Evet ofsayt yoktu
Galatasaray
Trabzonspor
Beraberlik
Evet ofsayt yoktu
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Trabzonspor'lu arkadaşlara geçmiş olsun dilerim öncelikle. Tahmin ettiğim gibi bir maçtı açıkcası. yalnız yan hakemlerden kapalının önünde olanı hiç beğenmedim. Hüseyin için göğüs kavramını dirsek altına kadar indirirken Kewell ve Baros için omuz içne kadar düşürdü ve beni televizyon başında çıldırttı. ayrıca bana göre iki çok büyük hata yaptı ki birisi ofsayt olmayan bir ofsaytla Aydın'ın golünü yedi. diğeri de çıkmamış olan ve Tolga'nın da içeriye çevirip Sabri'nin topu kapmasına neden olduğu penaltı ve kırmızı kart olması gereken pozisyon. bu iki pozisyonda direkt olarak Trabzon'u ipten aldı denilebilir. bu hakem dışında diğer iki hakemi çok beğendim açıkcası, hemen her pozisyonun içindeydi Bünyamin gezer. Lincoln'e köşe bayrağı pozisyonunda ikinci sarıdan kırmızı vermesi gerekirken atlaması hariç bir hatası olmadı, gerçi Lincoln'de hemen hakemi bu sıkıntıdan kurtardı kasti bir elle oynama yaparakgenel olarak vasat bir Trabzon ile iyi gibi olan bir Galatasaray'ın maçıydı ve daha iyi oynayan kazandı.
TebrikLEr Galatasaray'ıma
Last edited by goosfraba : 19.Ekim.2008 at 22:10 Reason: !
Ah Baros ah, 1 tane boş kaleye 1 tane kaleci ile karşı karşıya kaçırdın.Lincoln tam düzeldi derken, kırmızı kart gördü.Neyse iyi olacak inşallah o da.
Demekki adam gibi oynamak için Ümit davala ile Boekamp'ın kovulmasını beklememiz gerekiyormuş![]()
Galatasaray'ı galibiyeti için kutlarım. Güzel oyun ile 3 puanı almasını bildiler. Fenerbahçenin maçından çok Galatasaray maçını izliyorum sırf zevk aldığım için.
Galatasaray maça Arda'nın müthiş golüyle başlamasaydı belki herşey farklı olurdu. Tayfun baya afalladı o gol ile birlikte.
Hakem Bünyamin Gezer ise Lincoln'ün golü ile afalladı, şaşkın şaşkın gezdi sahada ondan sonra. Lincoln'e sarı kartı geç verdi, penaltıyı vermedi, Aydın'ın gole ofsayt dedi, yanılmıyorsam birde Trabzon'un atağını kesti bu şekilde. Kısacası hem TS hem GS aleyhine, lehine kararlarda bulundu.
Meira önliberoda gayet iyiydi bence. Eğer sakatlar yetişemeyecekse Avrupa maçında da orda oynamalı. Ayhan tek başına orta sahayı kaldırabilecek kapasitede değil.
gs guzel oynadı hakettıgı bır 3 puan aldı ts nın bu kadar etkısız kalacagını tahmın etmıyordum sonuc olarak lıderız bır Beşiktaşlı olarak teşekkürler galatasaray (=
Beyler herkes mesajlarındaki kullandığı üsluba,kelimelere dikkat etsin.Karşı tarafı rencide edecek söylemlerden kaçınalım lütfen.Adam gibi şurada maçı konuşalım..
So what?
Saike
Yaktın beni Trabzon kazansaydın cep telefonu paramı ödeyecektim.Şimdi cepten verecez...
Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı. Arda'nın golü sezonun golü olmaya adaydır. Trabzon defansı ve kalesi kötü. Fransa'dan alınan isim ne zaman kaleye geçecek merak ediyorum.
Bir soru sorayım.
Arda golü bilerek mi attı yoksa şansa mı?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tony Slyvia haftaya kalede .. Geç oldu biraz ama ..
Beyler uyarı yapmış olmama rağmen görmezden gelenler var.Kişisel polemiklere girmeyin.Maç hakkındaki yorumlarınızı yapın o kadar.Zaten konu maçtan önce çok gerildi.Maçtan sonra bu gerginliğin sonucu kişisel diyaloglara girip kurallarımızı çiğnemezseniz sevinirim.
So what?
Saike
Bence orta açmış biraderim.![]()
I'm back...
Kesinlikle şansa biraz dikkatli bakarsanız ortaya baktığını ama topa fazla kavis verdiğini görürsünüz.
Bunun dışında adam da yetenek olmasa kavis veremez o ayrı![]()
Maçtan önce dedim Gs tek forvet oynarken senin daha rahat çıkacağın maçta 3 forvet oynamak akıl işimidir ha golü yiyene kadar pozisyonda bulduk ama onları gole çevirecek oyuncu olmadıktan sonra maçın sonucu çok normal.
Çok rahat oynayacağımız maçı kolay bir şekilde rakibe verdik. Ersun Yanal'ı kutluyorum üstün zekasından dolayı.
2.Yarı Isaac'ı neden dışarı alırsın , o maça Tayfun ve Tolga ile niye başlarsın ? Resmen Arda'nın ortasından gol yedik. 2. gol yine Tolga başrolde çık da topa müdahale et be adam..! Trabzon basını sürekli eleştirir bu takımda Trabzonlular oynamalı diye alın görün işte Tayfun , Tolga başlıbaşına zarar bu 2 futbolcuda..
Neyse bu maç bir taktik savaşıydı ve oyunu daha iyi çözen Skibbe kazandı Ersun kaybetti. Tebrikler G.Saray'a.
Umarım bu maçtan sonra Umut - Gökhan ikilisi yanyana oynamaz. Tayfun ve Tolga'da takımda yer almaz inş.
Şu maçın taktiği kalabalık ortasaha ile rakip defansın arkasına atılacak toplar olmalıydı nitekim ilk yarı da 2-3 pozisyon bulduk böyle ama Ersun hocayla buraya kadar.. Yetmıyordu dımı ilerde Umut - Isaac ıkılısı .......
Egemen'i yürekten kutluyorum ..
İğneyle maca cıkan Aslan Yürek Arda'ya helal olsun. O hali ile bize resital sundu. Lincoln de bugun cok iyiydi. Meira ön liberoda kendine düşen görevi gayet iyi yaptı. Oli macında da ortasahada Ayhan ile oynamalı. Baros da cok iyiydi bu arada. Çok gol kacırdı ; fakat Lincoln e attıgı pas , mücadelesi taktire şayandı.
Kiminle oynayacak Meira ? Tek mi oynasın =) Elimizdeki tek adam Ayhan.
Lincoln'un iki dakika önce atılması gerekirdi .. Gerçi mühim olan oda değildi ..Sadece bu karardan dolayı Bünyamin Gezer'e olna güvenim azaldı .. Özellikle bizim lehimize de el mi göğüs mü konularında hatalı kararlar verdi .. Lincoln'ü o pozisyonda atmaya açık açık yüreği yetmedi başka bir açıklaması oldugunu düşünmüyorum ..