1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: FM 2008 Taktiklerini Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Soru-Cevap

Hybrid View

İlhan abi bu kadar ilgilendiğin için teşekkürler. Evet senin ilk sayfada anlattıklarına göre bir taktik yaptım. En son mesajında söylediklerini uyguladım ve dediğin gibi hafif kanatlara doğru açıldı mc'ler . Ama şimdide çoğu pozisyonda sağ ve soldaki mcler aynı adamın peşine koşuyor ve birinin bıraktığı pozisyondaki adam çok boş kalıyor. Abi birde kalecime topu defansa ver dediğim halde uzun top atmakta diretiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lestad View Post
    İlhan abi bu kadar ilgilendiğin için teşekkürler. Evet senin ilk sayfada anlattıklarına göre bir taktik yaptım. En son mesajında söylediklerini uyguladım ve dediğin gibi hafif kanatlara doğru açıldı mc'ler . Ama şimdide çoğu pozisyonda sağ ve soldaki mcler aynı adamın peşine koşuyor ve birinin bıraktığı pozisyondaki adam çok boş kalıyor. Abi birde kalecime topu defansa ver dediğim halde uzun top atmakta diretiyor
    Sağ ve sol MC'nin aynı adam peşinde koşması ilginç. İkisinin de closing down'larından biraz kısarsanız belki bu gerçekleşmez.

Kalecinin topu defansa atmaması ayrı bir sorun ve benim başıma da gelmişti. Mentality'sini artırırsanız ve creative freedom'ını minimuma getirirseniz kısmen çözmüş olursunuz.

Ayrıca her pozisyonda defansa verilmesi her zaman iyi olmayabilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri