Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Eskişehirspor
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Maça Eskişehir daha istekli başlayan taraftı.Fakat ilk golü Fenerbahçe buldu.Alex çok güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.Eskişehir'in bu gole erken cevap vermesi dirençlerini koruyabilmeleri adına iyi oldu.Zira bu gol olmadan 2-0 olsaydı bu maçtan puan çıkaramayabilirlerdi.Bu golde Fenerbahçe savunmasının büyük hatasını Anderson affetmedi.Maçın başında Fenerbahçe savunması iyi oynadığı takdirde bu maçı takımına kazandırabilir demiştim.Aksine kötü oynayıp kaybettirdi.Maçın kritik noktalarından penaltı+kırmızı kart pozisyonuydu.Ben bu pozisyondan sonra maçın kopacağını düşünmüştüm fakat bu düşüncem gerçekleşmedi.Es Es 10 kişi kalmasına rağmen canla başla mücadelesine devam etti ve yine çok önemli bir zamanda beraberlik sayısını buldular.Yine golde Fenerbahçe savunmasının katkısı büyüktü..2.yarıda Es Es 10 kişi olmasına rağmen gol için bastıran taraftı.Golü bulamadılar ve zaman ilerledikçe 10 kişi kalmalarının dezavantajını yaşamaya başladılar.Maçın son bölümlerine girerken Fenerbahçe etkili ataklar geliştirmeye başladı.Net pozisyonlar bulunmasına rağmen gol gelmedi.Bu dakikalarda Eskişehirspor'un Youla ile pozisyonları vardı.Fakat Youla bunları değerlendiremedi.2 takımda gol şanslarını değerlendiremeyince maç berabere bitti.Bu arada R.Carlos'un geri pasında bence top çizgiyi geçti.Fakat hakemler pozisyonu göremediler maalesef.Açıkcası bu pozisyonda art niyet aramamak gerekiyor.Fakat artık bu hatalar iyice can sıkmaya başladı.Hakemler sezona kötü başladı ve kritik hatalar aynen devam ediyor.Bir çeki düzen vermeleri şart.Eskişehirlelerin her ne kadar 3 puan alabilecekleri bir maç olsada beraberlikten memnun olduklarını düşünüyorum.Fenerbahçe'de ise 2 kritik maç öncesi her şeyin aynı olduğunu gördük.Bu 2 maçta alınabilecek acı skorlar bir çok hamleyi beraberinde getirebilir..
Mesaj Yetkileri