1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Diğeri kim oda ne tesadüf holosko

Şimdi kırıcı olmak istemiyorum ama Baroşla Güizayla kıyaslamak istiyorsunuz bu adamı. Ama mantıklımıdır. Selçuk İnan'ı Linderoth Lincoln'le Alex'le kıyaslamaktan ne farkı vardır. Holosko 140 küsür calara bir kerette bir yamada laik görülmüş bir isim. Hemen hemen Güiza Baros kadar iyi yapılmış bir isim. Gerçekte onun kadar iyimidir?

Geçen sene önemli bir performans gösterdi Beşiktaşta... Yaklaşık 4-5 ay.
    Peki bu sene nerelerde yaklaşık 2 aydır?

Hayatı boyunca ne kadar oynamıştır Holosko? Ne kanıtlamıştır bu süre zarfında 140 küsür calara çıkarılması için. artvinhopaspora iki depar atıp gol attı diye 140lara çıkarılması hiç doğru değil. Aghahowa'yı beraberinde Youla'yı da 140 lara getirelim ozaman 3-5 maç onlarda üstün performans gössterdiler...

140 küsür ca lar veee ayrıyetten pa sına da ulaşabilecek bir yaşı var kendisinin.

Halbuki besbeli, taraftar gözlüksüz bakılınca görülürki. Bir yanda Baros, Güiza ve taaaaaa öbür yanda Holosko.
    Aynı katagoride aynı sınıfta değiller yani. Baros Güiza 2. sınıf ise Holosko 4 en fazla 3. sınıf forvet şu anda.

Ha hiç bir zaman 2. sınıf fırvet olamaz demiyorum. Geliştirir kendisini. Su koyvermez bu sene ki gibi olur 2. sınıf forvet.

Bizde daha olmamışken hamken vermişiz 140 ları. Şimdi daha çiğ olduğunu yeni yeni görünce diyoruzdur. Biz buna 140 küsür verdik ama vermesemiydik acaba diye...

Geçen seneki yüksek ca artışında Koray'ın aceleci ve yanlış davrandığını düşünüyorum. Aramız iyidir anlayışla karşılar beni saygılar...
    Serdar konusunda haklı olabilirsin bence kendini pek geliştiremedi ve profili yerinde fakat aynı Holosko'dan mı bahsediyoruz? Şu zamana kadar senin görüşlerine hep saygı duymuşumdur , yazılarını elimden geldiğince takip etmeye çalışmışımdır ama Holosko hakkında yazdıklarını görünce aklımda extensor profili biraz değişti Holosko'yu aşağıladıkça aşağılamışsın.Yok 4. sınıf forvetmiş , Baros ve Guiza ile arasında dağlar kadar fark varmış.Vallahi diyecek bişey bulamıyorum sanaHolosko da en az bu ikisi kadar kaliteli bir forvettir.Youla ile Agahova ile karşılaştırmışsın.Ayrı bir komedi.Neyse Holosko neymiş görürüz bu sezon...

@estansor

Holosko hakkındaki yorumlarını sarhos kafayla yapmadın inşallah

Mesaj Yetkileri