bir oyuncuya parantez açmak isterim ki o oyuncu Emre Aşık...
bir futbolcu daha ne kadar kötü olayla karşılaşabilir ki?
Fenerbahçeden gönderildi yılmadı...
ilk geldiğinde Galatasaray'da yedek kaldı yılmadı formayı kaptı çokda başarılı oldu
daha sonra Beşiktaş'a gitti yedek kaldı bitti dendi ama küllerinden doğdu...
tekrar Galatasaray'a hatta Milli takım'a döndü...
daha sonra yine kadro dışı kaldı kiralandı ama o hiç pes etmedi...
18'de yoksun dendi eyvallah dedi
çık bizi kurtar dendi çıkdı Aslanlar gibi oynadı...
kendindende hiç taviz vermedi Fener'de, Beşiktaş'da oynarkende ben Galatasaraylıyım dedi...
Aslanlsın sen Emre Aşık...
Alem Emre'ye, Emre Galatasaray'a AŞIK...

maça dönersek aslında ilk 15 dakika kötüydük ancak savunmamız hata yapmadı ve oyundaki bu geçişi iyi atlattık daha sonra takım toparlandı ve temposunu buldu zaten tempomuzu bulduğumuz zaman durdurulması imkansız bir takım oluyoruz...
Arda iyiydi Lincoln iyiydi ancak yine imzasını attı maça...
Baros ve Ayhan çok istekliydi...
Meira takıma alışması için biraz daha zamana ihtiyacı var ama iyydi bu maçta...
kalecimiz harikaydı Aykut bu maçı tekrar tekrar izlesin ve neden yedek kaldığını yeniden değerlendirsin...

bunların haricinde beklediğimden daha kötü ve dağınık bir Trabzon vardı sahada bence bunun sebebi Ersun Yanal'dan çok camianın takımı İstanbul'a "kaybetmeye hazırlayarak yollaması oldu..."

hakem konusu ise tam facia idi...
Aydın'ın verilmeyen golü
Sabri'nin penaltısı
Lincoln'ün atılmayışı
Servet'in pozisyonu kesinlikle çarpmaydı ve maçdan sonra kendiside söyledi eline çarptığını...

Burdan Erman Hocaya bir tavsiye yollamak istiyorum Viskiyi çok kaçırınca çekilmez bir hal alıyor daha sonra yaptığının farkına kendiside varıp toparlamaya çalışınca çok komik duruma düşüyor...

Trabzonsporlu arkadaşlarda fazla üzülmesin bu tarz maçlar her zaman olur ve olacakdır lig uzun bir maraton ve Trabzonspor'da iyi bir takım bu yarışın içinde kalmaya devam edecekler takımlarının taraftarın desteklerine ihtiyacı var liderlik dediğin bu hafta gelir diğer hafta gider önemli olan Şampiyonluk...

Birde dikkatimi çeken Arda gol sevinci yaşarken eliyle orta yaptım der gibi bir hareket yapıyodu...