çilek demo da %95deyim,hadi hayırlısı..
çilek demo da %95deyim,hadi hayırlısı..
http://gameshadow.vo.llnwd.net/o1/lt...09notwdemo.exe
buyrun direk link
strawberry yi oynayan var mı bnm daha %47 de iniyor...
ilk yorumlar gelsin artık..bırakın oynamayı :P
skin güzel olmuş..
basın toplantısı olayına bittimçok güzel sorular soruyo keratalar.verdiğimiz cevapların ilerde başımıza bela olabileceğini düşünüyorum.takımı atak oynatacağım,yok yediğimizin bi fazlasını atmak gibi bir felsefem var derseniz ve defansif futbol oynatırsanız manşetlerden inmeyebilirsiniz.bi de italyan olarak ingilterede başladım lisan sorunu çekmeyecek misiniz şeklinde bi soru geldi.bu da iyi olmuş.yabancı ülkede teknik direktörlük yapmakla kendi ülkende yapmak arasında belirgin farklar olabileceğini gösteriyor.
3d çok şık olmuş genel olarak.tribünlerin eksikliği ilk gözüme çarpan.maç içi gösterge ve tablolar çok iyi düşünülmüş.çok iş görür gibi geliyor.özellikle oyuncunun motivasyon durumu ve yardımcının görüşleri çok güzel olmuş.
ilk gözüme çarpanlar bunlar..transfer olayını falan da yarın iyice incelemeyi düşünüyorum.bakalım dedikleri gibi baştan aşağı değişmiş mi?
fb li oyuncuların profiller iyi özelliklede semih gs de lincoln dışında profili iyi futbolcu yok maalesef barosun profil bir felaket ardanın profil ise bana biraz yetersiz geldi
transfer abartılı değerlerle olmuyor artıkama oyunu aşağa alıp mozillaya girerken sorun oluyo acaba directxi yüklemedim ondanmı
Güizanın finishinginin maşallahı var "18".Eğer bugünkü maçı izledi ise oyun yapımcıları düşürebilirler bunu tam sürüme kadar ya da yamaylaAyrıca ardaya haksızlık yapılmış biraz sanki euro 2008 den sonra.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aynı sorun bende de var bende makinadanmı diyordum.
Last edited by nanelka : 02.Kasım.2008 at 03:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
steam ile indiriyorum %50'de
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
standart taktikler nasıl olmuş öyle ya
artık istediğimiz oyuncuyu istediğimiz yere koşturamayacağız galibaKimz'in sonu
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
guiza,baros,kewell gibi oyuncular geldikleri ülkenin araştırmacılarının elinden çıkma. ispanyollar abartıyı seviyor. silvayıda maradona yapmışlardı hatırlarsanız. 9.0.1 de guiza düşecek, baros artacaktır.
Ekran kartı kotu olan arkadaslar isiniz cok zor 2d dede takılcaksınz umarm orjinal oyunda bole olmaz benim ekran kartı desteklio fakat low calıstırdıgımda bile biraz takılma soz konusu
Ya bu vanilyalıda 3d yok sanırım ?
3 d var vanilya da
Korner taktiği işe yarıyor mu ?![]()
Arda'nın biraz daha iyi olmasını beklerdim Baros'Un 2-3 tane özelliği 2 puan yüksek olsa çok iyi olurmuş. Bobo ve Kewell tam beklediğim gibi. Lincoln'de tam gerçekçi yapılmıiş. Guiza bence biraz abartılmışBu arada demo 55 dkya inecek gibi inerse istek profilleriniz olursa ss atarım bu başlığa
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ben kaç km koştuğunu gösteren yeri bulamadım![]()
FDM'de sıraya koydum önce arkadaşın istediği bişey var o indikten sonra başlıcak sabah ilk işim yükleyip oynamak olucak..![]()
Beyler peki benim sorunum hakkında bir fikriniz var mı ? Yükledim,kurdum oyuna girmek için tıklıyorum hata raporu veriyor.C 'ye de D' ye de yükledim,değişen birşey yok.