Quote Originally Posted by hurmet
aynen senin dediğin şekilde olması gerekiyordu. şöyle açıklıyım. şimdi pankartlar toplatılcak dendi ve bunu yaptılar. birçok pankart alındı ve bu pankartın girmesine bahane oluştu neymiş bütün pankartlar alındı bu gözden kaçtı BAHANE 1. gelelim 10 dk sonra kaldırıldı olayına. niye 10 dk sürdü bu niye anınada müdahale edilmedi çok mu zordu pankartı 2 dkda indirmek!!! orda 10 dk kalmasına müsade edildi ve kışkırtma ve hakeret başarıyla gerçekleşti.. ama ne oldu pankartı onaylamadık indirdik dendi. gözden kaçmış olmasını destekleme amaçlı bir hareket daha bu da BAHANE2. bu hareketlerin hepsi göz boyamadır!!!!
Bunu bu şekilde düşünmenize inanamıyorum yaa...Olayı CIA planı gibi açıklamışsn abi..Emin ol ki bu yazdıklarının 1 tanesi bile geçmedi yönetmn aklından

Bu arada oktayın zamanındaki foto, A.Polat'ın "BU İLK" demesine karşın konulan bi foto...Zaten çok yakın zamanda çıkilmiş bir foto da var orda...

Bundan sonra da isteyen istediği pankartı koysun GS de...Onlar yapıyo diye biz yapmayız..Sizler ne kadar art niyet arasanız da fenere cephe aldığınz için bunu normal görüyorum ama olayda tek 1 art niyet yok Yönetim adına...Bu da böyle bilnmeli...