Maradona: “Eleştirlere gülüyorum”

Arjantin’in yeni teknik direktörü Diego Maradona kendisini tecrübesiz olmakla eleştirenlere güldüğünü açıkladı.

Dün Maradona, Basile’nin görevine son verildikten sonra sürpriz bir şekilde Arjantin milli takımının yeni antrenörü olarak açıklanmıştı.

Maradona bu konuyla ilgili olarak ilk kez açıklamalarda bulundu. Efsane futbolcu: “Uzun zamandır beklediğim bir görevdi. Bu benim rüyamdı. Dün kızımla konuştum, onun henüz doğmamış oğlunun ve bu görevin hayatımda alabileceğim en iyi hediyeler olduğunu söyledim” dedi.

Kendisini tecrübesiz olduğu için eleştirenlere yanıt olarak da Maradona: “Onlara gülüyorum. Benim milli takımda nerden baksanız 20 yıllık bir tecrübem var. Futbol henüz değişmedi, beni sahada herhangi bir şeyin şaşırtacağını zannetmiyorum. Ayrıca ben takım çalıştırma konusunda tecrübesiz olabilirim ama yanımda Bilardo olacak” dedi.

Maradona açıklamalarına: “Bu görev beni çok mutlu etti. Artık zamanı gelmişti. Takımızda çok iyi oyuncuların bulunduğunu biliyorum. Amacımız alacağımız başarılı sonuçlarla halkımızın yüzünü güldürmek olacak. Şu andan itibaren bütün enerjimi milli takım için harcamaya başlayacağım” diyerek son verdi.