Yahu şöyle bir yorum olabilir mi? 2 hafta önce belizzona maçından sonra demişti ki. Santics'in de Kayseri maçındaki kurtardığı toptan başka bişeyini göremedik. İyi de be adam ne bekliyordun ki zaten. Uçacak mı sahada santics. Kaleden kaleye gol mü atacak? Tek bir hatası olmuşmu şu maçın son dakikasına kadar. Son dakikada da hatalı bir çıkış yaptı diye Aykut bu adamdan iyi kalecimi oldu.ee Aykut hiç bir yere çıkmıyor. Kaç tane gol yedik o adamın çıkmasını beklerken. Peki daha pazar günkü Trabzon maçı dahil kaç gol kurtardı Sanctis zamanında çıkışlarıyla. Kurtardığı kurtarmadığı toplarla bağırmadımı ben kaleciyim diye. Gökhan Ünal'ın o kaçırdığı gol. Gökhan mı kaçırdı yoksa Sanctis mi kurtardı. Sanctis'e deymedi bile ewet. Ama bir karışlık boş alan varmıydı Gökhan'ın vurabileceği. Yazık yahu yazık. Show tv den gönderildin şimdi ntvspor'da konuşuyorsun sezon arasıda oradan gönderilirsin.

Benim Hakan Şükür'ün gidişinden sonra blogta yazdığım bir yazı vardı. Galatasaray'ın efsane kadrosunun zekasını ve karakterini sorgulamıştım. Ne zekaları olduğuna inanıyorum bu adamların nede karakterleri olduğuna.

Hiç olmadı kafaları çalışsa Şu anda Galatasaray yedek klubesinde Ceket kravat oturuyor olurlardı. Bakın Bülent'e nerede sürünüyor, bakın Fatih Akyel'e bakın Ergün, Okan Buruk, Arif, Hakan Ünsal... Belediyelerde Kasımpaşalarda sürünüyorlar resmen. Hakan Ünsal kısa sürede ntvspordan da gönderilir sonra izlerler Galatasaray'ın maçlarını evlerinden.

Onlara 40 kere dediler. Yaşlandınız eskisi kadar iyi değilsiniz. Bırakın gelin bize hizmet etmeye devam edin. Ama bu adamlar... Florya'da yemekhanede bile başka masalara oturdular. Genç futbolcularla aralarına mesafe koydular. Kim şişirdi bunları biz elbet. Hakettiler belki. Ama bu duruma düşmeyide hakettiler. Hem üzülüyorum hem yazıyorum şu satırları. Galatasaray tarihinin en başarılı jenarasyonundan bir tane akıllı bir tane egosuz adam çıkmadı.

Yazıklar olsun Hakan Ünsal'a da Aykut Sanctis'ten iyiymiş.
Allahım bana sabır ver!