Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?
- Voters
- 611. You may not vote on this poll
-
Bende gece çıkar çıkmaz indireceğim , sonra da satın alacağım
50 dolar fiyatı yani yaklaşık 80 ytl
kredi kartı ve paypal ödemesi mevcut
Bu oyunun korsanı hakkında şüphelerim var , bende önceden korsan oynardım ama aktivite olayı var , telefon yada netten , eğer aktif etmezseniz oyun hiçbir şekilde açılmayacak..
Evet ilaç yapcaklar çıkacak , ama oyun hata ile dolu , bu sefer yama çıktığında yamayı yükleyemeyeceğiz..Düşünsenize tüm oyuncuların sakat , bu oyunu nasıl zevkli yapacak ?
Bilerek bunu yaptılar ki , korsan alanlar indirseler , ilacı bulsalar bile , yamayı indiremesinler diye..
Arkadaşlar , Ea sports'un çıkarmış olduğu fifa manager oyununda da koruma vardı , onlar da şu önlemi aldı ;
Koruma koydu , o korumayı korsanlar yıktı , bu sefer ne oldu ?
oyunu bir sezon hiç sorunsuz oynuyorsunuz , tam kadro , taktikler , transferler yerine oturmuşken atılıyorsun , şampiyon olsan da kupaları kaldırsan da atılıyorsun..
Yabancı ve türk forumları olmak üzere tüm insanlarda bu sorun var..
İlacı yapanların amacı , kullanıcılar rahata kavuşsun oynasın değil , oyun açılıyor mu ? Açılıyor, tmm benim görevim bitti diyip başka oyunlara bakıyorlar..
Gerçekten bu aktive olayı korsana büyük darbe vuracak..
Seçim sunuyor ;
Ya 24 kişilik kadroda 20 sakat ile oynayacaksın , ya da orjinal alıp benim yaptığım yamaları yükleyip , kusursuz oynayacaksın..
Mesaj Yetkileri