Bilemedin salim sağolun arkadaşlar sizlerinde desteğiyle seneye Tsldeyiz inşallah


Müthiş Gece " | Play-off yarı final | "


Bank Asya Birinci Liginden Turkcell Süper Ligine yükselme mücadelesinde artık sona yaklaşıldı.Yaklaşık sekiz aydır süren maraton iki eleme turuyla tamamlanacak ve kazanan takım TSL'ye terfi edecek.

" Denizli'deki maç nefesleri kesti "





TSL yükselme play-off yarı finalinde karşı karşıya gelen Antalyaspor - Turgutluspor takımlarının mücadelesi nefesleri kesti.Sonuçta rakibini 4-3 ile geçen Turgutluspor finale yükselirken Antalyaspor evinin yolunu tuttu.İşte maçtan notlar:

" Turgutluspor finalde "



Hakem Yusuf Murat söylemez'in düdüğüyle beraber maç başladı.

Dakika 1:
Maç başlar başlamaz Antalyaspor daha ilk dakikada yabancı oyuncusu Guterstam'la net pozisyon yakaladı.Kaleci Korcan Olof'un şutunu müthiş çıkararak tribünlerden alkış aldı.

Dakika 8:
Gollll !!! Antalyaspor serbest vuruşta ceza sahasına gelen topta oluşan karambolde topla buluşan guterstam sağ ayağıyla topu öyle bir noktaya gönderdi ki Kalecinin yapacağı fazla birşey yoktu ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.

Dakika 15: Defamstan atılan uzun topu iyi yumuşatarak gol pozisyonuna giren Cem kötü bir vuruşla topu auta yolladı.

Dakika 19: Gollll !!! Antalyaspor farkı ikiye çıkardı.Golün adı yine Guterstam.Geçtiğimiz sezon Brussels'de 17 gol atan İsveçli oyuncu bu sezon Antalyaspor'un başarısında önemli pay sahibi yine duran topta bu kez kafayla ağları sarsan Guterstam kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak takımını rahatlattı.

Dakika 24: Gollll !!! Maç müthiş başladı Turgutluspor kornerden gelen topa iyi yükselen Serdarla aradaki farkı bire indirerek umutlandı.

İlk yarı bu skorla sona ererken tribünlerde tatsız anlar yaşandı.Olay yerine gelen güvenlik görevlileri iki takım taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştırdı.İkinci olayla sonrası 10 dakikalık gecikmeyle başladı.


"Tecavüzcü Coşkun da maçta "




Dakika 50: Antalyaspor'da oyuncu değişikliği Ahmet kuru ikili mücadele sonrası yerde kaldı.Oyuna devam edemeyeciğini saha kenarına gösteren Ahmet'in yerine Emanuel Tetteh girdi.

Dakika 60: Gollll !!! Seyirciler adeta gole doyuyor Turgutluspor beraberliği yakalıyor.Galatasaray'dan kiralanan Cem takımının beraberlik golünü atan isim yaklaşık 25 metreden harika bir füze gönderen Cem eski takım arkadaşı Fevzi'yi mağlup ederek kendisinin ilk takımının ikinci golünü atarak takımını rahatlattı adeta maç yeniden başladı.

Dakika 68:
Antalyaspor atakları sıklaşıyor Volkan'dan aldığı topla ceza sahasına giren Tetteh'in vuruşu Korcan'da kaldı.

Dakika 70: Kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Mohamed Ali direğe takılarak takımını öne geçiremedi.Yaklaşık 22 metreden çatala takılan top belkide maçın dönüm noktasıydı

Dakika 72: Gollll !!! Bu kez sahnedeki isim Oğuz oyunun başından beri müthiş maç çıkaran Oğuz uzaklardan yine Fevzi'yi geçerek takımını öne geçirirken tribünler adeta bayram yerine dönüyordu.Antalyasporlu oyuncuların morali yüzlerinden okunurken Antalyaspor iki oyuncu değişiklik hakkını da bu golden sonra kullandı.

Dakika 74:
Gollll !!! Sezon başından beri basit gol yeme hastalığı bitmeyen bu yüzden sayısız maçtan puan yada puanlar bırakarak ayrılan Turgutluspor bu kez de serdar'ın hatasıyla golü kalesinde gördü.Defanstan topu uzaklaştırmaya çalışırken araya giren eski Galatasaraylı Volkan kaleciyide geçerek beraberlik golünü attı.Maç şimdi 3-3

Dakika 90:
Volkan bugün Antalya adına en diri isim ve yüreklerimizi ağzımıza getirdi.Yaklaşık 30 metreden gönderdiği füze az farkla auta çıkarken bu pozisyonun ardından hakem Murat söylemez bu müthiş maçın uzatmalara gideceğini belirten son düdüğünü çaldı.

" Uzatmalarda Mehmet farkı "

Dakika 102:Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Mehmet uzatmalarda Mohamed Ali'nin yerinde oyunda.

ilk uzatma devresinde gol yok.

Dakika 115: Antalyaspor akını..sağdan topla beraber sıfıra inen Aşkın'ın ortasında kafayı vuran Tetteh'in topunu Korcan kornere çeldi.

Dakika 120: Gollll !!! Herkes maç bitti bu iş penaltılara kaldı derken sahneye Mehmet düz çıktı.Ergun'un pasını alarak yaklaşık 20 metre topu süren Mehmet kalecinin yanından topu ağlara göndererek takımını bir kez daha öne geçirirken bir tarafta sevinç diğer yanda üzüntü vradı.Hakemin bitiş düdüğüyle beraber Turgutlulular sevinç yumağı olurken Antalyasporlu oyuncular başı önde sahada çöktü kaldılar.Teselli görevi hocaları Hikmet karaman'a düştü.



" Rakip Kayısı "




Artık sona yaklaşıldı ve finalde rakibimiz Eskişehir'i penaltılarla geçen Malatyaspor oldu .Maç öncesi Eskişehir'in rahat kazanacağı ve finale yükseleceği düşünülüyordu çünkü sezon boyunca ikincilik için kapıştığı İstanbul Bld. 'nin son haftada arkasında kalarak ligi üçüncü bitirebilen Eses elbetteki favoriydi ama evdeki hesap çarşıya uymaz misali önce Malatya golü buldu ardından maçı tek kaleye çeviren Eses beraberliği 78. dakikada sağlayabildi.Bu dakikadan sonra kontrol futboluna geçen iki ekip penaltılara kadar gol bulamazken seri penaltı atışları sonrası Malatyaspor rakibini 3-1 ile geçip finalde rakibimiz oldu.




" Hedefe bir kala "


Rakibimiz Malatyaspor ile 24 Mayıs'ta Ostim stadında oynanacak final maçına sizleri de bekliyoruz takımımıza sonsuz başarılar...!