1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Yeni Turksportal için Görüşleriniz

Hybrid View

rütbeler değiştirilmeli
    şöyle olsa iyi olur.
    50,100,150,250,300...mesaj atan forum üyelerine göre rütbe verilsin.
    bu forumu genelde erkekler kullandığından ötürü asker rütbeleri olsun bence...

sonra futbol kısmında biraz daha özgür olunmasına izin verilsin veya en azından Galatsaray ,beşiktaş diye konu açılsın Galatsaray lılar kendi sabit konularında konuşsunlar diğerleri kendi sabit konularında.
    sonra forumumuzun üye sayısı bence az...
    turksportal ın reklamı yapılıp tanıtılması lazım....

türkçe yamasının daha kısa zamanda daha düzenli güvenli(bazı sitelerin ben yaptım diye kullanmaması için) ve kaliteli bi şekilde hemen yayına sürülsün...

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Quote Originally Posted by Aslan41
    rütbeler değiştirilmeli
    şöyle olsa iyi olur.
    50,100,150,250,300...mesaj atan forum üyelerine göre rütbe verilsin.
    bu forumu genelde erkekler kullandığından ötürü asker rütbeleri olsun bence...

sonra futbol kısmında biraz daha özgür olunmasına izin verilsin veya en azından Galatsaray ,beşiktaş diye konu açılsın Galatsaray lılar kendi sabit konularında konuşsunlar diğerleri kendi sabit konularında.

türkçe yamasının daha kısa zamanda daha düzenli güvenli(bazı sitelerin ben yaptım diye kullanmaması için) ve kaliteli bi şekilde hemen yayına sürülsün...

şimdilik aklıma gelenler bunlar...
    ewt arkadasım sana katılıyorum Rütbe verılse gusel olur daha eglencelı buyrun komutanım :P:P:P

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

önelikle değerlendirmelerin için teşekkürler.

sonra futbol kısmında biraz daha özgür olunmasına izin verilsin veya en azından Galatsaray ,beşiktaş diye konu açılsın Galatsaraylılar kendi sabit konularında konuşsunlar diğerleri kendi sabit konularında.
    daha önce denenip denenmediğin bilmiyorum ama düzeyli kullanıcılar olmadıktan sonra her şekilde futbol forumunda kışkırtıcı mesajlar görülebilir.

sitenin şu an 40 bin üyesi var ve bu üye sayısı sadece Football Manager oyunu için sunulan hizmetlerden elde edilen üye sayısı. Forumda da ortalama 100 kişi online oluyor. FM sitesi için güzel bir rakam

eğer sigames kaynak kodları değiştirmeseydi bu yama 1-2 ay öncesinden bile yayınlanabilirdi. ve onlarla sürekli iletişim halindeydik. yani elimizde değildi bu kadar geç çıkması.

Mesaj Yetkileri