Maçtaydım ve gerçekten futbol olarak harika bir maçtı. Yan hakemler maçı katletti diyebilirim. Ama Fırat Aydınus 4x4'lük bir maç yönetti. Bizim için iyi başlayan, kötü giden ve sonuçta zaferle biten bir maç oldu. Youla gerçekten büyük bir futbolcu. Zamanı geldi Meira-Emre Aşık ikilisiyle boğuştu, zamanı geldi Emre Aşık-Servet ikilisiyle boğuştu ve yılmadı. Maçın adamıydı tam anlamıyla. Bülent Kocabey'in Sabri'ye attığı bir çalım vardı gerçekten görülmeye değerdi. 1-0 öne geçtikten sonra tipik bir Anadolu takımı gibi yaslandık. Hatta Rıza Çalımbay yedek kulübesinden çıkın çıkın, yaslanmayın gibisinden bir işaret yaptı ama maalesef ki bizim futbolcularımıza bu mantalite yerleşmiş. Galatasaray ile ilgili de söyleyeceğim Arda gerçekten büyük futbolcu. Hem solbek Murat Önür'ü hemde sağ bek Sezgin'i rahat geçti. Fakat arkadan gelen 2.adamlarda kimi zaman sorun yaşadı. Ama gerçekten izlenmesi zevk veren bir futbolcu. Kewell bu maçta sahada yoktu nedense. Ya yorgundu ya da bizim bek'ler tarafından oynatılmadı. Bana sorarsanız ikisinin karşımı. Neyse fazla da uzatmaya gerek yok. İki takımda iyi oynadı. Ama son dakikalarda kontra ataklardan bulduğumuz 2 golle maçı 4-2 kazandı. Bu zorlu 3 maçlık fikstürün ilk 2'sinden 6 puan almak gerçekten büyük başarı...

Ayrıca pozisyonlarla ilgili söyleyeceklerim şunlardır. Baros'un attığı golü açığın sağ üst kameralara göre sol üst köşesinde yer aldığım için görmek imkansız ama TV'den izleyince pozisyon açık. Bizim 2.golde ise yan hakem bayrağı Youla'ya çarptı sandığı için kaldırdı ki bende öyle sandım. TV'den izleyince Ümit Karan'a çarptığı ve kaldı ki Youla'nın da ofsayt olmadığı gözüküyor. 3.golümüz ise bana ofsayt gibi geldi maç sırasında TV'den izlediğimizde tam anlayamayız çünkü Serdar'ın orta yapma sitili çok değişik ve topun ne zaman çıktığı önündeki futbolcu nedeniyle tam görülmüyor. Saygılar...