Ankaragücü kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
So what?
Saike
Ankaragücü kendi sahasında Kayseriye kaybetti.Fener ise Bursayı 5-2 yendi.Ancak FBnin deplasmanda zorlandığını biliyoruz.Zor maç....
Fenerbahçe toparlanma sahasında ve rakipleri çok zorlu bir rakip değil.Bu maç Fenerbahçe galibiyete daha yakın olan taraf.Bu maçı alıp yükselişlerine bir galibiyet daha ekleyeceklerdir..
So what?
Saike
Maçın çok kısa zamanda olması çok iyi oldu moraller soğumadan bir maç daha ardından bir maç daha
Maçta olacağım büyük ihtimalle gelecek olan olur mu bilmem.
Rahat kazanacağız bence.
Kazanıcaz İnş.Gruplarda süprize gerek yokYenelim,çıkıp gruptan kurtulalım
![]()
Son maçın vermiş olduğu moralle Kazanacağımızı,Fortis TK gruplarına güzel bir şekilde başlayacağımızı düşünüyorum.Aragones bu maçta kadroda değişikliğe gider mi bilemem ama ben ufak çaplı bir rotasyon bekliyorum.Maça şöyle bir kadro ile çıkabiliriz.
Yine de bu kadro bende düşünce olarak kalır gibi.Volkan Babacan
Gökhan G. - Yasin - Can - Vederson
Deivid-Deniz-Ali Bilgin-Tümer
Burak-İlhanAragonesin 1-2 taneden fazla değişikliğe gideceğini sanmıyorum..
Alex, Güiza, Uğur Boral, Gökhan Gönül ve Lugano'yu Ankara'ya götürülmedi..
fener alır anakara çok kötü oynuyor bu yıl
Zor bi mac olacak suni çim vs vs Ankaragücünde teknik direktör değişikliği de oldu Hikmet Karaman takımın basına getirildi bakalım pek umudum yok ama...
Çok önemli bir maç olabilirdi. Fenerbahçe bu kadar şanslı olmasaydı eğer.
Dağılmakta olan bir Ankaragücüyle oynayacaklar ve Fener toparlanırken Ankaragücü tamamen dağılacak
Fikirlerim burada
İlk 11 ler belli oldu..
ANKARAGÜCÜ
Serkan
Elyasa
Murat
Muin
Tolga
Cemcan
Barbaros
Gökhan
Murat Erdoğan
Leandro
Jaba
FENERBAHÇE
Volkan Babacan
Ali Bilgin
Yasin
Edu
Roberto Carlos
Kazım
Deniz
Josico
Tümer
Burak
Semih
So what?
Saike
R.Carlos bu takımda en fazla dinlendirilmesi gereken oyuncu.Carlos oynamasa daha iyi olabilirdi.Semih'in yerinede kesinlikle İlhan oynamalıydı.![]()
İlhan Nerde Yahu..:S
Kaptanlık bandı Semih'e yakışmış.Yedeklerle çıkıyoruz ve İlhan da oynamıyor,hadi hayırlısı bakalım.
Bu Türksat işi yüzünden radyodan dinliyoruz.Bakalım nasıl bir maç olucak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gooooooooooooooooool Semih 1-0.Güzel oldu bu.![]()
Last edited by GodfatheR : 29.Ekim.2008 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dk.6 Semih.
Çok şık bir gol attı Semih.
Yine 6.dkSemihe kaptanlıkta yakışmış hani
1.65 Jaba'ya kafayı vurdurduk.V.Babacan kornere çeldi.
Umarım bundan sonra Volkan Babacan'a verir kaleyi. Gürhan'ı da Tümer'in yerine alması lazım.
(/s)
Semih çok şık bir gol attı sol ayağını kullanarak.Yine takım oyunu adına hiçbir şey yok takımda.Tümer,Deniz,Josico'yu oyunda pek göremedim.Kazım'da da bir isteksizlik,vurdumduymazlık var.Volkan, Jaba'nın kafasında topu iyi çeldi,onun dışında da birkaç pozisyonda güzel kurtarışlar yaptı.Orada Jaba'ya kafa vurduran Yasin'e de pes doğrusu.
Ne sıkıcı bir maç. Bizim taraftar soğukdan üstlerini çıkaramadı, kimlik ayakkabı idare ediyorlar. Zaten bir grup dayanamadı çıkardı Ankara soğunda.![]()
Deivid, Burak'ın yerine oyuna girdi.
2.yarı çok sıkıcı böyle bitse bari.
Kazım kırmızı gördü.
Offf Kazım offffffffffffffffff.Ne yapıcaz biz bu adamı ya atsan atılmaz satsan satlmaz.:S
Babacan şu ana kadar iyi iş çıkardı.
Yav bitsede kurtulsak.Şu maçtan yaa:![]()
1-0 bitti.