Yeni bir sezona daha başladık.amabu sefer çok sıkıntılı başladık.Fotbolun bu kadar sevilmesinin en büyük nedeni herkes tarafından oynanabiliyor olmasıdır bence.Sadece bir topla bazende kendimizin yaptığı bir topla bile 2 m2 içerisinde oynanabilen bir oyun. FM ninde tarafımızdan bu kadar sevilmesinin hatta tapılmasınında en büyük etkeninin herkes tarafından çok büyük bilgisayar özellikleri gerekmeden oynanabiliyor olması diye düşünüyorum.Bugüne kadar sistem problemi yüzünden FM oynayamayana rastlamadım en azından.
Evet kabul ediyorum tekniloji gelişiyor ve bizim FM den isteklerimiz bitmiyor.Hiçbirimizde ON yıl önceki PC lerimizle bu oyunu oynayalım demiyoruz.ama bence bu şekilde FM oynanabilir oyun özelliğini kaybediyor.
Benim bilgililer ve ilgililerden ricam her ne kadar teknik olarak pc den çik iyi anlamasamda Pentium 1,60 GHz 1,12 RAM Radeon 9100 128 MB hafızalı ekran kartı özellikleri ile FM 09 çıktığı zaman oyunu oynayıp oynayamayacağımı öğrenmek istiyorum.Şu anda 2 gündür uğraşmama rağmen demoyu oynayamıyorum.Kısa yolu tıkladığım zaman hiçbir hata dahi vermeden oyuna giriş yapamıyorum.Bunun demoya ait bir sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bu konuda bana bilgi verebilirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim.
Oynayabilen herkese şimdiden iyi oyunlar.