1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Pankart ve Tepki

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bunun gibi bir çok pankart çıkartılmış bi tek buna mı izin vermiş bizim yönetim yani..Bana da sizin söylediklerinz(kasıt olduğu) hiç inandırıcı gelmiyo..Aynı şey BJK-GS nin başına gelse eminim böyle düşünülmez..
    Madem gözden kaçmadı kasıt var neden pankart açıldktan 10 dk sonra geri kaldırıldı..Neden diğer pankartlar da açılmadı??? Kasıt aramak isteyene bahane çok tabi....

A.Polata göre ilk miş bu, yukardakiler ney peki?? Ama olay FB taraftarını ilgilendiriyosa İLK ve TEK'tir mutlaka !!!??!!!
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Bunun gibi bir çok pankart çıkartılmış bi tek buna mı izin vermiş bizim yönetim yani..Bana da sizin söylediklerinz hiç inandırıcı gelmiyo..Aynı şey BJK-GS nin başuına gelse eminim böyle düşünülmez..
    Madem gözden kaçmadı kasıt var neden pankart açıldktan 10 dk sonra geri kaldırıldı..Neden diğer pankartlar da açılmadı??? Kasıt aramak isteyene bahane çok tabi....
    aynen senin dediğin şekilde olması gerekiyordu. şöyle açıklıyım. şimdi pankartlar toplatılcak dendi ve bunu yaptılar. birçok pankart alındı ve bu pankartın girmesine bahane oluştu neymiş bütün pankartlar alındı bu gözden kaçtı BAHANE 1. gelelim 10 dk sonra kaldırıldı olayına. niye 10 dk sürdü bu niye anınada müdahale edilmedi çok mu zordu pankartı 2 dkda indirmek!!! orda 10 dk kalmasına müsade edildi ve kışkırtma ve hakeret başarıyla gerçekleşti.. ama ne oldu pankartı onaylamadık indirdik dendi. gözden kaçmış olmasını destekleme amaçlı bir hareket daha bu da BAHANE2. bu hareketlerin hepsi göz boyamadır!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hurmet
    aynen senin dediğin şekilde olması gerekiyordu. şöyle açıklıyım. şimdi pankartlar toplatılcak dendi ve bunu yaptılar. birçok pankart alındı ve bu pankartın girmesine bahane oluştu neymiş bütün pankartlar alındı bu gözden kaçtı BAHANE 1. gelelim 10 dk sonra kaldırıldı olayına. niye 10 dk sürdü bu niye anınada müdahale edilmedi çok mu zordu pankartı 2 dkda indirmek!!! orda 10 dk kalmasına müsade edildi ve kışkırtma ve hakeret başarıyla gerçekleşti.. ama ne oldu pankartı onaylamadık indirdik dendi. gözden kaçmış olmasını destekleme amaçlı bir hareket daha bu da BAHANE2. bu hareketlerin hepsi göz boyamadır!!!!
    Bunu bu şekilde düşünmenize inanamıyorum yaa...Olayı CIA planı gibi açıklamışsn abi..Emin ol ki bu yazdıklarının 1 tanesi bile geçmedi yönetmn aklından

Bu arada oktayın zamanındaki foto, A.Polat'ın "BU İLK" demesine karşın konulan bi foto...Zaten çok yakın zamanda çıkilmiş bir foto da var orda...

Bundan sonra da isteyen istediği pankartı koysun GS de...Onlar yapıyo diye biz yapmayız..Sizler ne kadar art niyet arasanız da fenere cephe aldığınz için bunu normal görüyorum ama olayda tek 1 art niyet yok Yönetim adına...Bu da böyle bilnmeli...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Bunu bu şekilde düşünmenize inanamıyorum yaa...Olayı CIA planı gibi açıklamışsn abi..Emin ol ki bu yazdıklarının 1 tanesi bile geçmedi yönetmn aklından

Bu arada oktayın zamanındaki foto, A.Polat'ın "BU İLK" demesine karşın konulan bi foto...Zaten çok yakın zamanda çıkilmiş bir foto da var orda...
    yönetimin aklında geçmediğini nerden biliyosun bu 1 yönetimde mi görevlisinde haberimiz yok yeni olan foto hangisi bana bi söylesene

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

yönetimin aklında geçmediğini nerden biliyosun bu 1 yönetimde mi görevlisinde haberimiz yok yeni olan foto hangisi bana bi söylesene
    E demekki sen bizim yönetimdesin ve bilerek yapıldığını kesin dille açıklıyosun Ama dedim ya amacınz zaten feneri ve yönetimini kötülemek olduğu için art niyet aramanızı olağan karşılıyorum...
    Yeni olan resim orda var abi mutlaka görürsün olimpiyat stadındaki resim..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

E demekki sen bizim yönetimdesin ve bilerek yapıldığını kesin dille açıklıyosun Ama dedim ya amacınz zaten feneri ve yönetimini kötülemek olduğu için art niyet aramanızı olağan karşılıyorum...
    Yeni olan resim orda var abi mutlaka görürsün olimpiyat stadındaki resim..
    olimpiyat dediğin 3 sene önce yine eski bu sene var mı böle bi pankart!!?? biz art niyetli yaklaşmıyoruz olaya sadece mantık çerçevesinde bakıyoruz ve o kadar pankart toplatılırken niye bu alınmıyo gözden kaçıcak bi pankart değil koca koca yazıyodu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

olimpiyat dediğin 3 sene önce yine eski bu sene var mı böle bi pankart!!?? biz art niyetli yaklaşmıyoruz olaya sadece mantık çerçevesinde bakıyoruz ve o kadar pankart toplatılırken niye bu alınmıyo gözden kaçıcak bi pankart değil koca koca yazıyodu
    Ok 3 sene olsun 3 sene çook seneler öncesi değil...Zaten Adnan Polat kendisi söylemiş FENERİN YAPTIĞI TÜRK FUTBOL TARİHİNDE İLK diye..demekki o GSdeki 1.döneminden sonra futbol hiç izlememiş...

Gözden kaçması, olamayacak bir şey değil...Fenerbahçe Klübü sizce göz göre göre ceza alınack bir davranışta bulunmayı son 3 haftada ve böyle bir çekişmede göze alabilr mi??? Tabiki almaz... Ama istiyosanız AZİZ SOKTU ONU ORAYA diye düşünmeye devam edin siz
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Mesaj Yetkileri