Quote Originally Posted by Vieri View Post
bu birazda sizin hayal gücünüzle alakalı bir mevzu.. siz o maçı tarlada yada bayırda oynatıyorsanz hayal gücünüzü çokta yansıtmadığınız anlamı taşır. Genelde hiç görüntü yokken oyuncuların tiplerini hayal eder ileride adamın fotosonu görünce yahu bu adam benim hayalimde kurduğum adam tipinden ne kadarda farklıymış yahut sarışın olarak hayalini kurduğunuz sıska kısa boylu bir forvetin gerçek hayatta siyahi uzun tombul birşey olduğunu görünce hayretler içinde kalabilirdiniz. Şimdi artık oyuncuların hiç yoktan ten rengi boyu posu gibi ayrıntıları görme imkanına sahibiz.

Diğer mevzu sizlere sürpriz olarak sunmak istediğimiz baklava, tulumba ve kadayıf demolarda yaşadığımız teknik problem. SI'dan bu konuda izin almıştık herkes Türkiye ligini oynama imkanı yaşayacaktı ama son yaşanan teknik problemle bu mümkün olmadı bizlerde üzüldük.
Arkadaşım maçı tarlada bayırda oynatan biz değiliz oyunu hazırlayanlar. oyuncu durduğu yerden 200km hızla şut atacak, pas atmadan önce 5dak durup düşünecek, top dağa bayıra gidecek... sorunda benim hayal gücümde olacak? bu ne kadar haklı bir eleştiri olabilir?

FM bir dinmidirki eleştirilere kimsenin tahammülü yok?

3d kötü, veritabanı yanlışlarla dolu, hepsinden önemlisi türkçe dil desteği yok...

Che Guevera gibi bir efsanenin resmini koyuyorlar, devrimden bahsediyorlar sonra karşımıza 90lı yılların grafiklerini sürüyorlar!

yapmaya imkan olmasa, 90larda yaşasak tamam ama günümüzde grafik motorları başta olmak üzere her türlü imkan var. yapılmıyorsa başka bir sebep olmalı.

oyunda güzel gelişmeler var ama bunlarda dil sorunu yüzünden hiçbir şey ifade etmiyor. basın toplantıları, transfer pazarı, kulüp güveni... birçok gelişme var. türkçe olmadıktan sonra kullanılamaz hale geliyor bunlarda. oyun görsel bir eğlence ile sınırlı kalıyor. görselliğin kaliteside ortada zaten.

türkçe çevirinin maliyeti nedir? 20 milyar, 50 milyar... dahadamı fazla?
hikaye anlatmasınlar. gelsinler turksportal ekibinin ayağının altını öpsünler. bu ekip bütün mütevaziliğiyle çevirinin kralını yapıyor ama onlar milyonlarca dolar kar eden bir şirket olarak yapmıyor. adamlar takmıyor demekki türkiye kullanıcısını.

veritabanına gelince bir tarafa ardayı, semihi, barosu bırak diğer tarafa güizayı, carlosu. nasıl bir dengedir bu anlamadım.

güizanın bitiriciliği 18 ise barosun 30dur semihinki 36dır.

carlos buysa wederson hakan balta 10 katıdır.

çok uzatmak istemiyorum. güzel artıları olan ama dil eksikliği yüzünden anlamsız kalan, grafikte saçmasapan bir oyun olmuş.

tek artısı taktik altyapının pek bozulmadığını görmek.