Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Hybrid View

Arkadaşlar biz 4 arkadaş oyunu ortaklaşa almayı düşünüyoruz . Ancak bu bahsedilen 5 kere aktivasyon yapabilme durumu nedir detaylı anlatırmısınız ?

Yani 4'ümüz 1'er kere kurduk dielim oyunu ve daha sonra örneğin ben format attım ve yeniden kurcam oyunu . Bu durumda cd çöpe mi gider ? Yada nasıl oluyo bu iş biri anlatabilir mi ?

Quote Originally Posted by maestro_alper View Post
    Arkadaşlar biz 4 arkadaş oyunu ortaklaşa almayı düşünüyoruz . Ancak bu bahsedilen 5 kere aktivasyon yapabilme durumu nedir detaylı anlatırmısınız ?

Yani 4'ümüz 1'er kere kurduk dielim oyunu ve daha sonra örneğin ben format attım ve yeniden kurcam oyunu . Bu durumda cd çöpe mi gider ? Yada nasıl oluyo bu iş biri anlatabilir mi ?

böyle bir şey olması mümkün mü ? orjinal windows alanlar her formattan sonra bi kez daha mı satın alıyorlar.

saygılar...

Quote Originally Posted by maestro_alper View Post

aynen oyle SI ınsaflı davranmıs EA Spore oyununu 3defa kurduktan sonra kutuyu cope atıp yenısını al dıyor mesela

sacma cok sacma.

Quote Originally Posted by Countdelafey View Post
    aynen oyle SI ınsaflı davranmıs EA Spore oyununu 3defa kurduktan sonra kutuyu cope atıp yenısını al dıyor mesela

sacma cok sacma.
    arkadaşlar, gözünüzü seveyim.yok böyle bir şey. 5 seferden sonra yenisini alma felan.yapmayın ya. okuyun bu yazıyı bir daha..

http://www.turksportal.net/makale/fm/965/

Mesaj Yetkileri