-
bu aydın yılmaz bence balon izledim o kadar dediğniz akdar iyi futbolcu deil. Aydın Karabulut eger Denizlidende forma şansı bulursa kendini çok daha geliştiricegini düşünüyorum.
-
Pablo Mouche, Matin Fenin, Daniel Pudil, Rafael Sobis, Andrey Arshavin, Daniel Guiza, Semih Şentürk, Arda Turan, Ayhan Akman, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Collins Kazım, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş,Yattara, Egemen Korkmaz, Batuhan Karadeniz ve Karşıyakadan Cihan Yılmaz bu futbolcuların CA veya PA sını artıracaklardır
-
Hangi oyuncular ön plana çıkardan çok dereceleri düşük kalmış aklımda kalan oyuncuları yazim
Arsenal : Abou Diaby , Theo Walcott ( Hızı ve hızlanmasının 20-20 olması gerekir bana göre agbonlahordan bi eksiği yok çünkü )
Fulham : Andy Johnson ( Bitirciliğinin en az 17 olması gerekir )
Hull : Geovanni ( Bu seneki performansına bakılarak özellikleri yükseltilebilir )
Middlesbrogh :Tuncay ( Bitiriciliği 12 olmuş tuncayın 15den aşşağa verilmemesi gerekir bana göre
Wigan : Amr Zaki..
OGC Nice : Ben Saada (Bastiadan beri takip ettiğim İzlediğim en yetenekli oyunculardan biri , son nantes maçında attığı pası izleyenler anlıcaktır dereceleri çok düşük böyle bi oyuncuya göre)
Nancy : Youssouf Hadji (Mustapha hadji kadar iyi değil ama oyunda hakettiği değer verilmemiş )
Biefeld : Wichniarek (Biraz yaşı var ama Biefeld kümeye düşmüyorsa bu adamın sayesindedir diyebilirim her maçda golü var adamın bukadar gol atan bi oyuncunun bitiriciliği 11 olması yanlış bana göre )
Cottbus : Rangelov
M.Gladbach : Marco Marin (Bence Şuan almanya liginin en iyi genç futbolcusu ,son biefeld maçında bunu kanıtladı dereceleri böle bi oyuncuya göre çok düşük )
Hertha Berlin : Aymen Chermiti ( World Soccerın en iyi 100 genç futbolcu arasında gösterdiği bi adam derecelerinin biraz daha iyileştirilmesi gerekir )
Hoffeneim : Demba Ba , Obasi Edu , İbisevic ( bu seneki performanslarına bakılarak bence yükseltilmesi gerekir özellikleri
Werde Brmen : Mesut Özil
Atalanta : Jaime Valdes
Catania :Michele Paolucci , Baiocco
İnter : Balotelli
Lazio : Zarate
Napoli : Lavezzi , Hamsik ( Napoliyi taşıyan iki isim biraz iyi olabilir dereceleri.. en azından lavezzinin bitiriciliği )
Palermo : Miccoli , Bresciano
Reggina : Cozza (bu sene kötü olmalarına ragmen Reggina Yıllardan beri kümeye düşmüyorsa cozzanın önderliğindeki oyunla sağlıyorlar bunu ama ne hikmetse oyunda düşük kalmış yaşından dolayı heralde )
Siena : Maccarone , kharja
Almeria : Pablo Piatti
Zenit : Arshavin , Pobrengnyak
Fenerbahçe : Semih Şentürk ( Bitiriciliğinin en az 18 olması gerekir çünkü sadece onu yapabiliyo adam ne hız var ne dribling var ... son vuruşları iyi diye semih bu kadar konuşuluyor )
Galatasaray : Arda Turan (hızı hızlanması tartışılır ama teknik ve yaratıcılığın oyunda 17den aşşağı olmaması gerekir bana göre)
Bursa : Sercan Yıldırım
aklıma kalanlar bunlar
Mesaj Yetkileri