arsenal'i alarak başladım ilk kariyerime.arsene wenger'in uzun süren teknik direktörlük macerasına son noktayı koymam ingiltere basını tarafından oldukça ilgi gördü
her yabancı teknik direktörün yaptığı gibi öncelikle kendi ülkemden bir kaç oyuncu alma gerekliliğini hissettim.çünkü takımda otoritemi bu şekilde sağlayabilirdim ancak.neden derseniz kadrodaki oyuncuların hepsi kurt, malın gözü.benim gibi acemi bi hocayı takmayıp yemek isteyebilirler hemen.ben de kendi tanıdığım oyuncularla onlara göz dağı vermek için nihat,arda turan ve mehmet topal transferlerini 40milyon euro maliyetle gerçekleştirdimilk hazırlık maçındada bu 3 oyuncuya ilk 11 de yer verip 4-0 gibi farklı bir galibiyet alınca fenerbahçe karşısında yolumun açık olduğunu hissettim.
şu anda ligde 6.hafta. 5 galibiyet 1 yenilgi aldım.şampiyonlar ligindede gruplara kaldım.sakatlıklarla uğraşmak tam bir ölüm.kafayı yemek üzereyim.futbol takımı değil özel hastane işletiyorum sanki.kadroda 7 oyuncu 2 ay ve üstü sakat durumdalar.
ama durum yinede güzel.taraftarlar ve yönetim bana hala şüpheyle baksalarda bir kaç haftaya tam destek konumuna gelirler...
saygılarımla...![]()

Alıntılı Yanıtla