Bence olmamalısın. İstenen buydu, amaçlanan buydu. Yönetici kadronuzun söylemleriyle bu noktaya geldiniz, üstelik buna yukarıda ettiğiniz itirazları etmeniz gerekirken. Yalnış anlamayın ama dolduruşa gelip desteklediniz bir de, yine tekrar ediyorum itiraz etmeniz gerekirken. Adım adım gidip önce deneyim kazanmalı, sonra Avrupa Şampiyonluğu düşünmeliyiz." demedi hiçbir Fenerbahçe taraftarı. Yöneticileriniz "Bu sene kupada en az final oynamak istiyoruz." dedi siz de "Elbette." dediniz. Yöneticileriniz "En büyük takım biziz, rakibimiz yok ve olmamalı." dedi siz de "Tabi ki." dediniz. Yöneticileriniz diğer takımlar güçlenmezse kendilerinin istedikleri kadar transfer yapsınlar başarılı olamayacaklarını anlayamadı siz de bu duruma sevindiniz (Örneğin Katar'da kurulan bir havuz sistemi var ve devlet dahil tüm lig takımları buraya para koyuyor. Böylece yaşlı dahi olsa yıldız veya yıldız olmasa dahi çok kaliteli futbolcular alabiliyorlar. Ligin ve futbollarının güçlenmesi için ortak hareket ediyorlar.). Sonuç olarak bu söylemler ve davranışlar bu noktaya getirdi, şimdi diğer takımlar ne kadar başarılı ya da başarısız olsalar dahi başkalarıyla kıyaslanmazken siz kıyaslanıyorsunuz doğal olarak. Açıklaması budur.Originally Posted by FenerBahceLi
Yukarıda yazdığımı dikkatli okursanız neredeyse hiç yorum katmadım, Fenerbahçe yönetimiyle ilgili yazdıklarımın tamamı çeşitli demeçlerle desteklenebilir durumda. Bu nedenle saldırdığım gibi bir düşünceye kapılınmamasını rica ediyorum.

Alıntılı Yanıtla