Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ıyıd e para yoktur alamaz aptal demene ne gerek var.korsan oynayan aptalmı oluyor
    Dostum kusura bakma , ben forum sitesinden çeviri yaptım , benim kimseye aptal fln. deme lüksüm yok ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CheD EvanS View Post
    heavy86 para muhabbetine girme burda çıkamazsın sana inat ilk kez bu sene gidip korsanını da download yapıcam görücen bakalım oynanıomu oynanmıomu bilip bilmeden konuşma..office 2007 de aktivasyon istiyor ona bakarsan herkes çatır çatır kullanıyor kimse korsanı engellemeyemez..Aynı olay SPORE denen oyundada var ama ilacı oyundan önce çıktı haberin olsun..
    benim kimseye aptal dediğim yok , forumdan çeviri..benimde maddi durumum iyi değil arkadaşlar lütfen yaa..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Elçiye zeval olmaz derler , herkes üzerime biniyor , iyi ben anlatmayayım bunları , sonradan öğrenin .. Tamam arkadaşlar , paylaşmıyorum bundan sonra
    iyi niyetim nerelere geldi , yoksa bana ne ya kim korsan almış kim orjinal almış..Sanki para benim cebime giriyor
    Last edited by heavy86 : 12.Kasım.2008 at 19:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri