Turkcell Süper Ligi 21. Hafta / 3-Şubat-2008
Basın Toplantısı:
Bugün Konya'da Konya Atatürk stadyumunda oynanan Konyaspor - Ankaraspor maçının ardından Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu mikrofonlara şunları söyledi.
"Bugün federasyon tarafından alduğım ceza yüzünden maçı trübünden izlemek zorunda kaldım fakat bu burum benim oyuncularımda artı bir motive yarattı çünkü haksız yere böyle bir ceza aldığımın onlarda farkındaydı. Bugün benim saha kenarında olmamın bir anlamı yoktu çünkü sahada mavi-beyaz forma ile savaşan 11 tane aslan vardı ve galibiyti almayı bildiler. Onlra tek tek teşekkür ediyorum ve önümüzdeki haftalardada aynı mucadeleyi onlardan bekliyorum."
Turkcell Süper Ligi 21. Hafta Sonrası Puan Durumu
Ankara Hedefe İlerliyor.
Leoparlar Zaferden Emin.
Fortis Türkiye Kupası D Grubu Mücadelesi / 6-Şubat-2008
Basın Toplantısı:
Bugün Ankara'da Yeniket ASAŞ stadyumunda oynanan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final Ankaraspor - Samsunspor maçının ardından Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu mikrofonlara şunları söyledi.
"İlk maçtada çok iyiy bir oyun oynamıştık fakat son 10 dakikada rehavete kapılmamız nedeni ile maçı kaybetmiştik fakat bugün burda maçı daha öneme alıp baştan sona ciddiyet ile devam ederek maçı kazanmayı ve turu geçmeyi bildik. Sene başından beri koyduğumuz hedeflere yavaş tavaş yaklaşmamız bizi sevindiriyor."
Hürriyet Cezalı Duruma Düştü.
Dün oynanan Fortis Türkiye kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde Ankaraspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Hürriyet Güçer maçta gördüğü sarı karttan sonra 4. sarı kartı aldığı için Ankaraspor'un bir sonraki maçında cezalı duruma düşerek takımını yanlız bırakacak.
FORTİS TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL KURA ÇEKİMİ
2007-2008 sezonu Fortis Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimi bugün saat 15:00'de Ankara Hilton otelde yapıldı.Kura çekiminin ardından Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu mikrofonlara şunları söyledi.
"Sene başından beri koyduğumuz hedeflere yavaş yavaş yol alıyoruz. Ve bu hedeflerden biride Fortis Türkiye Kupasını müzemize götürmekti ve bu hedefimiz yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Tarihimizde ilk kez yarı finale çıktık. Eşlemede senelerdir bu kupaya hasret ve Türkiye'nin en büyü kcamilarından biri olan Fenerbahçe ile eşleşmemiz bizi korkutmuoyr. Bu sene biz oyunumuzla Fenerbahçeden hiçbir eksiğimiz olmadığını gösterdik ve onlarıda eliyebilecek güce sahip olduğumuzu biliyoruz."
İŞTE RAKİBLERİMİZ
Fenerbahçe
![]()