1 ile 30 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Bursa

Şu an için 3 önemli eksi gözüme çarptı,

1. Futbolcuların aşırı sakatlanması.

2. Pozisyon üretmede sıkıntı yok ama isabetli şut oranında aşırı düşüş.

3. Kaleyi tutan şutlar karşısında çok zayıf özelliklere sahip olsa dahi panterleşen kaleciler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by trksprtlboy View Post

3. Kaleyi tutan şutlar karşısında çok zayıf özelliklere sahip olsa dahi panterleşen kaleciler.
    ewet asırı ısabetsızlık var

Quote Originally Posted by trksprtlboy View Post

Son derece haklısın.Kaleyi bulan gol oluyor..Hele sakatlıklar çıldırtıyor insanı..Oyuna iki kere yeniden başladım ikisindede ardayı aldım ikisindede ilk maçta sakatlandı az da değil 5 ay.

3d konusunda ise çok üstün birşey beklemiyordum beklediğim gibi geldi 3d 3 d dir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by rhtgltkn View Post
    oyuda ilk işim türkiye takımlarına bakmak oldu. ama benim açımdan bir hayalkırıklığı maalesef. Gökdeniz en iyi ikinci oyuncu olmuş şuanda. bir batuhanın pa sı iyi. hani bütün ligler mi böyle dedim ama yok. mesela bizden belli başlı futbolcular gerçekten çok düşük olmuş. Full oyunda kendin editleyip değiştirisin diceksiniz ama bu şekilde oyundan keyif almak zor olur. umarımım ban öyle denk gelmiştir..

Çok katılamayacağım bu konuda sana arkadaşım.Bence yerinde olmuş..Full vers.bi çıksın bakalım.Editleyeceğim tek futbolcu var o da Servet heading 12 olmaz.
    Last edited by mikado : 03.Kasım.2008 at 12:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri