Tartışmayı farklı bir yöne çekmeyinBoş bir yön...
Tff her istediğinde toplanmıyor bunuda bilin![]()
Tartışmayı farklı bir yöne çekmeyinBoş bir yön...
Tff her istediğinde toplanmıyor bunuda bilin![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ilgilenmemek konuşmamak anlamında kullandım işte böyle aklıma gelmedi o an saol deyim içinOriginally Posted by Berkaiser
tuh yaw o espırıyı ben yapcaktımOriginally Posted by Berkaiser
![]()
Erken davransaydın koçum.Originally Posted by lazyboy7
![]()
başımıza salak salak adamları salıolar abi normaldir...Originally Posted by Neron_FB
isterlerse boklu derede oynatsınlar biz yine de yenicez Erciyesi. hiç kimse üzülmesin eğer şampiyon olursak mabedimizde muhteşem kutlamalar yine yaparız
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
serbest mı bu insan dışkısının argosu??Originally Posted by Jesus_FB
![]()
jesus fb biz bu boklu kelmisini yazsak acaba kaç hafta ceza alırdık veya uyarı??Originally Posted by Jesus_FB
bizim stadın yanındaki derenin adı bu ben kendimi bildim bileli böyledir bu
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Teknik açıdan konuşmam gerekecekse bişey diyemicem
Duygusal açıdan konuşmam gerekecekse yine bişey diyemicem...Ağlamak istiyorum.Bu haluk ulusoy kendini ne sanıyo ya
Valla ailem Fenerbahce'de 12 senedir oturur ama genelde biz kurbagalidere deriz ona.Originally Posted by Jesus_FB
doğrusu şimdi benim kafamı kurcalayan madem böyle bir ceza verilecekti neden GS maçından sonra verildi????
hemen cvp veriyim fenere bu cezanın hiç bir etkisi olmaz erciyesi bence rahat geçerler ama yenilirlerse kılıf hazırtarık o kadar eminsen söyle boklu derede oynasınlar
![]()
biraz abartmışsın arkadaşım olayı.izmirde maçta adama kurşun sıkılıyor sen ceza haksız verildi gibi laf ediyorsun.önce şunu anlatayım özel maçta görülen kırmızı kart bile resmi maçlarda ceza olarak dönüyor.ayrıca senin tuttuğun bir stada senin sorumlu olduğun bir yere silah sokuluyor sonra nasıl ben suçlu olurum diyorsun.inşallah yanlış anlamışımdır seniOriginally Posted by EreN
manisadaki olayların başlangıç noktası kavgayı ayıran sivil polislerin dayak yemesidir.sonrası zaten malum ortalık savaş alanı.bu apaçık ortada.burada önemli olan cezaları veren federasyonun her takıma aynı seviyede olması.gs-bjk aynı olayları yaptıysa onlarda ceza görmeli.burada renk ayrımı yapılmamalı.kaçımız kız arkadaşınızı nişanlınızı eşinizi rahatça maça götürebiliyoruz ki?ben nişanlımla bir anlaşma yapmıştım haftada bir kere maça bir kere tiyatroya diye,ankarada olduğum zamanlar her hafta kuzu kuzu tiyatroya giderken onu maça götüremiyorum tribünler yüzünden.büyük takımlar geldiğinde onada kendim gidiyorum.bu olayları çözmek bizim lehimizedir.renk ayrımı yapmadan olayların üstüne gitmemiz lazım.
hurmet sana mı kaldı fenerin nerde oynayacağı siz kendi stadınıza bi bakın ok??
konu fb nin nerede maç yapacağı değil. cezanın verilme sebebi fb seyircisinin yapmış olduğu taşkınlıksa, aynı cezanın galatasaray'ada fenerbahçe maçı sonrası taraftarların yaptıkları taşkınlıktan ötürü verilmelidir.
cezaların seyircilere verilmesi TÜRKİYE sınırları içerisinde pek önemli ağır yaptırımı olmadığı için kulüplere veriliyor. Belki taraftar akıllanırda kulübüne ne kadar zarar verdiğini anlar diye. Ama görünenlere göre bu hiç bir zaman düzelmez.Liglerimizi Avrupa liglerine benzetmek isteyenler, tel örgüyü kaldırmak isteyenler önce taraftarın milletin mantığını değiştirsin.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ama şurda yanlışllık yapılıyo. taşkınlığı yapanlar egenin fb liler ama ceza yı çekenlerin çoğu izmirli. yani 25,000 fln kombine war yazık
Fenerbahçe’nin seyircisiz oynama cezası itirazı Tahkim’den döndü.
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, bir maç seyircisiz oynama cezası verilen Fenerbahçe'nin yaptığı itirazı reddederek, cezayı onadı.
Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Vestel Manisaspor maçındaki olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası verilen Fenerbahçe'nin yaptığı itirazı da görüştü.
Kurul, "olayın oluş şekli, ağırlığı ve yoğunluğu dikkate alındığında, PFDK'nın verdiği cezanın tespit ve tayininde bir isabetsizlik görülmediği" kararına vardı ve cezayı onadı.
Tahkim Kurulu, 16 Nisanda oynanan Yozgatspor-Sakaryaspor maçındaki olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Yozgatspor'un bu cezasını da bir maç seyircisiz oynama cezasına çevirdi.
499
Edit: Ayni konu ile ilgili iki baslik birlestirildi. perpetua5099
mac sırasında olmayan mctan yaklasık 20 dakıka sonra cıkan olaylar nedenıyle ceza aldık ya bu da guzel yanii..arklar forumda polıse vuruldu bu suc falan demıslerde bu adlı suc ıse cezayı mahkemeler sahıslara verır..gercı ortada kanıt goruntu sahıt olmadan bı adamın lafıyla kursun sıkıldı dıe ceza aldıktan sonra!!! hıc sasırmadım bu karara..
aynen ben de hiç şaşırmadım ama ne yaparlarsa yapsınlar fenerbahçemiz bu sezon şampiyon olacaktır...Originally Posted by nic-39
"YÜCE ATATÜRK"
Asıl beni ŞOK eden RTE'nin bu kararı neden kaldırtmadığıdır!Originally Posted by Berkaiser