Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 158 sonuç

Konu: FM2009 - Transfer Sistemi (Sıfırdan Geliştirilmiş Özellik)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Bence kesinlikle Takas olayı gıderılmelı yonetım transfer yapmalı bız lıste verelım onlar yapsın transferı bıde klup butcelerı dogru sekıle olsun Alexin fiyatı 10 MN Liverpoolun butcesı 7 MN bu bır kıyaslama sadece yanı anlamıssınızıdr ne demek ıstedıgımı
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sadece oyun o sezonki performansa göre oluyor o sezon 2-3 maç oynayan kişi fiyatının bırakın yarısı 1/10 u na bile zor satılıyor buna bi çözüm gelir inşallah
    Football is simple,but Football Manager is not

oyundan 2. sezondan sonra soğumamamız isteniyorsa
    1 takas olayı sadece şekilde kalmamalı takas da yapılabilmeli
    2 oyuncu almak daha kolay olmalı en azından bonservisinin 2 katını verdiğimizde külüp kabul etmeli ve satmalı
    3 oyuncu satmak daha kolay olmalı
    çünkü fm 2008 de bi klubün yıldız oyuncusunu istiyorum istediği rakam degerinin 3 katını bile geçiyor 100m sterlinler bile yetmiyor ama aynı takım benim yıldızıma talip olunca degerinin 5m sterlin fazlasını bile vermiyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali
    bide ben kendim takas öneripte kabul edildiğini görmedim sadece diğer klüp kendi takas önerince transfer gerçekleşiyor önerdiği adamlarda nedense hep ya 35 yaş üstü yada gelecek vadedmeyen yedek takım oyuncuları

bütün bunlar beni hülleye teşvik ediyor o zamanda oyunun zevki çıkmıyor

ewt bencede takasla transfer daha mümkün hale getirilmeli biraz da gerçekçi olunmalı ama çünkü ben Trabzonspordayım ve Bozüyükspor kadir keleşe takas teklifi yapıyo ve önerdiği oyuncu 32 yaşında ihtiyacı olmayan, satış listesine koyduğu bir oyuncu...
    üstteki arkadaşında değindiği gibi oyuncu satmanında artık daha kolay hale gelmesi lazım yani kadronda düşünmediğin, satış listesine koyup fiyatını yüzde yetmiş seksenlere kadar düşürdüğün bir futbolcuya bile transfer teklifi gelmiyo ya da çok zor geliyo..
    oyunun bir kötü yanıda futbolcuların paraya fazla dikkat etmemeleri yani parayla bazı büyük futbolcuları kandıramaman yine ben trabzonspordayken Real Madridin satış listesine koyduğu Royston Drentheyle görüşmeye başladım ve maaşının 4.5 - 5 katı fazla teklif ettim ona yine nuh dedi peygamber demedi. 550bin£ maaş alırken Real madridden ben ona 2.8 milyon£ teklif etmiştim.. bunu gerçek hayatta düşünürsek o futbolcunun bu parayı kabul etmemesi biraz uzak bi ihtimal gibi geliyor bna sizce de öyle deilmi
    İnşallah bunun gibi aksaklıklar giderilir ve oyun daha fazla zevkli hale gelir...

Quote Originally Posted by amroth View Post
    ewt bencede takasla transfer daha mümkün hale getirilmeli biraz da gerçekçi olunmalı ama çünkü ben Trabzonspordayım ve Bozüyükspor kadir keleşe takas teklifi yapıyo ve önerdiği oyuncu 32 yaşında ihtiyacı olmayan, satış listesine koyduğu bir oyuncu...
    üstteki arkadaşında değindiği gibi oyuncu satmanında artık daha kolay hale gelmesi lazım yani kadronda düşünmediğin, satış listesine koyup fiyatını yüzde yetmiş seksenlere kadar düşürdüğün bir futbolcuya bile transfer teklifi gelmiyo ya da çok zor geliyo..
    oyunun bir kötü yanıda futbolcuların paraya fazla dikkat etmemeleri yani parayla bazı büyük futbolcuları kandıramaman yine ben trabzonspordayken Real Madridin satış listesine koyduğu Royston Drentheyle görüşmeye başladım ve maaşının 4.5 - 5 katı fazla teklif ettim ona yine nuh dedi peygamber demedi. 550bin£ maaş alırken Real madridden ben ona 2.8 milyon£ teklif etmiştim.. bunu gerçek hayatta düşünürsek o futbolcunun bu parayı kabul etmemesi biraz uzak bi ihtimal gibi geliyor bna sizce de öyle deilmi
    İnşallah bunun gibi aksaklıklar giderilir ve oyun daha fazla zevkli hale gelir...
    Bizimkiler Sennaya yıllık 2.600 cıvarı bısey verdı Senna 2 mılyon euro cıvarına vıllarealde kaldı. Takıma bağlılık acısından paranın önemi yok bence adam attan inip eşşeğe binmez.

Alıntı:
    amroth´isimli üyeden Alıntı

Bizimkiler Sennaya yıllık 2.600 cıvarı bısey verdı Senna 2 mılyon euro cıvarına vıllarealde kaldı. Takıma bağlılık acısından paranın önemi yok bence adam attan inip eşşeğe binmez.
    bence amroth´ arkadaşın demek istediği tam olarak anlaşılmadı sanırım yani bence . sonuç olarak fenerbahçeye gerçek hayatta carlos yada ne bilim kezman gelebildiğine göre oyundada bu şekilde parayı isteyen oyuncular belirlenip paranı konuşturabilme yetkin yada bi transfer komitesi gibi bişey olmalı.Oyunda sen ne kadar uğraşırsan uğraş bundan 2 yıl öncesinde carlosu fenere bu şekilde getirebilme şansın ne kadardır ? bunu terslemek için söylemiyorum sakın yanlış anlama ama birazcık oyuna reel hayata adapte etmek adına bazı değişikler artık kendini göstermeli diye düşünüyorum. amroth´ arkadaşımızada katılıyorum.. Saygılar

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

oyunun En Güzel Kismida Bu Valla Transferler çok Eğlenceli Oluyor

BENCE fm'nin 2008'in en sevmedigim yanı ilk yılda pek birsey yok ama 2 3 4.... o kadar cok yıldız doguyorki hangisini alacagımı sasırıyorum.ben fenerbahce ile 2017 yılında 36 yabancı oyuncum vardı 29 tanesi kiraya gondermistim.yoksa cok sıkıntı oluyordu.bide transfer edecegimiz oyuncu gelmem felan diyo haftalık 32.000paund veriyom kosa kosa geliyor.1 2 gun sonra yine teklif yapıyorum bu sefer 13.000paunda anlasıyorum.bu olayda bitsin.ayrıyeten surekli aynı haber cıkıyor.bizim kısalistemizdeki haberleri medya cok kolay bulamasın.once iste medya sizin kısalistenizi bulmaya calısıyor felan desin.mesela kısalistede ibrahimovic var diyelim.medyada gundem ibrahimovic ama kesin diyemiyorlar gibi haberler cıksın.oyuncu her sozlesme imzaladıgında degeri artmasın ben oyuncuya her hafta 1kpaund artırıyıyom degeride 250k paund artıyor.bunlar cok gercekci olmuyor.bide cogu oyuncular yani emektar oyuncular eger klublerinde oynuyorlarsa bırakmıyorlar halbuki bojan var bilirsiniz ben onun aldıgı paranın 50 60 katını oneriyorum hayır diyor.bunlarda bitsin

bu

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

trasfer sisteminde köklü değişiklikler şart bu doğru ...

birçok mantıksızlıkla karşı karşıya kaldığımız FM nin gerçek hayata uymada en çok zorlanan kısmı transfer sistemi bu doğru.. ....

özellikle bir oyuncunun hele 4 büyüklerin oyuncularına sıfır bedelle bile talipli çıkmaması bir garip ve saçma bunların hepsi doğru ve haklı eleştriler ama.

biz FM oyuncuları da biraz eğri oturup kendimize bakmalıyız...

biz oyunun bize gerçeklik sunmasını isterken ve bu konuda FM yi eleştrirken acaba biz FM oyuncuları gerçek bir yönetici gibimi transferde hareket ediyoruz ...

oyunu eleştirmek kolay ama etrafımda tanıdığım bir çok FM oyuncusuda transfer sisteminin açıklarını bulmadaki ustalığı bir antrenman veya taktik bulmada göstermiyor...

biz değilmiyiz..sene ortasında sözleşmeli futbolculara bedava anlaşma imzalayıpta...hemen akabinde onu satış listsine koyup bedava bütçe yapmak isteyen...peki bu gerçek hayatta varmı....

varmı yarı tatilde 15 tane bedava oyuncu alıpta onları sene sonunda gelir gelmez satışa çıkarıp milyondolarlar kazanmak gerçek futbolda....

yani işimize gelince gerçekliği umursamıyoruz ama işimize gelmeyince gerçeklikten dem vuruyoruz...

oyunu gerçekçiliğe yaklaştırmak oyun yapımcıların ödevi ve sorumluluğu ise oyunu gerçek bir menejer gibi oynamakta FM severlerin sorumluluğu...

Herkesin haklı olduğu noktalar muhakkak var...
    Benim deginmek istediğim ise başka...
    Örneğin benim kabul etmeyip yönetimin kabul ettiği ve sadece yeni kontrat önererek önüne geçtiğim transferler var...
    Örneklemek gerekirse 18-19 yaşında genç bir AMC buldum...
    Altyapıya aldım.Seneler içerisinde dünyanın en iyi AMC si oldu...(Sezon 2010-2011)
    Yeni sezona başlarken Roma bonservis bedelinin çok üstü olmayan bir teklif sundu...
    Kasada yaklasık 200 miyon Euro var..
    Fakat başkan süper teklif kabul ediyoruz diye kabul etti...
    Tamam güzel özellik küçük takımlar için...
    Fakat kasada 200 milyon Euro var para lazım değil...
    Artı para lazım olsa bile Lucescu gibi İlhan Mansız ı satmak Sampiyonlugu satmaktır tarzı acıklama yapmak olsun ya da İlhan ı satarsak istifa ederim restini çekelim yönetime karsı...
    Yoksa en iyi oyuncumuza yapılan bu teklife karsı tek çaremiz yeni kontrat önermek oluyor...
    Bu da bana yetersiz geliyor...

*Takas
    *Türkiye Ligine Yıldız Getirebilme(R.Carlos Kewell Baros Ricardinho Güiza)
    *Lig Tanınırlıgının da Klüp Basarısına baglı artıp Tranfere yansıması
    Mesela son 2-3 CL Şampiyonu Fenerbahçe ise rahat transfer yapabilmesi...
    *Uçuk rakamların ortadan kalkması...
    *Daha fazla detay katılması(Manejer,takımdaki aynı milliyet oyuncular vs.)
    *Oyuncu satma
    *Birde basarısız bir sezonun arkasından bu sene bir şey beklemiyoruz takımın omurgasını yenile denmesi...(Dünyanın bütün büyük takımları basarısız bir sezonun ardından yeni bir yapılanmaya gider)
    Last edited by teuflisch : 11.Ekim.2008 at 02:37

takas kesinlikle yenilenmeli cm 03-04 te ki gibi takas sistemi olsa ne güzel olurdu.Orda ne takaslar yaptığımı hatırlıyorum hey gidi günler hey
    ayrıca yönetime liste sunmak veya liste sunamıyorsak pozisyon söyleyebilmeliyiz.yönetimde o pozisyona alabileceği oyuncuları bize sunup içlerinden birini seçebilmeliyiz.(pilot takım seçme gibi.)
    ayrıca transfer edebilmek daha makul olmalı mesela oyunda her sene 100m $ transferi bol bol görüyoruz.Ama gerçek hayatla alakası yok.Oyuncunun belirlenen değerine yakın bir fiyatta transfer gerçekleşebilmeli(bu benim görüşüm)

Buna ne yazıkki bir çözüm gelemez. Parayı verdiğiniz 10 oyuncudan 8 i sizin kulübünüzü seçiyor. Halbuki gerçek hayatta bu böyle değil. Transferin son günü paranız varsa en iyi golcüyü alabilirsiniz fakat onu satan kulüp düşünmez ben ne yapıcam bugün diye...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

FM 2009 da, transferlerde yenilik yapılmış olması, pekçoğumuzu heyecanlandırmış. Daha şimdiden hepimiz merak içindeyiz. Bu bile FM ' ye olan tutkunun, ne denli büyük boyutlara ulaştığının bir göstergesi. FM de bu sevgiyi fazlasıyla hakediyor. Benim yaşımda bile olsa...
    Bence transferler yeterince gerçekçi. Bazen çok iyi bir takımda bile, çok istediğiniz bir oyuncuyu alamıyorsunuz. Oyuncu ile ilgili detay bilgilere indiğinizde ise (profil vb.gibi) çoğu zaman geçerli bir neden buluyorsunuz. Bu bile, oyunun "gerçekçiliği" konusunda size yeterli bilgiler sunuyor.
    Transferin daha da iyileştirilmiş halini çok merak ediyorum.
    Esen Kalın/FM siz Kalmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    takas kesinlikle yenilenmeli cm 03-04 te ki gibi takas sistemi olsa ne güzel olurdu.Orda ne takaslar yaptığımı hatırlıyorum hey gidi günler hey
    ayrıca yönetime liste sunmak veya liste sunamıyorsak pozisyon söyleyebilmeliyiz.yönetimde o pozisyona alabileceği oyuncuları bize sunup içlerinden birini seçebilmeliyiz.(pilot takım seçme gibi.)
    ayrıca transfer edebilmek daha makul olmalı mesela oyunda her sene 100m $ transferi bol bol görüyoruz.Ama gerçek hayatla alakası yok.Oyuncunun belirlenen değerine yakın bir fiyatta transfer gerçekleşebilmeli(bu benim görüşüm)
    eğer böyle birşey olursa oyunun adını Footbal Manager değil Futbol Coach yapmaları lazım.Biz burda Teknik direkdörlük değil Menajerlik yapıyoruz.

[ Alex+Guiza+Deivid ]

Fenerbahçe bu paketi Newcastle'a sunsa '''OBAFEMİ MARTİNS''' karşılığında kabul görür mü?
    -Elbette
    -O zaman oyunda da bu böyle olmalı...

çok bekle gelir belki abi ne görcek ya yazdığın oyuncuların yaşı geçmiş martins 24 yaşında adam konu o değil ama iyi bi noktaya değinmişsin..

Default Transfer

Konuyu baştan sona kadar okudum.

Çoğu fikir aşağı yukarı düşüncelerimle aynı. Bence transfer siteminde aşağıdaki değişikliklerin olması oyuna bağlılık ve oyunun bizi sıkmaması açısından son derece önemli. Zaten Fifa Manager'lik oyunlarında bize en çok zamanı harcatan ve zevk veren aşama transferdir. Mesela bazen 30 Haziran ile 30 Ağustos arasını transfer pazarlıkları yüzünden günlerce geçemediğim oluyor. Onun için transferin sıfır hata ile kodlanması gerekir.
    Transferde aşağıdaki düzenlemeler hata oranını en aza indirecektir.

1- Her kullanıcının şikayet ettiği gibi takas sisteminin doğru düzgün bir işlevsellik kazanması. Takasta kullanmak istediğimiz oyuncular ne kadar popüler olursa olsun karşı takım önerimizi kabul etmiyor. Örnek olarak versek Moutinho için Arda Turan ve üstüne para versek gene kabul etmiyor karşı taraf. Takasla ilgili ikinci husus ise Türkiye liglerinde oldukça sık yaşanan Bir oyuncu transferinde para + kiralık genç oyuncuların verilmesi olayı. Eski sistemde bunu yapmak imkansızdı.
    2- Transferde uçuk rakamların olmaması oyunun düzeltilmesi gereken en önemli eksisi. Arsenalde görev yaparken yaklaşık 2 sene İnter'den İbrahimoviçi almak için uğraştım. Futbolcuya sürekli övgü vererek onun favori kişileri listesine girmeme ve teklif gelirse değerlendirim gibi mesajlar almama rağmen İnter 250 milyon YTL 'yi bile geri çevirdi. Reelde 250 milyon ytl ye hem İbrahimoviçi hemde Cristiano Ronaldo'yu bile alırsın. Messiyi 2010 yılında inat ettim 350 milyon Ytl vererek aldım. Bu gibi uçuk rakam isteklerinin önüne geçilmesi oyunun selameti açısından çok önemli.
    3- O kadar uğraşıyorsun didiniyorsun oyuncunun klübünü ikna ediyorsun bu seferde maaş bütçesine takılıyorsun. Maaş bütçesini de bizim istediğimiz gibi ayarlama olayının olması gerekir. Mesela takımımın transfer bütçesi 100 milyon ytl. Maaş bütçesi farkımda 2 milyon ytl. M.Richard'ın klübü ile anlaşıyorum 80 milyon ytlye. İş kontrat yapmaya gelince maaş butçem 2 milyon ytl kaldığından klüp oyuncu için en fazla 2 milyon ytl maaş bütçesi veriyor halbuki transfer bütçemde 20 milyon ytl fazlam var ve bunu maaş bütçesinde kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum. Normalde maaş bütçesini küçültüp transfer bütçesine aktarabiliyoruz ama transfer bütçesini maaş bütçesine aktaramıyoruz. Bunun da düzeltilmesi gerekir.
    4- Transfer sistemine verdiğimiz listedeki oyuncu isimleri veya mevkiye göre yönetimin de bize alınabilecek isimleri vermesi veya transferi yapmasının eklenmesi.
    5- Oyuncu bazen yüksek miktarlarda maaş vermemize rağmen teklifimizi kabul etmiyor. Mesela adam kendi takımında yılda 1 milyon dolar maaş alıyor ben adama yıllık 4 milyon dolar teklif ediyorum gene kabul etmiyor. Hangi oyuncu olursa olsun maaşının 4 katını ver bakalım gelir mi gelmez mi. Bunun oyunda da uygulanması gerekir. Zaten son zamanlarda Türkiye'ye gelen oyuncuların çoğu bu durumda (Güiza, Baros, Kewell, Lincoln v.b.) Artı oyuncuyu ikna etmek için ek bazı ödenekler verilebilmeli (Araba, ev, yazlık, yurtdışı uçak biletleri v.b.)
    6- Mesela bazen oyuncuyu almak için bolservisinin nerdeyse 3 katını geçkin teklif veriyorum gene alamıyorum ama başka klüpler benim oyuncumun bolservisinin aynısını veya 1.5 katını verdiğinde yönetim olaya el koyup teklif çok iyi onun için kabul ediyoruz deyip oyuncuyu satıyor. Madem transferde tek yetkili biziz o zaman yönetimin oyuncu satmasının sınırlandırılması veya bize bazı yetkilerin verilmesi gerekir.
    7- Mukavelesi bitecek gerek kendi takımızdaki gerekse diğer takımlardaki oyuncular için 1 yıl önceden futbolcularla görüşmelere başlamamız ve sözleşme imzalatabilmemiz bence daha mantıklı olur.
    8- Bir klüple anlaştığımızda normal yaşamda teknik direktörler kendi ekibiyle gelirler. Oyunda eski ekibin sözleşmesini fesh etmek istediğimizde bazen yönetim tazminatı yüksek olacak diye engelleme yapıyor. Madem yeni bir teknik direktörle anlaşıyorsun o zaman adamın istediği ekiple çalışmasına da izin vermek gerekir. Antrenörlerin sözleşme fesihlerinde yönetimin engellemesinin kaldırılması ile teknik direktörlere ekipleri kurma imkanının verilmesi gerekir.
    9- Oyuncu satışı nerdeyse deveye hendek atlatmaktan zor. Gerçek yaşamda en kro oyuncu bile kendine klüp bulabilirken biz belirli popülaritesi olan oyuncuları bile satamıyoruz. Mesela Nonda 'nin bolservisi 2 milyon ytl. Adamı klüplere öneriyorum hiçbir klüp ilgi göstermedi diye mesaj geliyor. Bolservisini 800 bin ytl ye indirip tekrar klüplere öneriyorum gene aynı mesaj geliyor. Böyle saçmalık olmaz. Düşünün gerçek yaşamda Bouzid bile kendine klüp bulmuşken biz en kral topçuları bile bolservis bedelinin altında bile satamıyoruz. Bunun düzeltilmesi gerekir. Adamları satış listesine koyuyoruz yıllarca ne teklif geliyor ne bişey boşuna maaş ödüyoruz adama.
    10- Transferlerde oyuncuların menejerlerinin daha aktif rol oynaması oyunu daha da güzelleştirir. Mesela klüp oyuncuyu vermemek için diretiyor ama biz oyuncunun menejeri ve oyuncuyu ikna ettik. Transfer pazarlıklarında oyuncunun menejerini veya oyuncuyu klübü ikna etmek için klübün üstüne salmamız ve iknada bize daha aktif yardım etmesi gerekir. Buna en güzel örnek Geçen sene Lincoln ile bu sene Meira. Klüpleri yüksek bolservis istemesine rağmen oyuncular insiyatif kullanıp istenen ücretin düşürülmesinde yardımcı oldular. Tabi burda önemli bir değişiklikte yapılması gerekir transfer için önce klüple iletişime geçmenin yanına oyuncu ve menejeriylede irtibata geçmek olayının eklenmesı gerekir. Bu sayede bu sistem yerleşmiş olur.
    11- Klüplerin diğer klüpleri satın alması veya zengin işadamlarını klüpleri satın alması gibi olayların eklenmesi daha hoş olur.
    12- O kadar yüksek maaşlarla klüpler ile anlaşma yapıyoruz ama paramızı doğru düzgün harcayamıyoruz Oyuna menejerlerin paralarını harcayabilmeleri için belirli eklentiler eklenmesı bence çok hoş olur. Mesela 4 yılda 20 milyon ytl maaş aldım diyelim. Bu parayı kendi adıma bir oyuncu satın almalıyım (delgadonun bolservisini elinde bulunduran firma gibi) veya 2. 3. ligden klüp satın alabilmeliyim. Para kazanıyoruz ama bi işe yaramıyor.
    13- Klüplerin gelirlerinin daha çeşitlendirilmesi (arazi almak, banka faizine yatırım, borsa oynamak, bina almak, diğer illerde ek tesisler yapmak v.b.)

daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var yazamadığım. Bu gibi şeylerin oyunda olması bence oyunun sıkılganlık oranını düşürecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Mesela Basında Yalan Haberler Cıksın Gercekdeki Gibi Bole Yapsalar Aslında Cok Guzell Olurdu Ama Cok Guzell Olucak Gibi

bir sorum olacak ama , demoyu oynuyorum fakat transfer sisteminde bir değişiklik görem,yor fm 2008 ile aynı demo içinmi böyle acaba ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by KillerWhale View Post
    bir sorum olacak ama , demoyu oynuyorum fakat transfer sisteminde bir değişiklik görem,yor fm 2008 ile aynı demo içinmi böyle acaba ?
    Transfer sistemisi 2008 ile aynı yani
    Last edited by KillerWhale : 03.Kasım.2008 at 22:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by KillerWhale View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Transfer sistemisi 2008 ile aynı yani

farkli olan nedir onu anlamadim??????
    real den marcelo yu almak icin fiyat sordum 5m istediler istedikleri parayi vermeme ragmen verdigim teklifi surekli red ediyorlar ayni 2008 deki gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Demoda yeni birşey keşfettim. Bilmiyorum daha önce keşfedildi mi? Transfer ettiğiniz oyuncuya forma numarası verirken oyuncunun solunda bir numara beliriyor. Sanırım bizden istediği forma numarası o. Güzel bir özellik olmuş. Gerçeğe yatkın...
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Demodaki transfer sistemi hayal kırıklığı yarattı bende. Yeni olarak gözüme çarpan tek özellik, transfer teklifi yaparken, bir sonraki satışın "kârı" üzerinden %pay verilebilecek olması. Onun dışında görünümde bile bir farklılık yok, baştan kodlandı denmişti. Acaba oyunun çıkışına mı yapılacaktı değişiklik. Takas olayı yine olmuyor.

En sinir olduğum şey de oynarken bir oyuncuma sürekli aynı takımdan kiralık teklifi gelmesi, ücretinin %10'unu ödeyip kiralamak istiyorlar, hepsini reddeti tıkladım 5-6 kere üst üste teklif gelince.

Demodaki en büyük sorun bence oyuncuların çok sık sakatlanması.Asıl oyundada aynı şeyi yaşarsak yandık valla.Demoda chelsea yi aldım 3 haftada takımın 1/3 ü sakatlandı nasıl iş anlamadım

demoyu oyamaya başladım.oyuncuların bu kadar sık sakatlanmasıbence normal değil.Takımda her hafta 5-6 sakat bulunuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by duktil View Post
    Demodaki en büyük sorun bence oyuncuların çok sık sakatlanması.Asıl oyundada aynı şeyi yaşarsak yandık valla.Demoda chelsea yi aldım 3 haftada takımın 1/3 ü sakatlandı nasıl iş anlamadım
    yanlış konuya yazmışsın, antremanın fizik kısmını kısarsan sakatlıklar azalabilir

Yönetici arkadaşlara,

Transfer sistemi 2008 ile aynı, herhangi bir değişiklik yok, sıfırdan değişecek idi ? DEMO olduğu içinmi böyle acaba ?

teşekkürler

ben şunu düşünüorum galatasaray değeri zamanında 8 milyon euro olan lincoln u 4.5 milyon euro karşılığında alınabiliosa bu bir transfer başarısıdır.ben aslında bu tarz dünya yıldızı futbolcuları bu tiip fiyatlara almak istiorum.ayrıca mesela fm 2008 de chelsea yi çalıştırırken salomon kalou takımdan gitmek istiodu bende gs ye önermek istiodum fakat öneremiodum yani istediğimiz futbolcuyu istediğimiz takıma önermek olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takas teklif edince adamlar düşünüyorlar ben onu keşfettim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Demoyu oynayan arkadaşlar bizi transfer sistemdeki yenilikler hakkında bilgilendirirse sevinirim .. En merak ettiğim özellik diyebilirim ..

Gerçi bazı arakdaşlar bi değişiklik görmediğini söylüyor ama karıştırın biraz vardır bişeler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hiç bir şey göremedim ama adamın birine takas teklifi yaptım adamlar kabul etmediler ama teklifi reddetmediler para istediler bunun dışında bir şey yok gibi duyuyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri