İlk tercihim Fenerbahçe olacak. Çünkü; tuttuğum takım.![]()
Sonraki tercihlerim, Hull City, Man. City, Napoli, Milan, Kharkiv, Konyaspor, Real Betis, Celtic vs... olacaktır.
İlk tercihim Fenerbahçe olacak. Çünkü; tuttuğum takım.![]()
Sonraki tercihlerim, Hull City, Man. City, Napoli, Milan, Kharkiv, Konyaspor, Real Betis, Celtic vs... olacaktır.
napoli
cska moscow
beşiktaş
fenerbahce
fiorentina
a.madrid
totenham
m.city
palermo diye uzar gider
1. Galatasaray
2. Sivas veya Kayseri
... Galatasaray ile oynarken beğenip seçeceğim takımlar.
Galatasaray, M.City, Atl.Madrid, Napoli
Valla aklımda oyun çıksın hemen şu takımla bir kariyere başlıyayım diye bir düşünce yok.Çünkü son 2 seride oyun çıkar çıkmaz bir oyun açıp devam etme gibi durumum yok.Hatta 2 seride toplam bitirdiğim sezon sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Fakat bu seri gerçekten harika bir oyun olursa,beni kendisine çekerse.Turnuva haricindede oyunu oynar,son 2 serinin acısını çıkartırım belki.
Şu an için katılacağım ilk turnuvada hangi takımı seçersem diyorum..O konudada henüz bir fikrim yok.![]()
So what?
Saike
Fenerbahçe
(/s)
AkLımda Sebatspor var ama Beşiktaş ta oLabiLir Trabzonspor da oLabiLir en zevkLi kariyer bence bu takımLarLa oLuyor![]()
beşiktAŞK gerisi yalan
tabiki ilk önce Fenerbahçe... daha sonra trabzonu almayı düşünüyorumuyuyan devi uyandırmak istiyorum
Bende öyle yapacağım. Ancak ben yazdım. Sonra çanakkale dardanal neredeyse bütün yazdıklarımı sattı. 20 yaşında çocuklarla başladı lige. Benim durum daha kötü... ben yazıyorum başkası oynuyor.![]()
Fikirlerim burada
Galatasaray
Fiorentina
M.City
B a R C e L o N a
1. Fenerbahce
2. Altay
3. Hartlepool
4. Hoffenheim
5. Türkiye Milli takim![]()
4 senedir yaptığım gibi.
Önce Galatasaray sonra Hull City.
Hull City'yi fm den beri takip ediyorum ve EPL ne çıktıklarında Galatasaray şampiyon olmuş gibi sevinmiştim...
altay her türlü
İlk Önce Tabikide Galatasaray Sonrada Antalyaspor Yada Baska Bi Takımla Devam Ederim Sonra Zaten Sıkılırım Bir Ara Veririm![]()
Genelde alt liglerden bir takımla başlayıp kariyer peşinde koşarım. Ama 3D yi tutarsam Fenerbahçe ile başlarım.
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
Coventry City
Günün birinde gidersem taraftar grubu ile tanışmak istiyorum..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tabii Ki Galatasaray
Napoli Veya Italya Dan Herhangi Bir Takim... Lecce De Olabilir...
her zaman önce fenerbahçe.....
sonra alt liglerden artık o an kim sıcak gelirse...
tabi samsunspor...giresunsporun yeri ayrı....
orduda muhakkak...karadenizden seçkiler işte...
muhakkak galatasaray, beşiktaş ve trabzon ile en az..bir sezon geçiririm...
trabzonu özellikle bekliyorum...
velhasıl hele bir oyun çıksın da seçeriz işte bir şeyler...
iLk önce her zaman iLk girişimi tam 4 yıLdır yaptığım gibi yine Everton iLe yaparım. Sonra Beşiktaş`a göz atarım, eğer istediğim gibi oLmuşsa uzun soLukLu bir kariyer yaparım ama son iki yıLdır yapamıyorum. Sonra ise zevkime göre bakarım artık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Trabzonspor .
1-)Galatasaray
2-)Boluspor
3)....
önce Beşiktaş,sonra Juve !
Favorimdir SİYAH-BEYAZ'dır.
Benim tek merak ettiğim takım var o da Man. City yeni bi efsane doğacak, hocalık benden paralar araplardan kimse tutamaz
1- Galatasaray
2- Beşiktaş
3- Trabozonspor
4- Fenerbahçe
5- Arsenal
Sonra Allah ne verdiyse...![]()
Her FM serisinde olduğu gibi Fenerbahce daha sonra Gaziantep,Bursa,Milan,Boca,Dc United olabilir tabi bu kadar kariyer yapma fırsatım olur mu onu bilemem...
İlk Tercihim Fiorentina Olcak Sora Bursa