Off the ball özelliğini ben başka bir şey olarak düşünmüştüm. Diğer şeyleriiçin de kızmayın hemen![]()
Off the ball özelliğini ben başka bir şey olarak düşünmüştüm. Diğer şeyleriiçin de kızmayın hemen![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bence alex'de yanlış olan birşey yok gerçeğe çok yakın olmuş. Gene tekniği ve zekası üst düzey ancak fiziksel özellikleri olmadığı için yani bu özelliklerini kullanmadığı için zekası ve tekniği olması gerekenin altında olacak. Belki tek eksik orta yapma olabilir çünkü korner 19, teknik 18 ama orta 15. Eğer iyi orta açamıyorsa korneri neden fazla gibi bir soru işareti oluşabilir aklımızda. Ayrıca korner atmayı orta yapma ve teknik etkiliyor. Korner 19 ise orta yapmanın da biraz daha iyi olabilirdi. Ama insan şunuda düşünüyor Alex maçlarda kaç kere topu ayağında sürerken orta açmıştır kiTop sürerken pek orta yapmıyor yerden paslarla oynamayı daha çok seçiyor. Biraz uzun oldu ama ALEX'in özellikleri tam yerinde olmuş.