abi çok uzun değil mi ya one öle?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yanlışınız var abicim,daha doğrusu eksik bilgi. Şöyle açıklayayım PSG Kezman'ı kesin bir şekilde almıştır. Yani satın alma opsiyonu şeklinde değil de ilk yılı kiralık olmak üzere bonservisini almıştır. Yani kesin olarak PSG nin oyuncusudur, PSG nin vazgeçme şansı yoktur.
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12743/
Su anda gs benfica macını izliorm fm 08de bu macı oynayın aynı kadrolarla gs 5 - 6 yiyio umarm bu seferki arastırmalar cok daha iyi olur datalar ona gore cıkar
fm 2008 de yabancı milli olsa da olmasa da 5 yılda türk oluyordu.fm 2009 da da mı bu şekilde olacak yoksa oyuncu kendi ülkesinin formasını giyince personal da 10 yıla mı uzayacak?
Çok merak ettiğim birşey var,full oyunda da bu kadar çok sakatlık olacak mı ?
Geçen yıL da iLk sürümde sakatLık ve kart sıkıntısı vardı. Yine bu yıL aynı şekiLde SakatLık abartması ve kartLarda bir artış var. Umarım düzeLir demekten başka yapacak birşey yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
arkadaşlar maç içinde oyuncularımızı motive etme işini nasıl yapıyoruz?
taktikte yan oklar olmazsa çok az seçeneğimiz oluyor bu niye yapıldı yani yan okların zararı ne?
bu sorularımı yanıtlayın lütfen şimdiden teşekkürler
Kimz taktiği gibi taktikleri engellemek için yapılmış galiba ok olayları...
fm 2009 demoyu oynayan arkadaşlar rica etsem kazım kazım ve uğur boral ın profiilini koyabilirmisiniz acaba?
Abicim Baslarim Boyle Ise Ben Ya Bune Yeter 9 Haziran 08 Saat 17 Crash Dumps Cikti Kardesim Bu Nasil Bir Istir Lanet Olsun Hayatta Almam Bunun Yenisini Fm Donemi Bitmistir Benim Icin Bu Msjimida Silmeyin Yayinlayin Gorsun Millet Neyin Ne Oldugunu Isinize Gelmeyenleri Hep Silionuz
Yahu 3D yok.:@
Biri yardım etsin kafayı yiyecem iki gündür.AyarLardan 3D kısmını iptaL ediyorum oLmuyor.Geri yapıyorum oLmuyor.Move matched zımbırtısıyLa oynuyorum yine yok....
Last edited by garydelgadov : 08.Kasım.2008 at 15:39
garydelgadov bende 3D ile oynayamıyorum. Şu an için çözümünü yada neden çalışmadığını bilmiyorum.
Yardımcı olabilecek biri varsa elbet yazar.![]()
Daha kötü sisteme sahip laptoplarda çalıştığını hem duydum, hemde gördüm.![]()
Mateus Fortaleza'da kiralık..
http://www.fortalezaec.net/2007/elenco.asp?cod=245
Bizdeki versiyonlarda da Fenerbahçe'de değil, Fortaleza'da kiralık gözüküyordu..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Araştırma Başlıkları Sanırım full sürüm yayınlayıncaya kadar kaldırıldı. Hazır Mateus konusuda açılmışken sorayım.
Bu futbolcunun şu anki durumu nedir?
Yıllardır başka takımlara kiralayıp duruyoruz. Yakında bu oyuncudan faydalanabilecekmiyiz. İzleyen, nasıl bir futbolcu olduğunu bilen varmı?
Sezon başı kamplarında göz dolduruyor daha sonra kiralanıyor. Daha birşey olmayacaksa ısrarcı olmayalım.
fanatik yorumlar yapmayı ve gözlemcilere sallamayı bırakın arkadaşlar...
yazdıgın yazıyla kendi kendine celişiyosun,euro2008de takımı sırtalayanlar diyosun kazımı şişirmişler diyosun bu adam o takımda sükse yapan futbolculardan biri değilmiydi?Alex istatistiksel acıdan türkiyedeki en iyi yabancı...arda ve mehmet topalın özlellikleri bence normal,mehmet topalı daha ne yapsınlar?bi mascheranoyla bi xaviyle kıyaslamayın...
ben oyuncu ozelliklerini cok begendm 3d grafikte oyuna büyük bi heycan kattı...Kaleleri 3 boyutlu görmek için yama indiriyodum,en azından bundan kurtuldum![]()
araştırmacı ekibimizden ricam türkçe yamanın çıkış tarihi konusunda tahmini bir bilginiz varmı?Bide vista kullanıcıları fm2008 türkçe de yaşadıgı sıkıntıyı tekrar yaşıyacakmı?
http://www.turksportal.net/fmhaber/2...nager-2009.htm
Buradan son durumu öğrenebilirsiniz.
"YÜCE ATATÜRK"
arklar nası indircezz bu fm 2009 paketi
arkadaşlar bu yan okların nedenini biri açıklayabilirmi ben 4-3-1-2 taktiğinde mc lerin okların sağa sol getirmek istiyorum olmuyo wb leri aml amr ye kadar uzatmak istiyorum olmuyo o zaman bu oyunun amacı ne klasik taktikler dışında başka birşey yok