Quote Originally Posted by EreN
Kelimelerle ifade edilemez birşey Sinir bozucu Daha öncede :
"kurşunun geliş yeri"
"adama stadda gelip gelmediği"
"tam olarak 150 ye yakın kamera tarafından hiç bir delil tespit edilmemişken"
"özel bi maçken bu bide"
"hemde takımın kendi stadı değilken"
Saha kapatma cezasını çekmiştik...Manisada ki olaylar haklı demiyorum ayrıca ortada polis dövme gibi bir durum yok sadece koltukları polislere fırlatmışlar -ki fortis t.k maçında gs seyircisi aynısını yapmıştı ayrıca geçen günkü maçta da nerdeyse 300-400 koltuk direk polislere atıldı-Sonucunda zaten polis müdahale etti.Gs taraftarı karşı koyuncada biber gazı ile ikinci bir müdahale geldi..Yani varın siz çıkarın sonucunu...
biraz abartmışsın arkadaşım olayı.izmirde maçta adama kurşun sıkılıyor sen ceza haksız verildi gibi laf ediyorsun.önce şunu anlatayım özel maçta görülen kırmızı kart bile resmi maçlarda ceza olarak dönüyor.ayrıca senin tuttuğun bir stada senin sorumlu olduğun bir yere silah sokuluyor sonra nasıl ben suçlu olurum diyorsun.inşallah yanlış anlamışımdır seni
manisadaki olayların başlangıç noktası kavgayı ayıran sivil polislerin dayak yemesidir.sonrası zaten malum ortalık savaş alanı.bu apaçık ortada.burada önemli olan cezaları veren federasyonun her takıma aynı seviyede olması.gs-bjk aynı olayları yaptıysa onlarda ceza görmeli.burada renk ayrımı yapılmamalı.kaçımız kız arkadaşınızı nişanlınızı eşinizi rahatça maça götürebiliyoruz ki?ben nişanlımla bir anlaşma yapmıştım haftada bir kere maça bir kere tiyatroya diye,ankarada olduğum zamanlar her hafta kuzu kuzu tiyatroya giderken onu maça götüremiyorum tribünler yüzünden.büyük takımlar geldiğinde onada kendim gidiyorum.bu olayları çözmek bizim lehimizedir.renk ayrımı yapmadan olayların üstüne gitmemiz lazım.