1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Pankart ve Tepki

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hurmet
    ben hala bu ilk olayını göremedim o yazıyı bulup kopyalar mısın??
    abi olaya bak şu anda fener ceza alıcak mı almıcak mı bana bunun cvbını versene????
    Adnan Polat Fenerbahçemiz'in galibiyetinden çok maç sonunda açılan pankartın, Türk futbol tarihinde bir ilk olduğunu, böyle bir pankart açıldığı için Fenerbahçe'ye ceza gelmesi, sahasının kapatılması gerektiğini söylüyor.
    işte bundan bahsediyorum...
    ------------------------------------
    ben hala bu ilk olayını göremedim o yazıyı bulup kopyalar mısın??
    abi olaya bak şu anda fener ceza alıcak mı almıcak mı bana bunun cvbını versene????
    Ne yazıkki para cezası alıcak bence bunu yapan az sayıdaki taraftardan dolayı...(almazsa da kimse bişey diyemez daha önceki örneklerine ceza verilmediğinden dolayı) Ancak saha kapatma vs. cezalar inanılmaz ağır olur...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    işte bundan bahsediyorum...
    ------------------------------------

Ne yazıkki para cezası alıcak bence bunu yapan az sayıdaki taraftardan dolayı...(almazsa da kimse bişey diyemez daha önceki örneklerine ceza verilmediğinden dolayı) Ancak saha kapatma vs. cezalar inanılmaz ağır olur...
    bu ilk olayını antu.com mu yazmış eğer evetse hangi haber kaynağından almış çünkü hala arıyorum her yerde ve bu ilk le ilgili bir haber yok... hala daha öncelerdesiniz offf offf kendi tezini kendin çürütüyosun ya kardeşim demin sen demedin mi bu pankart yüzünden ceza yeriz diyen bunu bilerek sokmazlar diyen şimdi para cezasından daha ağır bir ceza olmaz diyosun... bu para cezası fenere koyar mı? yapma gözünü seveyim ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

bu ilk olayını antu.com mu yazmış eğer evetse hangi haber kaynağından almış çünkü hala arıyorum her yerde ve bu ilk le ilgili bir haber yok... hala daha öncelerdesiniz offf offf kendi tezini kendin çürütüyosun ya kardeşim demin sen demedin mi bu pankart yüzünden ceza yeriz diyen bunu bilerek sokmazlar diyen şimdi para cezasından daha ağır bir ceza olmaz diyosun... bu para cezası fenere koyar mı? yapma gözünü seveyim ya
    Evet pankart yüzünden ceza yeriz dediysem bu illa ki seyircisz oynama vs. mi olucak??? Olucaksa para cezası olur diyorum bir şey çürüttüğüm fln yok allah allah yaa Geçmişi tabiki günümüze getirecz..o zmn ne uygulandıysa şimdi de bunun uygulanması lazım abi..o zmn gsye ceza verilmediyse şimdi de fenere verilmemesi gerek...
    Ok o zmn sırf para cezası fenere işlemez diye ama sırf bu yüzden saha kapasınlar..var mı böle şey??
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Mesaj Yetkileri