1 ile 30 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Hybrid View

Galatasaray oyuncu datası tamamen dokunulmadan gönderilmiş...

Bravo yapanlara... alex'i holosko'yu bobo'yu coca cola kazım'ı şişirmişler resmen. Aydın Yılmaz, Arda Turan, Mehmet Topal, Emre Güngör aynı kalmış. El insaf yahu bu adamlar Euro 2008 de takımımızı sırtlayan adamlardı. Kimseye hakettiği değer verilmemiş.

Edit: Serkan Kurtuluş hala MRC. El insaf bari onu düzenleyin bu kadar kopyacı olmayın...
    Tekrardan tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Schumy View Post

Bravo yapanlara... alex'i holosko'yu bobo'yu coca cola kazım'ı şişirmişler resmen. Aydın Yılmaz, Arda Turan, Mehmet Topal, Emre Güngör aynı kalmış. El insaf yahu bu adamlar Euro 2008 de takımımızı sırtlayan adamlardı. Kimseye hakettiği değer verilmemiş.

Tekrardan tebrikler...
    burasına sadece gülerim geçerim.

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Çok biliyosan çık kendin yap Fatihin mevkisini. Fatihi ben yolladım öyle GS'ye. Ayrıca sen Kaç kere izledin Fatih Kurtuluşu. Bilip bilmeden gelip burda hava atmayın. Sen buralarda gezirken ben Fatihi izliyordum stdalarda.GSye gitti diye adamı DRmi yapacaz. Senin futbol bilgin nedir. İnsanın canını sıkmayın burda. Fatih MRC oyuncudur. Aksini iddaa ediyorsan,çıkta kapışalım.
    Adamı izlemiş olman neyi değiştirir ? İnanamıyorum bir avuç insanın insiyatifine bırakılmış olmasına bu işlerin. Senin futbol bilgin ne ? Teknik direktör müsün sen ? Eleştirimi yazdım ve kimseye yönelik değildi. Terbiyeli davran bence saygısızlık etme...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Adamı izlemiş olman neyi değiştirir ? İnanamıyorum bir avuç insanın insiyatifine bırakılmış olmasına bu işlerin. Senin futbol bilgin ne ? Teknik direktör müsün sen ? Eleştirimi yazdım ve kimseye yönelik değildi. Terbiyeli davran bence saygısızlık etme...
    Bu işlerin bir avuç insanın insiyatifine bırakıldığı dediğin ARaştırma ekibi için FM'deki Credits Research kısmına bir bakmanı isterim kaç kişinin bu araştırma için uğraştığına ve emek harcadığına. Bu işler öyle sadece futbolu bilmek ile olmuyor. Hem futbolu bileceksin hemde oyunun motorunu bileceksin. O yüzden her önüne gelene vermiyorlar bu işleri. Eğer çok istiyorsan bu işlerle uğraşmayı, zaten bu imkanı firma sana tanıyor. Açarsın editörü kendine göre puanlarsın oyuncuları açarsın bir web sitesi veya yüklersin bir paylaşım alanına yayınlarsın yamanı. Kullanıcılar gelir zaten hakkını verir işinin.. Böyle kendini araştırmacı site sanan bir çok çakma research web siteside var onlarla irtibat halinde olabilirsin istersen
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003

Edit: Serkan Kurtuluş hala MRC. El insaf bari onu düzenleyin bu kadar kopyacı olmayın...
    Tekrardan tebrikler...
    Skibbe istifa!!!!

Canaydin geri donsun...

[B]Galatasaray oyuncu datası tamamen dokunulmadan gönderilmiş...

B]

fanatik yorumlar yapmayı ve gözlemcilere sallamayı bırakın arkadaşlar...
    yazdıgın yazıyla kendi kendine celişiyosun,euro2008de takımı sırtalayanlar diyosun kazımı şişirmişler diyosun bu adam o takımda sükse yapan futbolculardan biri değilmiydi?Alex istatistiksel acıdan türkiyedeki en iyi yabancı...arda ve mehmet topalın özlellikleri bence normal,mehmet topalı daha ne yapsınlar?bi mascheranoyla bi xaviyle kıyaslamayın...

ben oyuncu ozelliklerini cok begendm 3d grafikte oyuna büyük bi heycan kattı...Kaleleri 3 boyutlu görmek için yama indiriyodum,en azından bundan kurtuldum

Mesaj Yetkileri