Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 36.36%
  • Berabere biter

1 9.09%
  • Gaziantepspor kazanır

6 54.55%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gaziantepspor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Trabzonspor - Gaziantepspor [ TSL 8. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Revizyon!

Trabzonspor´un ilk kez her hattıyla eleştirilmesi teknik heyeti harekete geçirdi... Yanal´ın, Antep sınavı öncesinde yenilik yapacağı öğrenildi.

Tek forvete dönüş!

Yanal'ın bir başka değişikliğe de hücumda gitmesi bekleniyor. Çift forvet ile mücadele edilmesine rağmen Umut Bulut ve Gökhan Ünal’ın durgunluğu Trabzonlular’ı rahatsız ediyor. Tek forvete dönüp gerisinde İbrahima Yattara, Isaac Promise ve Colman’lı bir üçlü kullanması öngörülüyor. Bu durumda Trabzonspor’un Gaziantepspor müsabakası öncesinde; Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Isaac ve Gökhan Ünal ilk 11’ine yaklaştığı gözleniyor.

Benim de istediğim sistem bu eğer bu sistem ve kadroyla maça çıkarsak çok rahat kazanırız.

Haftanın en keyifli maçlarından biri olmasını beklediğim bir maç.Skoru kestiremiyorum,beraberlik ön planda fakat bir kazanan olursa o da Trabzonspor olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Song'i sag beke cekmesi lazim. Ortada Giray ve Egemen oynamasi lazim. Serkan defans oyuncusu degil.

Bu maci almamiz lazim, yoksa isler cok daha kotuye gidecektir, mutlak 3 puan gerekli

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ik ekipte gecen hafta kaybetti.bu hafta biz içerde taraftarımız önünde olacağız ve gecen haftanın vermiş olduğu moral bozukluğu ıkı takımdada olur ama biz çabuk atlatıp 3 puanı alırız

Cok keyifli bir mac olacak bence.Iki takim da iyi top oynuyorlar,gecen hafta aldiklari maglubiyetlerden dolayi 2 takim da maca asilacaklardir.Gaziantepspor´dan en az 1 puan bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaray Maçından Sonra Ersun Yanal Sendromu Başlayacaktır Gaziantep Yada Beraberlik Diyorum Ha Trabzon Yenersede Şaşırmam Çünkü Kadrosu Antepten Çok İyi Ama Dediğim Gibi Ersun Yanal Sendromunun Başlaması Yakındır

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ersun Yanal sendromu diye bir şey yok. Geçen maçta hatasını anlamıştır Umut - Gökhan lı çift forvet sisteminde ısrar etmeye gerek yok umarım gazetelerde yazılanlara göre Antep maçına tek forvet arkasında Colman , Isaac , Yattara lı bir sistemle çıkması bekleniyor ve bana göre de en ideal olan sistem budur.

Sylva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin Selçuk

Yattara Colman Isaac

Gökhan Ünal

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Serkanın Sağ Beke Koyma Alışkanlığı Bir Türlü Bitmedi Adam Sağ Bek Değil Ama Fenerbahçede Daumdan Beri Sağ Bek Bence Serkan Sağ Beke Konulmamalı Orta Sahada Oynamalı Ne Olursa Olsun Ayrıca Şunu Herkes İyi Bilirki Ersun Yanalın Yönettiği Takımlarda Hep Önce Bir Parlama Sonra Düşüş Olur Trabzon Düşüşe Geçeceğinin Sinyalini Galatasaray Maçında Verdi Gaziantep O Boğucu Orta Sahası İle İyi Sıkıştırma Yaparsa Serkanı Yattarayı Isaacı Tutarsa Ben En Az 1 Puanı Alır

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Serkan mecburiyetten orda oynar. Olsa şöyle adam gibi bir sağ bek de Serkan'ı ortasaha da değerlendirebilsek son maçlarda ortasaha da mükemmele yakın oynadı nerdeyse. Ama sağ bek Tayfun olmuyor o da apaçık ortada.

Düşüş falan yaşayacağımızı sanmıyorum. Manisa ile Trabzon bir değil. Diğer takımlarında Gençlerbirliği , Denizli , A.gücünde önemli bir düşüş yaşamadı çünkü.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Doğru Tayfun Orada Yetersiz Ara Transferde Sadri Şener Bir Sağ Bek Almalı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Beşiktaş puan kaybetti , bu maçı kazanıp liderliği geri alırız..!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Serkanın Sağ Beke Koyma Alışkanlığı Bir Türlü Bitmedi Adam Sağ Bek Değil Ama Fenerbahçede Daumdan Beri Sağ Bek Bence Serkan Sağ Beke Konulmamalı Orta Sahada Oynamalı Ne Olursa Olsun Ayrıca Şunu Herkes İyi Bilirki Ersun Yanalın Yönettiği Takımlarda Hep Önce Bir Parlama Sonra Düşüş Olur Trabzon Düşüşe Geçeceğinin Sinyalini Galatasaray Maçında Verdi Gaziantep O Boğucu Orta Sahası İle İyi Sıkıştırma Yaparsa Serkanı Yattarayı Isaacı Tutarsa Ben En Az 1 Puanı Alır

o dedğin düşüş olmadı gs maçındada iy drendik pozisyonda bulduk ancak gıole cevıremedık.ayrıca o takımların düşüş yaşaması tamamen liderlik piskolojisi kaldırmamakatn oluyor burda takım bole baskıya alıskın oyuncular alıskın taraftar şampiyonluk konusunda cok istekli sorun olmaz.

bjk ppuan da kaybettı bu mac dahada bi öenm kazandı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ersun Yanal hoca ise asıl bu maça geçen haftaki sistemle çıkartır takımı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zorda olsa Trabzonspor kazanacaktır. Ancak trabzonspor çokta iyi bir takım değil. Düşüş boy gösterecek ileriki haftalarda. Özellikle anadolu deplasmanlarında çok puan kaybedecek Trabzon
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu maçı kazanırsak 11.haftaya kadar çok rahat bir fikstüre sahibiz rakipleri ise zorlu maçlar bekliyor.

Trabzonspor

Antep (ev)
    Belediye (Olimpiyat)
    Hacettepe (ev)

Beşiktaş

Sivas ( ev ) 1-1
    Kayseri (dep)
    Kocaeli (Ev)

Galatasaray

E.Şehir (dep)
    Antep (ev)
    F.Bahçe (dep)

F.Bahçe

Bursa (ev)
    E.Şehir (dep)
    G.Saray (ev)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ayrıca o takımların düşüş yaşaması tamamen liderlik piskolojisi kaldırmamakatn oluyor burda takım bole baskıya alıskın oyuncular alıskın taraftar şampiyonluk konusunda cok istekli sorun olmaz.
    Trabzonspor düşüş yaşar veya sonuna kadar lider götürür. Burasını zamanla göreceğiz. Ancak Song, Serkan Balcı ve aklıma gelmeyen bir iki kişide olabilir. Bu oyuncular dışında baskıyı kaldırabilecek tecrübeli oyuncuların olduğunu düşünmüyorum. Çünkü birşeye karşı tecrübeli olmanız için görüp geçirmeniz gerekiyor. Tek tek oyuncuları baz aldığımızda kaçı uzun süre liderlik ünvanını taşıyan bir takımda oynadılar. Trabzonspor ismini düşünürsek şampiyonluğada alışıktır başarılarada ama Trabzonspor ismini şuan temsil eden oyuncuların bu tecrübede olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

burak en azından mıllı takım gormus adamlar var yattara,bi dünya kupası gormus slyva,song serkan milli takımda oynamış serkan,gökhan,umut ,selçuk,tolgada oynadı ama onu salla zarardan baska bıse degıl ,hüseyin var aurelio yokken hep o oynardı milli takmda.ayrıca issac adam olimpiyatlarda felan oynadı yeteneği var herlde takımda uluslarası tecrubesı olmayan bi colman var oda yetenekli sonucta delgadodo görmedi bole tecrubeler ama oynuyor yani camia şampiyonluklara alışık basarıya alışık senınde dediğin gibi ama diğer takımlarında bçle değildi manısadayken bitek selcuk seçılmişti milli takıma

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lige çok iyi başlayan ve geçen hafta kaybeden 2 ekip.2 takımında iyi bir kadrosu var.Bu yüzden zevkli geçecek bir karşılaşma bekliyorum.3 skordan hangisi olursa şaşırmam.Bu maçta hocaların faktörüde önemli.Ayrıca Trabzon'un evinde olması onları bir adım öne geçiriyor.Beklentim ise Trabzon'un puan kaybetmesi.Sanırım bizi bu hafta 3 puan aldığı takdirde geçebilecek tek takım Trabzonspor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

TRABZON'DA LİDERLİK HESAPLARI!..

Turkcell Süper Lig'de yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğe yükselmek amaçlıyor.

Geçen hafta Galatasaray'a yenilerek liderliği Beşiktaş'a kaptıran Trabzonspor, siyah-beyazlı takımın dün akşam Sivasspor ile berabere kalmasının ardından, tekrar liderliği ele geçirmek istiyor.

Sahasında 278 gündür yenilmeyen bordo-mavililerde, kaleci Tolga Zengin'in yerine Sylva'nın, savunmada da Egemen'in yerine Giray'ın ilk 11 de forma giymesi bekleniyor. Bu futbolcular ilk 11 de sahaya çıkmaları halinde ilk kez bordo-mavili forma altında görev yapmış olacaklar.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmada, Sylva, Serkan, Song, Giray, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Isaac (Yattara), Umut ve Gökhan 11'iyle mücadele etmesi bekleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bence Gökhanı Kesip Isaac Promise İle Başlasa Sağda Yattara Oynasa Daha İyi Olurdu Aslında Gaziantep Gibi Orta Sahası İyi Bir Takım Karşısında 4-5-1 Sağ Kanat Sol Kanat Isaac Promise Oynasa Forvet Umut Başlasa Trabzon İçin Daha İyi Olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bugüne dek iki takım arasında yapılan 44 maçta, Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 24-9 üstünlüğü bulunuyor. 11 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Takımımız söz konusu karşılaşmalarda 78 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 41 gol gördü.
    Takımımız, Gaziantepspor ile bugüne dek sahasında yaptığı maçlarda tek yenilgisini 1998-99 sezonunda 1-0'lık sonuçla aldı.
    Ekibimiz, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibi karşısında 24 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 55 gol atarken 5 gol yedi.
    Takımımız, Gaziantepspor karşısında farklı galibiyetlerde elde etmeyi başardı.
    Bordo-Mavili ekibimiz 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2'lik sonuçla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Herkes Tolga'ya yüklendi geçen hafta.Sylva oynamalı denildi.Slyva 10 dakika itibariyle 2 tane kritik hata yaptı ama değerlendiremedi Antep.Bakalım ne olacak kalan dakikalarda..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Yinede Tolgadan İyidir Ama Biraz Kilo Sorunu Vardı Sylvanın O Ne Alemde Acaba

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Herkes Tolga'ya yüklendi geçen hafta.Sylva oynamalı denildi.Slyva 10 dakika itibariyle 2 tane kritik hata yaptı ama değerlendiremedi Antep.Bakalım ne olacak kalan dakikalarda..
    Şemsi sen bir Beşiktaşlı olarak Runje'nin ilk zamanlarınıda sonradan ortaya koydugu performansıda yakından bilen birisin ve ben açıkcası bu maç isterse 10 tane kritik hata yapsın haftaya yine Sylva'nın oynamasından yanayım ondanda Runje gibi bir çıkış bekliyorum.3 seneye yakındır Tolga oynuyor şöyle üst üste 2 iyi maç çıkarmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Arkadaşlar Maç 1-1 Devam Ediyor 47de Beto 48de Gökhan Ünal Attı

sakary Ali Misafir

İlk golü antep atmış sonra hemden yemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İnsallah maç berabere biter..Bu sonuç Galatasaray'a yarar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bitti maç...1-1

Gaziantepspor´dan 1 puan bekliyordum,güzel oldu.(=

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri