1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Bursaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Adrianonun ayrıldıgını bildirdim.Yetişirse geri yollanacak

Bu konuda ayrıldıgına dair bir link koyarmısın,resmi agızdan..

Coşkun burda Leandro'yu Bursaspor'un serbest bıraktığını yazıyo

http://www.transfermarkt.de/de/verei...ebersicht.html

Ama Bursapor'un sitesinde Leandro hala daha Kadroda olarak gözüküyo

http://www.bursaspor.org.tr/futbolcu.asp

Böyle bir yazı buldum
    Bursaspor'da forma giyen ve sakatlığı nedeniyle ülkesine giden Brezilyalı defans oyuncusu Leandro Gomes'in, 15 gün içinde Türkiye'ye döneceği öğrenildi. Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Bezerra'nın yerine ise takas yoluyla başka bir oyuncu alacaklarını kaydetti.

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, sakatlığının ardından tedavi için Brezilya'ya giden Leandro ile yardımcı antrenör Ersel Uzgur'un görüştüğünü söyledi.
    Uzgur'un, Leandro ile birlikte doktora giderek sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığını dile getiren Çavuşoğlu, Brezilyalı futbolcuya farklı tedaviler önerildiğini, kesin tedavi yönteminin bu oyuncunun Türkiye'ye gelmesinin ardından belirleneceğini kaydetti.

Leandro'nun ameliyat olmadığını dile getiren Çavuşoğlu, ''Leandro, sanıyorum Beşiktaş maçı sonrası Türkiye'ye gelecek. Sakatlığıyla ilgili burada da tetkikler yaptıracağız. Oyuncumuzun sağlığına bir an önce kavuşması için gerekli tedaviyi yaptıracağız'' dedi.

Çavuşoğlu, kendi isteğiyle takımdan ayrılan Adriano Bezerra'nın durumuyla ilgili de temaslarının sürdüğünü belirtti.

Bu oyuncunun yerine takas yoluyla başka bir oyuncu alacaklarını dile getiren Çavuşoğlu, ''Teknik direktörlüğe Güvenç Kurtar'ın getirilmesinin ardından işler biraz değişti. Biz Adriano'nun yerine yine bir forvet düşünüyorduk, ama belki de Güvenç Kurtar başka bir mevki için oyuncu isteyecek. Hocamızın görüşü çerçevesinde bir karara varacağız'' diye konuştu.

Leandro kesin olarak takımdan ayrılmadı. Yalnızca tedavisi için Brezilya'ya dönmüştü. Olayla ilgili kesin gelişme yok..

Mesaj Yetkileri