Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 14. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Kocaelispor
-
Beraberlik
-
Maç öncesinde bir çok kişide fark beklentisi vardı.Açıkcası bu beklenti bendede mevcuttu.Maça taraftarımızın müthiş desteğiyle birlikte istekli başladık.İlk 10 dakikada Cisse ve İ.Toraman ile net pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik.Sonrasında üst üste Kocaelispor golleri geldi.İlk golde Taner savunmanın arkasına çok iyi sarktı ve güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.Daha 1.golün şokunu atlatamadan 2.golü buldu Kocaeli.Taner defansın arka tarafta unuttuğu Semavi'yi çok iyi gördü ve oda bu pozisyonu affetmedi.Bu 2.gol 1.golün vermiş olduğu şaşkınlıktan dolayı geldiğini düşünüyorum.Zaten ondan sonra savunma toparlanınca Kocaeli'ye pozisyon vermedik.Açıkcası bir anda 2-0 geriye düşmüş olmamızda beni şaşırtmadı.Çünkü bu sahneye son zamanlarda defalarca şahitlik ettim.Her seferinde çevirdik.Bakalım bu seferde çevirebilecekmiyiz diye düşündüm.2-0 dan sonra Kocaeli'nin üstüne doğru daha sık bir şekilde gitmeye başladık.İlk gol bir duran top organizasyonundan geldi.Bu gol umudun ilk basamağı oldu.2.gol ise ilk yarının bitmesine yaklaşılırken Holosko'dan geldi.Holosko Tello'nun uzun pasına çok iyi hareketlendi ve o bildiğimiz dribling+gollerinden birisini attı.Tabii bu golde Nobre'nin katkısınıda unutmamak gerekiyor.İlk yarı bitmeden beraberliği yakalamamız iyi oldu.Fakat bu 2.yarıda oyuna asılarak başlamamıza neden olabilirdi.Bu yönden kötü olabilirdi ilk yarıdan 2-2 yi yakalamak ama olmadı..
2.yarıya gol için arzulu başladık.Üstüne gittik sürekli Kocaeli'nin ama gol gelmedi bir türlü.Zaman geçmesi aleyhimizeydi.Ne kadar erken bulsak golü o kadar iyi olacaktı.Nitekim buldukta.Delgado ceza sahası dışarısından o bildiğimiz enfes gollerinden birisini atarak 3-2 öne geçmemizi sağladı.Bu gol herkesi rahatlattı.Üstüne Nobre'nin enfes golüde eklenince iyice rahatlamış olduk.Daha sonrasında değişiklikler geldi.Bobo ve S.Özkan oyuna dahil oldu.Bobo'nun uzun süredir suskun olması nedeniyle ve 50.golünü atacak olması sebebiyle gol atmasını çok arzuluyordum.Bu isteğim gerçekleşti.Bobo uzatmalarda 5.golümüzü atarak hem kendisi çok sevindi,hemde Beşiktaşlıları bir kat daha fazla sevindirdi..Böylece bu kabusla başlayan maçtan 5 gollü bir galibiyet çıkarmasını bildik..
Bu maçı bu kadar zora sokmamamız gerekiyordu.Fakat bu artık bizde hastalık haline geldi.Kolay maç kazanamıyoruz maalesef.Bu Beşiktaşlıların maç sırasında acayip strese girmesine neden oluyor.Fakat böyle birden fazla farklı geriye düşüp rakiplerimizin taraftarlarının umutlanmasından sonra maçı çevirmemizinde ayrı bir zevki oluyor bunuda itiraf etmek istiyorum..
Neyse lafın özü.Kazanmamız gereken bir maçı kazandık.2 haftalık puan kaybı serimize son verdik.Umarım seri galibiyetler dizisi başlar bu galibiyet ile.Buna gerçekten ihtiyacımız var..Ayrıca maçın adamları attığı gollerle Nobre ve maçın gizli kahramanı olan Sivok bence..
Mesaj Yetkileri