Quote Originally Posted by licentia View Post
Sanirim Semih Kaya, Emrah Yollu, Sertac Eren, Murat Akca, ve Anil Karaer gibi teknik kapasitesi yuksek, pas atmasini bilen, oyun kurabulen genc defansi oyuncularini pek dikkatli izlemediniz. Peki bu oyunculari neye gore kime gore kiyaslicaz cunku bu ulkemizde pek gorulmus bi olay degil ozellikle Semih Kaya (aralarinda hic supesiz her yonu ile acik ara en iyisi), Emrah Yollu, ve Eren Sertac orta saha oyuncusu kadar teknikler ve pas dagitabiliyorlar ayni zamanda Murat Akca o kadar teknik omasa da bu defans oynucus icin hele ki Turk defans oyuncusu icin oldukca teknigi yuksek.
Evet paf takım maçlarını izlemiyorum. Bahsettiğiniz isimleri izlemedim. Onlarıda Meira'ya göre kıyaslamak gerekir eğer gerçekten dediğiniz gibiyse.

Ama şu ülkenin profesyonal liglerinde maç izlemekten yorulan bir kişi olarak söyleyebilirim ki. Bu ülkenin stoperleri 140 lı ca ları biraz zor geçerler.

Aradan seneler geçer ve ancak o zaman Emre Aşık gibi Mehmet Polat gibi yaş geçtikten sonra öğrenirler bazı şeyleri. Bülent Korkmaz gibi 29 yaşından sonra futbolcu olurlar.
Toramanlar Önderler neler geldi neler geçti. Geçmeye de devam eder.
Ha ne zaman gelir bu ülkede Popescu genç anternörü olur bir takıma. Yada Meira futbolu bırakır bu topraklarda kalır. O zaman belki bişeyler değişir derim.

Ama şu mantaliteyle Eren'in 140 ı geçemeyeceğini adımı bildiğim gibi biliyorum