taraftar baskısı tabiki. Sorunun cevabı budur.

Bir de her sene çıkar Galatasaraylı futbolcular korkmuyoruz derler.
Korkuyorsun işte ne korkmuyorum diyorsun.

Neden korkmadıklarını da şöyle açıklarlar.. Biz ne deplasmanlar gördük.

İyide senin gördüğün deplasmanda 80 bin kişi tiyatro izliyor sende babalar gibi oynuyorsun. Al bir hafta önce Benfica ya gösterdin yeteneklerini

Ama kadıköy öyle değilki. 55 bin kişi küfür ediyor. Hadi diyelim Benfica maçında da bir kaç kişi küfür etti. Biliyon mu portekizce? yooo

Ama kadıköy öylemi paso küfür hakaret. Madem etkilenmiyorsun neden 90 dakika ayakların titriyor. Nerde sene başından beri yaptığın verkaçlar duvar pasları. Daha ilk dakikada yaptığını sonrada yapsan çok rahat yenersin bu sene fenerbahçeyi...

Yok ama öyle bir baskı hissediyorlar ki enselerinde ayakları titriyor sağlıklı düşünemiyorlar. Gerçekten bu böyle.

Yahu en son Bülent dedi baskı hissetmiyoruz 6 tane yedik. Sonrada dedi 1 hafta sokağa çıkamadım. Eee hissediyormuşsun işte.

Bu yüzden fenerbahçe derbilerini ben maça falan benzetmiyorum. Hiç te futboldan falan zevk almıyorum
büyük stres içinde oynamaya çalışan 22 adam. Bilimsel deney gibi. Bakalım bu baskı altında bu maç ne olacak.

Ne olabilir ki dengesiz dengesiz sonuçlar olacak.

Birde derlerki derbilerin skoru önceden belli olmaz. Marifet mi bu canım. Gazete dergi tv stat bi baskı kurarsınız gencecik adamların üstüne. Sonra ne futbol kalır ne zeka. Ot gibi maç izleriz