-
Evet,fokocaman güzel bir konu açmış.Bende madde madde belirteyim.Olumlulardan başlarsak;
1-Ekran çok beyazdı gözler yoruluyordu grimsi bir görüntü daha iyi olmuş.
2-Transfer haberleri-antrenörün maç içi analizleri ve basın toplantıları bence oyunun gerçekliği için büyük gelişme.
3-Kiralık transferlerin paralı ve daha aktif olması
4-Taktiklerin içinde komutların hazır olması( ki ordan gereken oynama yapılabilir)
5-Ne olursa olsun 3d'ye başlangıç...bunlar ilk yakaladıklarım....
Olumsuzlara gelince...
1-Evet ilkler acemiliktir ama 3d ekran açıları yetersiz..ben başta cok uzak olmasını eleştiriyorum..ikinci olarak benim gözümden bakılmamasını..
2-EN BÜYÜK EKSİKLİK, şampiyonlar ligi macını ÇAYIRDA yapmam
(..Tribünün olmaması 2d'de önemli değildi çünkü saha dışında birşey görmüyorduk ama şimdi top çayırlara kadar gidiyor ve büyü bozuluyor..Buna çözüm nasıl bulacaklar bilmiyorum..Tribün artık 3d'de şart..Ben şimdilik tibünsüz bir ekran açısıyla idare ediyorum..
3-Transfer sistemi aynı..Benim ingilizcem fena değil..Baştan yaratılma gibi birşey yok..Kiralık sistemi değişmiş,onu da olumlularda yazdım..
4-Hull City'i denedim..Gerçek ligdeki haliyle uzaktan yakından alakası yok..Umarım orjinal cdsini aldıgımda Hull City'nin kapasitesi-kalitesi daha farklı olur..
5-Okların uzamaması handikap..içeriye gitmemesi handikap..
Oyuncu değerlendirmelerine gelince...Bu özneldir arkadaşlar..Hazırlayanların takdiridir..Yabancı oyuncular için de yapılan eleştiriler var ama Turksportal ekibiyle birgün bağlantım olur mu bilememekteyim ama oyuncuların mevkiilerinde ve özelliklerinde bir sürü yanlışların yapıldığı sürekli yazılıyor çziliyor ama ben şu açıdan katılamıyorum..Bu onların takdiridir..Biz tvde birkaç kez izlerken onlar her yerde maçları izliyorlar...Neye inanıyorlarsa da onu değerlendiriyorlar..Edit kısmımız var, ben hiçbir oyuncuyu ordan kendime göre düzeltip orjinalliği bozmam ama isteyen arkadaşlar Fatih Kurtulus'u da dr yapar isteyen arkadaş ta servetin headingini 18 yapar...
Çok uzadı,özetlersek.FM09 ayrıntılarda daha da başarılı,orjinali alınası bir fiyatta ama 3d'de ciddi eksiklerin bulundugu özellikle oyuncuların donması ve tirbünün olmaması gibi hatalarında var oldugu bir sürüm olmuş..herkese iyi fmler...
Mesaj Yetkileri