Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 36.36%
  • Berabere biter

1 9.09%
  • Gaziantepspor kazanır

6 54.55%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gaziantepspor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Şimdi bu maçı kazansak 3 puanı alsak lider de olsak ne olacaktı ? Hiç..

Koskoca 1 hafta herkes bas bas bağırdı Bu takım Gökhan ve Umut ile çift forvet oynamaz , bu adamlar anlaşamıyor takımı eksik oynatıyorlar.

Hafta içi gazetelerde haberler çıktı tek forvet Gökhan arkasında Colman , Isaac , Yattara ama aradan 1 hafta geçmesine rağmen değişen hiçbir şey yok.

Ersun Yanal hoca falan değildir bırakın bu maçı geçen 7 maçta kötü oynayan Gökhan - Umut ikilisini hala bozmuyor , yetmemiş gibi Yattara'yı oyundan alıp Isaac'ı sokarak tek kanadı olan bir takımı kanatsız hala getiriyor. Maç boyunca hiçbir olumlu hareketi bulunmayan Umut'a nasıl göz yumuyor anlamış değilim. Bütün bu olanları Ali ,Veli görüyorken bunca yıl teknik adamlık yapmış Ersun Yanal göremiyorsa lider olsak ne olacak , kazansak ne olacak.

Neyse Colman bugün mükemmel oynadı , Gökhan yine gol kaçırsa da en azından pozisyona girebilen bir forvet .

Yattara - Isaac değişikliği yerine Umut -Isaac değişikliğini yapamıyacak kadar beceriksiz , oyunu okuyamıyan bir teknik adamdır Ersun Yanal. Artık ne kendisine , ne de futbol bilgisine inancım yok.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Benim Dediğim Gibi Ersun Yanal Sendromu Başladı Trabzon İçin Çok Kötü Oldu Bu Puan Kaybı Gaziantep Bu Sene Çok Can Yakacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal sandromu diye bir şey yok bence. Kadro yetersizliği sendromu var.
    Ayrıca 2. kaptanın hala Yattara olması benim adıma çok üzücü.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kadronun yetersizliği falan yok , teknik adam yetersizliği var.

Ersun Yanal hoca falan değildir. Nasıl Aragones'in Fener'i bu durumlara düşüyorsa Trabzonspor'da da tablo aynı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Ersun Yanal sandromu diye bir şey yok bence. Kadro yetersizliği sendromu var.
    Ayrıca 2. kaptanın hala Yattara olması benim adıma çok üzücü.
    yattara 2. kapyan değil song kaptan

maça gelelim
    takım cok iştahlı oynuyor seyirceiler takıma tamm destek verıyo bunlar hoş ayrıca tribünün sahaya yaklasması cok ıyı oldu.

kalecımız yıne kotu yıne kotu şenol güneşten sora bi kaleci gelmedi bu takıma şu onuru bı denesek artık o cocukta cok iş var.

serkan balcıyı çok beğendim.geride ilerde ve artık orta açmayıda beceriyor gecen yıldan bu yana baya bi gelişme sergledi.

defasnta yne basit hatalarla rakibe pozisyon verdik.

selçuk bi var bi yok

yattara zaten kanatı taşıyan adam tek kanat oynuyoz.

colman bugün süperd bencede emraha katılıyorum yorulunca oyundan düştü ama çok hoşuma gitt çok şeyler kattı oyuna tekniği gercekten çok iyi ilerleyen haftalarda daha da iyi olacagına inanıyorum.

gökhan ıyı güzel takımın en golcüsü ama yapma etma kardeşim kacırma şu boş pozısyonlarıda ya

umut koşuyo basıyo mücadele edıyo herseyı yapıyo ama bı gokhanla yardımlasmayı bıde bitiriciği yapmıyor

umut gokhan anlaşamıyor bunları artık ayrımalı 4-5-1 diyoruz kaç haftadır ama yok ısrar edıyo aynı seyde ersun hoca kendınden soğutuyo taraftarları artık yanlışları gormeli ceyhunuda olumlu gordum maça soradan girince

kısıca yıne dıyorum hatalardan ders alması şart liderlk şansını elinn tersiyle ittik resmen heleki içerde bi maç bu dahada kötü bakalım neler gorecez ilerk haftalarda

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Trabzon dikkat etmeli yoksa klasik Ersun Yanal takımı olabilir lige iyi başlayıp 2 maç yenildikten sonra çöküşe geçebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takımda şampiyon olabilecek bir kaleci varmı?
    Sağ bek varmı?
    Ön libero varmı?
    Sol açık varmı?
    Yabancıları diğer üç büyüklerinkiler kadar kaliteli mi?
    İlk 18 inde tayfun coraların olduğu takım şampiyon olamaz arkadaşlar. Bence bu iş böyle. 24. hafta veya ona yakın haftalarda da Ersun hoca gönderilir. Trabzonspor ligi 4-5. bitirir.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hic bi kotu elestiriye katilmiyorum, takim bugunde cok iyi oynadi. Gokhanda bi sansizlik var, 100 de 100luk pozisyonlari atamiyor.

Umut u elestirmeyin, formsuz Gokhanin o pozisyonlara girmesindeki tek sebep.

Maci koparacamiz yerlerde koparamiyoruzz, yoksa hersey daha guzel olacak . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maça 2 tarafta karşılıklı poziyonlarla başladı.Bu dakikalarda en dikkat çekici pozisyon Sylva'nın vuruşunun Tabata'ya çarpıp az farkla çıkmasıydıTrabzonspor ev sahibi olmasının verdiği avantajla ilerleyen dakikalarda oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Net pozisyonlar buldular fakat değerlendiremediler.Özellikle Gökhan Ünal..

2.yarıda ilk yarı gibi başladı.Karşılıklı ataklar vardı ve yine ilerleyen dakikalarda Trabzon sazı eline alan taraftı.2.yarının başında Antep golü buldu Beto ile ama Trabzonspor'un yanıtı geç olmadı.Bu golün erken gelmesi çok iyi oldu gerçekten onlar adına.İlerleyen dakikalarda gelmeyen golün baskısı oyuncuları dahada zorlayabilirdi.Trabzonspor'un şanslı olduğu anlardan biriside Tabata'nın 1-1 den sonra bomboş kaleye gol atamamasıydı.Gol olsa yine işleri zorlaşacaktı..

Beklediğim gibi zevkli bir mücadele oldu.2 takımda ellerinden geleni yaptılar ve maç berabere bitti.Bu sonuçtan en çok bu hafta puan kaybı yaşayan biz mutlu ayrıldık sanırım.Puan kaybetmemize rağmen liderliğimiz devam ediyor..

Şemsi sen bir Beşiktaşlı olarak Runje'nin ilk zamanlarınıda sonradan ortaya koydugu performansıda yakından bilen birisin ve ben açıkcası bu maç isterse 10 tane kritik hata yapsın haftaya yine Sylva'nın oynamasından yanayım ondanda Runje gibi bir çıkış bekliyorum.3 seneye yakındır Tolga oynuyor şöyle üst üste 2 iyi maç çıkarmadı.
    Ben zaten orada bu kalecide kötü çıktı manasında yazmamıştım.Tolga o kadar eleştirildi,Sylva kaleye geçmeli denildi.Birde üstüne bu hatalar gelince bu maçta ilginç bir tesadüf oldu.Onu belirtmek istemiştim.Sylva uzun süredir maç yapmıyor ve maç eksiği var.Bundan dolayı normal böyle bir hata yapması.Bu onun kötü kaleci olduğunu göstermez.İlerleyen haftalarda her şeyi daha güzel anlayacağız..Ayrıca bu hatalardan dolayı gol yemediği içinde çok şanslı gerçekten.Yeseydi kendisi adına kötü şeyler olabilirdi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Wink

Bu takımda şampiyon olabilecek bir kaleci varmı?
    Sağ bek varmı?
    Ön libero varmı?
    Sol açık varmı?
    Yabancıları diğer üç büyüklerinkiler kadar kaliteli mi?
    İlk 18 inde tayfun coraların olduğu takım şampiyon olamaz arkadaşlar. Bence bu iş böyle. 24. hafta veya ona yakın haftalarda da Ersun hoca gönderilir. Trabzonspor ligi 4-5. bitirir.
    Yahu sen nıye her zaman Trabzon'u eleştiriyosun ?

Bu saydıkların hadi diyelim bizde yok , senin takımın 4/4 lük mü ? Görüyoruz işte Eskişehir Gs'yi 4-2 yendi peki bu saydıklarından hangileri Eskişehir'de mevcut ? Senin mantığına göre kadrosu iyi olan takımlar her maçı kazanacak . Ama yok öle birşey kadrodan önce bir takımı oynatan teknik adamdır.

Sivasspor çok mu kaliteli takım ? Hayır ama başındaki hoca bu işi biliyor. Fm değil ki bu diz takımı devam et de.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Hic bi kotu elestiriye katilmiyorum, takim bugunde cok iyi oynadi. Gokhanda bi sansizlik var, 100 de 100luk pozisyonlari atamiyor.

Umut u elestirmeyin, formsuz Gokhanin o pozisyonlara girmesindeki tek sebep.

Maci koparacamiz yerlerde koparamiyoruzz, yoksa hersey daha guzel olacak . . .
    arkadaşa katılıyorum sonuna kadar.maçı staddan seyrettim öle bir kötü karamsarlığa kapılmadım takım büyük bir azimle oynuyor iştahla golü yedikten sonra cevap verebiliyor.antalya,konya ve antep maçlarında geriye düştük ama takım oyundan kopmadı ister şans deyin ister başka bişe geriden gelip o maçları almıştı.sizin gibi kötü bakamıyorum bu takıma.benim eleştireceğim tek nokta çok kolay kontra atak pozisyonu vermemiz adamlar 2 tane çok net gol kaçırdı bir tabatanın boş kaleye atamadığı bide m.yozgatlının direğin dibinden giden şutu var ama bunlar dışında her şey iyi gidiyor trabzonspor için karamsarlığa lütfen kapılmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya bu karamsarlıga kapılmak degıl bene oyundan memnumum ama bu bıreysel ahatalr cok oluyor.

emraha katılıyorum takımı oynatan hocadır elındekıne gore taktık yapmalısın taktıge gore adamalrı sokmaya urasma,ben bu taktıkte oynucam dıyosan ona gore transfer yapacaktı baktı olmuyo neden hala 2 forvette ısrar edıyor anlamıyorum bıze b yararı olmadı k 2 forvetın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca forvetlerımzde tektip bi fatih gibi mehmet gibi topu ayağında tutan adam yok
    Last edited by Trabzonspor : 27.Ekim.2008 at 10:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya arkadaşlar bari sizler yapmayın. Tamam takım çabalıyor ediyor ama olmuyor işte. Umut - Gökhan ikilisi anlaşamıyor , birbirlerini tamamlıyamıyorlar. 8.Haftaya geldik hangi maçta Umut-Gökhan ikilisi birbirlerini pozisyona soktular ? Hiç gördünüz mü ?

Gs maçı ve Antep maçı kaybedilen 5 puanın sebebi Ersun Yanal'dır. Oyuncu seçimleri , sahada ki diziliş , oyuna müdahalede yanlış kararlar.. daha nolsun ?

İlk yarı maçı koparabilirdik doğru ama futbol bu kaçırırsın , edersin. 2.yarıda herkes Umut- Isaac değişikliğini bekliyordu hatta maça da Umut ile çıkması da gereksizdi ama madem çıktın koskoca 45 dakika da tek bir olumlu iş yapamayan Umut'u dışarı alacağına Yattara'yı çıkarıyorsun oyundan.

Bunun adı ezberciliktir. Gs maçında Isaac- Yattara değişikliği , bu maçta Yattara- Isaac değişikliği.

Umut'u falan nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum. 1 tane top indiremedi , ayağındaki topu tutamadı , her maç ofsayta düşer e daha nolacak bu adamın kesik yemesi için ?

Madem Umut'u dışarı almayacan bari Yattara'yı çıkarma. Yattara'nın oyunda olması demek rakip sol kanadında 2-3 kişinin onu tutması demektir. Ama Ersun Yanal bu hep ezber ezber nereye kadar.

Ayrıca takımın son haftalarda her maç gol yemesinin sebebi de stoperleri çok ileriye çıkartıp oyunu ilerde kurmasından dolayıdır. Yediğimiz gollere bakın hepsi birbirinin kopyası çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

işte yne diyorum 4-5-1 ik forvet bize bşe kazandırmıor+defansı ilerde kurmakta öyle adamalr elini kolunu sallayark gelıyo cok rahat kontra oynuyorlar bize karsı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Yahu sen nıye her zaman Trabzon'u eleştiriyosun ?

Bu saydıkların hadi diyelim bizde yok , senin takımın 4/4 lük mü ? Görüyoruz işte Eskişehir Gs'yi 4-2 yendi peki bu saydıklarından hangileri Eskişehir'de mevcut ? Senin mantığına göre kadrosu iyi olan takımlar her maçı kazanacak . Ama yok öle birşey kadrodan önce bir takımı oynatan teknik adamdır.

Sivasspor çok mu kaliteli takım ? Hayır ama başındaki hoca bu işi biliyor. Fm değil ki bu diz takımı devam et de.
    Yok Şimdi Bizde Kadro İİ Trabzon Kadar İyi Olmasada Her Bölgede Oynayacak Adam Var
    Sağ Bek Abdurrahman Dereli
    Ön Libero İbrahim Dağaşan
    Sol Açık Musa Aydın
    Yabancılarımız Vasat Ama Dediğin Gibi Bülent Uygun Çok İyi Bir Teknik Direktör
    Ayrıca Konuya Niye Sivassporu Kattın Doğrusu Anlamadım Ama Bülent Uyguna Dediklerine Yüzde Bir Milyon Kere Katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

emrah orda hocanın ne kadar onemlı oldugunu soylemek ıstedı o yuzden svası ortaya koydu o kadar iyi kadrosu olmamasına ragmen çok iyi oynuyorlar çğünküğ takım olmuşlar yardımlaşma üst seviyede bizdekiler hep kendler çin oynuyor daha tam manasıyla takım olalamaıslar yardımlasma az umut -gökhan bırbırıne tamalamıyor ama hoca analamdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu shmur benim takımım senin takımın diye neden bakıyorsun şu olaylara?

Say bak Galatasaray'ın tamı tamına 29 kişilik a kadrosu var. Genç takım katısız ha yanlış anlama.

Sonra Beşiktaş'a Fenerbahçe'ye bak.
    Şimdi diyorsun ki Eskişehir Galatasaray'ı yendi. Eee tamam. Yendi diye şampiyon mu olacak Eskişehir.
    Eskişehirin üzerinde bir Galibiyet baskısı varmıydı.
    Yani kazanamazlarsa küme düşme durumları varmıydı.
    Eskişehir kazanmak zorunda olsaydı. Baros o kilosu beni geçen Tayfun ile ağır Vucko'yu ne yapardı biliyormusun?

Sivasspor tamam kötü kadro ama iyi bir takım? Eee Sivasspor şampiyon mu olacak? Varmı buna inanan?

Trabzonda kadro kalitesi olarak bu ligte 4. sıradadır. Birçok bölgede de eksikler vardır. Bunları görmemek sizin takımınızı zedeler.

Ayrıca Trabzona ne garezim olacak. Ben her takıma eşit yaklaşırım.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İyi ki yorumcunun teki Ersun Yanal sendromu dedi herkezde bu laf...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal sendromu nedir yahu? Ekim sonuna doğru kış uykusuna mı yatıyor adam? Ne bileyim bişey mi oluyor yada. Böyle saçmalık mı olur.

Ersun Yanal sendromu diye birşey yoktur beyler. Kadro yetersizliği sendromu vardır.
    Mesela dünkü maç. Bir alex olsa dönermiydi o maç? Hemde öyle bir dönerdiki.
    Ama yok. O zaman bir yetersizlik var.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

bugra 1905 - Sivası örnek verdim çünkü kısıtlı bütçesine ve kadrosuna rağmen son 2 senedir iyi top oynuyorlar , mücadele ediyorlar bu sebebten.

extensor - Hala kadro derdindesin . Ben Trabzonspor'un kadrosu mükemmel falan demiyorum ki ama sen şampiyonluk için sadece kadronun kaliteli olmasını yeterli sanıyorsun heralde. Şampiyonluk senin benim inanmamla değil o sahada mücadele eden futbolcuların inanmasıyla olacak bir iş.

Ayrıca kadrodan daha önemlisi teknik adam faktörüdür.

Lucescu Flerquin, Perez, Victoria , Radu, Capone vs böyle yabancıların olduğu bir kadroyu şampiyon yapmıştı.

Bir çok örnek daha verebilirim sana.

Gs'nin şuan Nonda,Lincoln,Baros,Kewell,Descants,Meira, Linderoth gibi yıldız yabancıları var ama oynadığı 8 maçta 14 puan toplayabildi. Demek ki sadece kadroydu, yabancıların kalitesiydi bunlar tek başına bir işe yaramıyor. Bu kadroları en iyi verim alınabilecek şekilde oynatabilecek teknik adamlarda gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu sene yeni kurulan bir takım. Birbirlerine alışmakta zorluk çekiyorlar. Ligin ikinci yarısı Galatasaray fırtınası esecektir. Ve Galatasaray 32. haftaya kadar Şampiyonluğunu garantileyecektir. İstersen seninle iddaya girelim. Sene sonu kaybedersem iletime en büyük trabzonspor yazacağım. Sen kaybedersen en büyük galatasaray yazacaksın?

olurmu?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bızde yenı kurulan bı takımız hatta gsden daha fazla değişiklik yaptık ama ynede eksıkler var ve gs kadar kalıtelı yabancılarda yok elımızde hocalarda bıtıyor olay hoclarda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın ikinci takımı bile trabzonspordan iyi takım beyler

1 Aykut - Orkun
    Uğur - Emre Güngör - Emre Aşık - Volkan Yaman
    serkan Alparslan
    Barış - Ayhan
    mehmet güven
    aydın Hasan şaş
    Nonda Ümit ferdi
    yaser

Bu kardoda 17 kişi var birde ilk 11 var 28.

Şu 28 oyuncudan hepsi Trabzonspor'da kadroya girebilir
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Nonda , Ugur sadece ilk 11 olarak Trabzonspor'da oynayabilir .. oradaki bazı oyuncular ise dediğin gibi ancak kadroya girebilir .. Tamam çok üst düzey bir kadro yok ama belirttiğin kadarda kötü bir kadro yok ..
    Last edited by Fietra 10 : 27.Ekim.2008 at 19:38

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takımımızın Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığı Gaziantepspor maçının istatistikleri belli oldu. İstatistikler şöyle sıralandı:

Gol: Trabzonspor:1 – Gaziantepspor: 1
    Toplam Şut: Trabzonspor:14 – Gaziantepspor: 9
    İsabetli Şut: Trabzonspor:5 – Gaziantepspor: 2
    İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Gaziantepspor: 3
    Faul: Trabzonspor:16 - Gaziantepspor: 16
    Korner: Trabzonspor: 5 - Gaziantepspor: 1
    Ofsayt: Trabzonspor:3 – Gaziantepspor: 1
    Topla oynama oranı: Trabzonspor: %52 - Gaziantepspor: %48

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzonun barız ustunlugune karsın mac berabere sonuclandı ve bıze yaradı =)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Galatasaray'ın ikinci takımı bile trabzonspordan iyi takım beyler

1 Aykut - Orkun
    Uğur - Emre Güngör - Emre Aşık - Volkan Yaman
    serkan Alparslan
    Barış - Ayhan
    mehmet güven
    aydın Hasan şaş
    Nonda Ümit ferdi
    yaser

Bu kardoda 17 kişi var birde ilk 11 var 28.

Şu 28 oyuncudan hepsi Trabzonspor'da kadroya girebilir

Tabiii canım Gs Paf Takımı da Trabzonspor dan iyi zaten. Bizler kadromuzdan memnunuz sen niye bu kadar taktın anlamadım.

1.kadronuz 8 maçta 14 Puan toplayabildi biliyorsun dimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu kadronuz falan deme senin baban benim babamı döver gibi bu nedir ya Galatasaray benim takımım mı? Başkanı benmiyim? Galatasaray benim taraftarı olduğum takım.

Galatasaray'ın kadrosu hatta Galatasaray'ın ikinci kadrosu Trabzonspor'un kadrosundan iyi bence.
    Ha Galatasaray neden 8 maçta 14 puan topladı. Çünkü 28 kişilik yepyeni bir takım ağustoz ayında ancak birlikte olmaya başladı
    2 ayda ancak bu kadar uyum yakalandı
    ligin 2. yarısı iddaa ediyorum Galatasaray çok üstün performanslar gösterecektir.
    Diyorum ki sana shamur iddaya girelim
    Ligi kimin tuttuğu takım önde bitirirse. İletisine kaybettiğini yazsın
    Ben kaybedersem en büyük Trabzonspor yazayım
    sen kaybedersen en büyük Galatasaray yaz olurmu
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu lütfen özel tartışma alanına çevirmeyin. Konudan sapıldığını görüyorum.

İddaaya girecekseniz de msn'den veya öm ile girin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok canım özel tartışmayla falan ilgisi yok İlhancığım. Aramızdaki bir iddaa sadece. Hemen el atmana gerek yok.

Kötü niyetimiz yok allaha şükür. Farklı görüşler savunuyoruz hepsi bu.
    Fikirlerim burada

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri