Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
Sayfa 9 / 26 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

ea crysisin sahibi 3 türk kardeş : )

ama çalışanlarına bakmadın galiba genelde alman ve hollandalılar çalışıyor sadece sahipleri(ve geliştirmedede yer alıyorlar tabiki) türk sadece oturup 3 kişi oyun yapmıyor haliyle

konu saptı yaf : )

hmmm evet oyun pahalı oldu 30 liraya satsa bence korsana yönelme çok azalır gibime geliyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sendit te son fiyatı 23 paund a kadar düştü. Oyun çıkana kadar daha da düşecektir. BöyLeLikLe bizde yabancı piyasaya yöneLmek zorunda kaLıyoruz. Bu yıL Türkiye de daha fazLa orjinaL FM sahibi oLacak. Ama bunLarın çok küçük bir kısmı yerLi piyasadan temin edicek oyunu. BöyLe oLunca Sigames de Yurt için satış miktarına bakacağından iLerLeyen yıLLarda bize bakış açısında bir değişim oLmayacak. Ama geneL oLarak yabancı firmaLarında Türkiye ye verdiği satış miktarLarını baz aLsa bizde ki değişimi farkedicek ama bu mümkün gibi gözükmüyor. Türkiye de biraz iyiLeştirme oLsa fiyatLarda yüksek oranLArda yerLi tedarikçiLerden ürün temin ediLir. Bu Sigames in gözünün biraz daha bize çevirLmesini sağLayacağı gibi iLerLeyen yıLLarda Türkiye için farkLı şeyLerde düşünebiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu digital download olayını düşünün.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Türkçe olsun sırf türkçe diye binlerce almayı düşünenlerin sayısıda çok. Bunu da bildireyem istedim.

Herkes orjinal almak ister ama herkesin bütçesi farklı ben şahsen orjinal almak istiyorum ama buna maddi imkanım el vermiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

ben her zaman tercih ettiğim alışveriş sitesine girip siparişi vereceğim hemen. digital falan bana göre değil. football manager arşivi yapıyorum ben. elimde cd'si olmazsa olmaz. (gerçi artık dvd olacak )

arkadaslar fm 2009 cıktımı haberiniz varmı suan piyasaya girdimi acaba??

arkadaşım hiç mi forumu araştırmıyosun biraz araştırsan bulursun 14 Kasım çıkış tarihi

Nesil
    2007
    Yer
    34

Türkiye'den değilde yurtdışından bi siteden alacağım

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Genelde kimse orijinale karşı değil. Ancak değer konusunda farklı görüşler var. Elbette bu değeri ile oyun ucuz değil. Geçen yıl FM 2008 i 75.-YTL e almıştım. Ne yazık ki ucuzlamamış. Aldığım tek oyun CD si olduğu için yine alacağım.
    Esen Kalın/FM siz Kalmayın.

Bu oyunu yurtdışından getittirirken , daha dışarıdan buraya kadar yabancı kargolarla mı gelecek , nasıl olacak bilgisi olan var mı bu konuda ?

Euro 2 Lirayı Geçti Küresel Kriz Bizide Vurdu. (Gerçi O Fiyata Hayatta Almam 40 - 50 Lira Olsa Alırım Türkçeside Olacak Tabii)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Oyunun 80 YTL satışı son ekonomik kriz ve Euro'daki yükseliş nedeniyle zor gözüküyor, Tahminim 95-100 YTL arasında çıkacağı yönünde.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

95-100 milyon verip kimsenin alacağını zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

100 YTL'mi Yok artık derim ve almam .

Nesil
    2006

100 YTL çok abartılı bir fiyat olmuş. Kriz felan yalan şirket hazır cebine fazla para koymak için bir bahane üretti. Bu oyunun bütün hesapları aylar önce yapıldı böyle artırılması tamamen insan kazıklamaya girer. Eğer böyle birşey olacaksa dolar ile alsın dolar ile satış yapsın böylece şirket zarar görmez dolar bazında çalışır biz alıcılarda doların en uygun olduğu zamanda gider alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almayı düşünüyordum ama 100 olursa zor alırım gibi geliyor bana ama yinede şansımı denerim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ekonomik kriz yüzünden gereksiz harcamalardan kaçının gibi bir uyarı yapayım ben.
    Delgado #10

Nesil
    2006

Yurt dışından sipariş ile alsam kargo fiyatları nasıl oluyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ekonomik kriz yüzünden fiyatlar yükselirken alım gücü düşüyor. Nasıl olacak bilinmez...

Keşke geçen sene orjinal fm alana bu sene %xx indirim yapsalar. Bence güzel kampanya olurdu.

fiyat cok pahali.insanari korsana yönlendiriyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

an itibariyle fiyatın 100 liraya yaklaşmış olduğunu düşünerek vazgeçiyorum orjinal olayından.krizden önce ne güzel netten 60 liraya falan getirecektik ikiye katladı neredeyse..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Keşke Türkçe olsa ve sadece orjinal oyunlarda olsa.Crysis oyununda sanırım öyleydi bu.Orjinal oyunlar Türkçe'ydi sanırım.Fm'de de olursa böyle hem verdiğimiz paraya değer hemde orjinal oyun patlaması yaşanır bu da fiyatları azaltır.Fakat üç kağıtçılar yine bir yolunu bulup bunu korsan oyunlarda da Türkçe yaparlar.Bayramda kapı kapı dolaşıp orjinal Fm parası toplamak düşüyo bizlere
    Crysis Turkler Yapıdıgı Icın Turkceydi..Bence Turksportal SIgamesle Konusup Turkiye Bayisi Olablir FM için Aslında..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

100 YTL olursa çok kişi orjinaldan vazgeçicek bu bende olabilirim

Nesil
    2006

Bu oyunu hiçbir pazarlama şirketi olmadan Sport Interactive üstünden olsak daha güzel olmaz mı? Hiç olmassa dağıtıcı şirkete para ödemiyeceğimizden daha ucuza tehmin edebiliriz.

Birde oyunu internetten indirme imkanı var mı?(Yasal olarak)
    Last edited by Universal : 27.Ekim.2008 at 20:24

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Burda en ucuz 30 sterline alacaz. Sterlin 2.700 du son gordugumde, siz hesaplayin artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

steam'den satın alıp indirebilirsin oyunu Batu. Bunun hakkında Sigames forumlarında açıklama var.

Yanılmıyorsam biri demişti Steam'den aldım oyunu çıktığı anda indireceğim diye.

Orjinal almayı düşünüyorum,fakat 100 YTL olursa bu düşüncemi gözden geçireceğim gibi.

Bilmiyorum ben İngiltere'de de bulundum uzun bir süre orada korsan olayı ciddi denetime sahip satan dükkan koca şehirlerde 1 veya 2 tane var veya yoktur.

Benimde merak ettiğim konu bub oyunu 80 ytl yada 55 dolar yapan nedir???
    Eyvallah bunun için çalışanlar oyun hakları falan var fakat sadece bu masraflar bile oyun içindeki sponsorluklarla karşılanabilir seviyede.10-15 dolara bunlar piyasaya sürülse insanların en az %50 daha az korsana yöneleceği açıktır.Buda sürümden kazanmaktır.Şimdi sorulması gereken soru şu adamlar bizim dilimizi yani TÜRKÇE'yi eklesin diye üstüne para verip ceplerinimi dolduracağız yoksa onlarmı bize hoş görünmek daha fazla satmak için bizim dilimizi koymalılar?

Sayfa 9 / 26 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri