ilginç !
Bi de arkadaşlar 80 ytl'den az KESİNLİKLE olmayacaktır..
50 dolar 80 ytl oluyor yaklaşık , bekleme fln. saçma geliyor bana ,
al netten aktifleştir indir oyna![]()
Evet
Hayır
ilginç !
Bi de arkadaşlar 80 ytl'den az KESİNLİKLE olmayacaktır..
50 dolar 80 ytl oluyor yaklaşık , bekleme fln. saçma geliyor bana ,
al netten aktifleştir indir oyna![]()
peki bu steam sitesinin göçme ihtimali varmı aşırı yüklenme nedeni ile
yada downloadın ortasın göçerse ne olur , bu konularda bilginiz varmı ,
bir de Sendit ten sipraiş kaç günde geliyor
hayır göçme gibi bişeyi yok , Ayrıca kaldığı yerden daha sonra devam etme özelliğine sahip
peki nasıl yapıldığını kısaca anlatabilirmisin
Senditten sipariş vereceğime buradan indiririm
önceki sayfalarda bi link verdim , oraya girceksin
gece yarısı download diye bişi çıkcak
http://store.steampowered.com/app/10540 hadi o linki de vereyim sana![]()
sonra ;
Pre-Purchase Football Manager™ 2009
yazılı yere gel ve in cart de
ödemeyi yap , sonra download etceksin , tabi öncelikle bu programı kurmalısın
http://store.steampowered.com/about/ burdan da programı kur![]()
ZAten kurduktan sonra demek istediklerimi anlayacaksın dostum
çok teşekkür ederim
Aral İthalat ile bir konuşma daha..
Soru : peki neden wow gibi bir ürün saati saatine sunulurken, bu ürün sunulamıyor.çok dikkatli takip ediyoruz.her yıl böyle.bu ürüne özel bir şey mi.türkiye ye girişte sadece bu ürün için mi sorun çıkıyor.. saygılar..cevapladığınız için teşekkür ederim.
Cevap : bizde bu malı satmak istiyoruz bildiğniz gibi. depomuzda tutmak niyetinde değiliz. ama bu dönem kültür bakanlığı için yoğu bir dönem ve prosedür değişikliği olduğu içinde böyle bir gecikme yaşanıyor. sadece bu ürün değil bir çok üründe gecikmiştir. Ürün, 17 kasım pazartesi raflarda olacaktır, gecikme olmaması için çalışıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
steam dan yüklerden paranın tamamını veriyoruz sanırım ??
Last edited by cankatcug : 13.Kasım.2008 at 16:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet , paranın tamamını veriyoruz bu arada mini bi ayrıntı
haftaya dolar artacağı söyleniyor , her artış alıcılar için zorluk demek
bilginizde olsun arkadaşlar
Ben sendit.com dan sipariş vermiştim. Bugün gönderildiğine dair e-mail geldi, haftaya haftaiçi bir gün elime geçer herhalde..
Soru : Az evvel sitenizden oyun aldım Sipariş :3471 nolu üründen ödeme olmuşmu diye sorucaktım13.11.2008
Cevap : bu ürün dah satışa çıkmadığı için ve sipariş verilemez konumunda olduğu için ödemeniz iade edilmiştir. bu ibarenin bulunduğu ürünler sipariş edilemez.
müşteri destek hattına soru sorabiliyosunuz sitede , ödeme yapıldı diye siteden mail aldım fakat sonradan düzelttiler sanırım ...ödemem iade olmuş
bn bişey sorucam yukarda verilen siteden yani oyunu orjinal olarak download etsem ne zaman download işlemi başlar çünkü parayı benden şu an alıyo site... yarın sabahmı başlıyor
gece 00.00 dan sonra...
sağolun arkadaşlar birde bişey daha sorucam bu steam güvenli bir sitemi burdan indirmemin bana ne gibi faydaları olur
Herşeyi girdim kart numarasını ad soyad banka manka son anda vazgeçtim50 dolar az buzda değil
yasal yollarada başvursan alamazsın o parayı riskli bi iş
evet işte benimde o kurcalıyo aklımı o yüzden 00.00 dan sonra indirmeye başlıycam en azından parayı ödedikten sonra hemen indirmeye başlar
beyler alıcak olan varsa alsın .direk downloada baslıorsun zaten . asıl forumlarından okuyorum .download yapıyorsun ama saat 12 de aktif hale geliyor.
sağol macca2
birisi yüklesin ona göre yüklücem...
veya daha önce bu siteden oyun indirmiş arkadaş var mı?
hacım football manager forums yaz .ordaki siteye gir. varsa ingilizcen aç oku.herkesin elinde cdsi var beklıyor.ya da stemaden indirmişler gene beklıolar.adamlar editorü acabiliolar su an sadece.
güvenli olmasa sigames burdan indirmek için anlaşmazdı![]()
bence sipariş verdiğiniz sitelerden daha güvenilir.. Emin ol![]()
kredi kartımı kabul etmedi sorun olmuş... cdsini alırım 3 gün bekleyip daha iyi
Ben Aral ithalatın 17 de satışa başlayacağını sanmıyorum. Gene ertelerler gibi geliyor bana
steam den indiren arkadaşlara bi sorum olacak..oyun kaç mb?
dostum sen al yarın onu , bi kaç gün sonra yama çıkınca mesajlaşalım özelden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bişey diyeceğim ;
Bence sitedeki yetkililer nasıl indirilir nasıl aktive yapılır vs..vs.. bi yazı hazırlasalar fena olmazdı , şimdi bu konuyu okumayanlar hiçbişi bilmeyecekler , sonra fm çalışmıyor diye bi sürü msj. gelcek
Last edited by heavy86 : 13.Kasım.2008 at 18:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bende steam sitesinden kredi kartı ile oyunu aldım ve download etmeye başladım.Güvenilir bir siteki nerdeyse tüm oyunlar bu şekilde satın alınabiliyor.
bu steamden indirdikten sonra herşey bitiyomu yoksa yapılıcak bişeyler varmı.
Gece yarısı burda ol , Bende aktive etmeyi bilmiyorum , hep beraber yapalım ..
bi konu açarım akşam , alan arkadaşlarla yardımlaşırız olur mu ?
olur bide sanırım tam 00.00 da açılmıycak bizim için bu GMT die bi geyik varya ona göre 00.00 yani bizim GMT+2 yani gece 2 de açılabilir ama emin değilim tam.
ben konuyu yazacak yer bulmadıgımdan buraya yazdım ksura bakmayın yonetıcıler ben sormak ıstedıgım turksportal masaustu 2009 fm cıktıktan sonra en kısa zamanda cıkaramayı panlıyonuz bıldıgınız gıbı fm yı alcaz fakat turkce yama olmadan hıc bısey basın toplantıları futbolcu ılıskıler bunlarada ıns dıkkat edersınız onemlı yerler ısınıze karısmıs olmayım ama ne zamana hazır olur masaustu 2009 lutfen bılgılendırırsenız sevınırım herkese ıı aksamlar