Originally Posted by
thehell61
ya b sorum olacak daha önce soruldumu bilşmiyorum ama personel sayısını nerden öğreniyoruz ve bu sayıyı arttırmak için ne yapabilirim ben 2013 yılındayım ve fazla personel katmak istiyorum takıma ama olmuyo yonetım izin vermiyor çözümü varmı acaba
Şahsen bende de aynı problem vardı. Bu problemin çözümü kulübün antreman tesislerini ve genç oyuncularının gelişim & antreman tesislerini yenileyip büyütmektir. Bu şekilde yönetim daha çok antrenörü takıma katmanıza izin verir.
Antrenör sayısı için; solda Antreman-Tecrübeli'ye tıklayın. Sonrasında antrenörler kısmına gelin ve kaç tane olduğuna bakın. Ayrıca Antreman-Genç kısmına gelip orada da Antreman-Tecrübeli kısmında olmayan antrenörlere bakın, hepsini sayın. Sanırım Asistan Menajerler bu sayıya dahil edilmiyordu. Ayrıca takımda başarılı oldukça yönetim sizin gereğinden fazla antrenörle anlaşmanıza da müsade edebiliyor.
Kısa vadede çözüm için de takımınızda bulunan Genç Antrenör'lere normal antrenör sözleşmesi önerin ve onların A takımınız için de çalışabilmesini sağlayın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi