İkinci yarısını izleyebildim maçın. Kayseri'nin kadrosu zayıflıyor sanki her geçen gün. Aldıkları yabancıların yarısından çoğu bir senede traş çıkmasa şaşarım.

Bilal Aziz'ler Turgay Bahadır'lar ve yine Ragıp'lar oynuyor takımda... Bunlar oynadığı sürecede bir yere kadar gidiyor takım. 5-6 daha fazlası değil. Hadi en fazla 4 olsun.

Denizli 3 lü savunmaya döndü demiştim. 3'lü değil 5 li ye kayıyor çoğu zaman takım. Hatta Sivok'u öne atıp 4-4-2 ye dönüyorlar ısrarla. Yani ne yaptıklarını bilmiyorlar. Karambol karambol. Geçen hafta yazmıştım bir yerlerde Beşiktaş Sivasa karşı hiçte iyi oynamadı diye... Top şişirip durmuştu. Olmaz arkadaş böyle şuursuz futbol. Kovalarsın 3 ay sonra Denizli'yi. Aranırsın tırım tırım Ertuğrul hocayı. Hekettin ama bunu.

Son söz kendini hakem sanan Selçuk Dereli'ye. Bir göbek yapmış ki sormayın. Madem işine saygın kalmadı bırak o zaman canım. Bu göbekle nereye? Her taçı yerinden kullandırtıyormuş... Aman ne marifet. Sanki biz bilmiyoruz, anlamıyoruz bu çakallığı. Oyunu durduracaksın işte aklınca. Oyun ne kadar hızlanırsa hakemlik o kadar zorlaşır çünkü. Spikerde marifetmiş gibi diyorki taçlara çok dikkat ediyor.
Dimi ya... Ya kendi korner direğinden kullandığın taç karşı kalede gol pozisyonuna sokarsa seni???????