Quote Originally Posted by ibig61 View Post
Bu Yattara'yi oynat diyenin ben futbol bilgisinden suphe ederim asil.

Umut Bulutan vazgecemezsiniz bu takimda, tek forvet oyniyamaz Gokhan Unal
Kusura bakma da Umut gibi gol becerisi olmayan , daha ayağındaki topu kontrol edemeyen , maç boyunca sürekli ofsayta düşen , rakib defansa faul yaparak ataklarımızın başlamadan bitmesini sağlayan , gol attığı zaman kaval kemiği,dizinin yardımıyla atabilen bir oyuncuyu Trabzonspor gibi bir takımda vazgeçilmez olarak gören biri bana göre futbolun F'sinden anlamıyor.

Takım şuan hiç iyi değil , böyle bir takımda Yattara 1 bacağı kırık olsa bile oynar. Dünkü maçta 1 tane iyi oynayan oyuncu varmı da Yattara'yı hedef alıyosun ? Sonuçta Yattara'nın da , Umut'un da geçmişlerini çok iyi biliyoruz.

Gökhan'ın Isaac'a yaptığı o ortayı Umut yapabilirmiydi ? Veya Konya maçında Isaac'ın 30 metre topu sürerek attığı golü Umut atabilirmiydi ? Yahu Umut denen adam bırak 30'u 1-2 metre topu sürmekten aciz. Süremiyor çünkü daha kendi ayağındaki topu kontrol etmeyi başaramıyor.

Valla şu ana kadar oynanılan 9 maçta 2-3 maç hariç iyi top oynadığımızı görmedim. Sağ bek yok diyoruz , Antep'in sağ bekinde Ortasaha oyuncusu Erkan Sekman oynuyor. Hiçbir takım 4/4 lük değil ama bizim hocada hiç iş yok hakketten. Takımın belli başlı bir sistemi yok ne defansı becerebiliyoruz , ne de ofansı. Kadro seçimi yok , oyuncu değişiklikleri hep ezber , bir tane olumlu yanı yok.

Yol yakınken ve zirvenin 1 puan gerisindeyken bir an önce Ersun Yanal'a güle güle denmelidir. Yoksa bu çöküş devam eder ve harcanılan 50-60 trilyon heba olur .