dikkat ettiyseniz eleştirilerim daha çok işleyiş üzerineydi.evet oyuncu puanlamalarında bazı hatalar -bence- yok değil ama 1 puan eksik olmuş fazla olmuş çok da önemli değil.bunları sadece merakımdan sordum.ben genel olarak bu puanlamaların karşılaştırılıp karşılaştırılmadığı,yeni araştırmacılara niçin pek olumlu bakmadığınızı vs. öğrenmeye çalışmıştım dün yazdıklarımla ama henüz cevap alamadım.
evet cevap vermek zorunda kesinlikle değilsiniz.hatta yukarıda bir arkadaşın yaptığı şekilde istersek sizi de konuşturmayız da diyebilirsiniz.ama anlatmak istediğim bunlar daha iyiye ulaşmak için asla çözüm değildir.kasıt yoksa bir eleştiride-ki elimden geldiğince yapıcı olmak istiyorum- cevap verilmelidir.yaptığınız işe ciddi anlamda saygı duymakla beraber burayı kendi krallığı gibi görüp "istesek konuşmayız sizi de konuşturmayız gibi" bir düşünceye saygı göstermemi bekleyemessiniz sanırım.eğer düşünce buysa,böyle bişey ciddi anlamda bir ihtimal olarak her zaman yedekte tutuluyorsa yazık.elbette sizden "nasıl data lan bu" şeklindeki yorumlara cevap vermenizi beklemiyorum.kimse de beklemiyordur buna yorumu yazan da dahil.ama günlük hayatta olduğu gibi burada da karşınıza böyle şeyler çıkacaktır.asıl iş zaten bunlara rağmen bu forumu canlı tutmayı başarabilmektir,insanları susturmak değil.

çok uzatmak istemiyorum.sanırım iyi niyetimi ve asıl anlatmak istediğimi yeterince orataya koyabilmişimdir.kolay gelsin.