1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Leon Osman Milli Takima Alinsin

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İyi oyuncu olsa İngiltere Milli Takıma alınırdı. Almaya gerek yok...
    Türkiye de ki çoğu futboLcudan daha iyi bir oyuncu. Hamit in biraz daha teknik versiyonu da diyebiLiriz. Eğer oynama şansı oLsaydı ve ona bu şans tanınabiLseydi bizim MiLLi takımda banko oynayabiLirdi.

Kaç maçını izLedin ? Ben her yıL 20-25 maçını izLerim canLı oLarak Everton un ve böyLe kanıya varıyorum. Sen nasıL bu kanıya vardın acaba.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Türkiye de ki çoğu futboLcudan daha iyi bir oyuncu. Hamit in biraz daha teknik versiyonu da diyebiLiriz. Eğer oynama şansı oLsaydı ve ona bu şans tanınabiLseydi bizim MiLLi takımda banko oynayabiLirdi.

Kaç maçını izLedin ? Ben her yıL 20-25 maçını izLerim canLı oLarak Everton un ve böyLe kanıya varıyorum. Sen nasıL bu kanıya vardın acaba.
    Yukarıda çok eskiden bir mesaj yazmışım. Dikkatimi çekti o zamanlar alınmasından yanaydım. Çünkü; sadece FM özelliklerinden yararlanarak söyledim. Bugünde öyle bir özellikleri olabilir ama; Capello gibi Dünya'nın en iyi antrenörleri arasında kabul edilen bir isim bir art niyetli görüşü olmadığı halde(varsa bilemem) bu oyuncuyu takıma almıyorsa demekki bir bildiği vardır. Alırsak belki bize yararı olur ama; İngiltere'nin istemediği bir oyuncuyu almak ne kadar doğru olur tartışılır.

Mesaj Yetkileri