Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anlakn View Post
    sendeki sorunlarin aynisi bendede var nasil yaptigini soylermisin
    virüs programını windows güvenlik duvarını falan kapadım sonra komple çıktım steamdan sonra fm2009.exe dosyasını çift tıkladım aktivasyon sayfası geldi cdkeyi kopyaladım paste dedim keyi girdi sonra online activasyon tıkladım next dedim oldu bu işlemleri sürekli dene olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim indirme işlemi bitti steam da yazan aktivasyon kodunu yapıştırıyorum FM 2009 exe'ye tıklayınca gelen yere ama "we are sorry, but this installiation of FM 2009 Certifacate couldn't be activated for the following reason: The application was unable to connect to Internet.Please check your connection. For help visit http://www.sigames.com/"

diye bir yazı çıkıyor neden olmuyor anlamıyorum... ayrıca SI sitesi de açılmıyor
    Last edited by Nocna Mora : 14.Kasım.2008 at 20:31
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

baba steam karışık iş ya ben paşa paşa sparişimi verdim senditten bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aynı hata bende de oluyordu yukarda yazdığım işlemi tekrar tekrar yap oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu anda güvenlik duvarı ve virüs programı kapalı durumda deniyorum ayırca sen keyi nerden aldın steamda sağ tıklayınca olan yerden mi? ayrıca hemen mi 9.0.1 yükledin activasyonu girmeden?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    benim indirme işlemi bitti steam da yazan aktivasyon kodunu yapıştırıyorum FM 2009 exe'ye tıklayınca gelen yere ama "we are sorry, but this installiation of MN 2009 Certifacate couldn't be activated for the following reason: The application was unable to connect to Internet.Please check your connection. For help visit http://www.sigames.com/"

diye bir yazı çıkıyor neden olmuyor anlamıyorum... ayrıca SI sitesi de açılmıyor
    Bu sorun bircok kiside var. Sorun SI serverlerinde ve oyunu aktivite edemediginiz sizin bilgisayarinizin yüzünden degil yani. Sorunu cözmek icin calisiyorlarmis ve tek yapabileceginiz arasira tekrar aktivite etmeyi denemek. Sonunda olur merak etmeyin

şimdi arkadaşlar şu işi çözenler bi tam anlatabilirmi
    steam le indirmiş bir arkadaşa payımıza düşen parayı verip 5/1 hakkını alsak
    ve 2 gb lık bir memoristike indirdiği herşeyi kopyalayıp onu alıp eve gelsem kurabilirmiyim
    bu şekilde olacakmı
    veya steam le indiren herhangi birinden
    cd ye dvd ye memoristike vs bilgi aktararak oyuna ulaşmak mümkünmü
    birini bulup anlaşırsak sonuçta bizde para vereceğiz şu işi bi anlatsanız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hi,

Those people getting errors 10 and 702, we are updating some info at Uniloc to try to help the issue. Unfortunately while that is updating it has slowed the system significantly and this is causing these errors, as well as the telephone outage.

We'd advise you to hold off trying to authenticate while this happens, we will let you know as soon as it is back up to speed.

Thanks
    Ben
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by kumralyakisikli View Post
    virüs programını windows güvenlik duvarını falan kapadım sonra komple çıktım steamdan sonra fm2009.exe dosyasını çift tıkladım aktivasyon sayfası geldi cdkeyi kopyaladım paste dedim keyi girdi sonra online activasyon tıkladım next dedim oldu bu işlemleri sürekli dene olur
    okay tesekkurler deniyorum ztn 5 bucuk saattir bakalim sansimiza

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sefer olacak gibi uzun sürdü baya umarımm olur sistemler çökmüş bir önceki mesajımda yazdım
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben keyi sağ tıklayıp steamdan aldım ayrıca ben sadece aktivasyon yapım sonra oyunu açtım oyun 9.0.1 versiyonunda açıldı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

virüs programı kapalı güvenlik duvarı kapalı. steamda kapalı restartta attım ama yok abi yok olmuyor SI açıklama yapmış sistem çöktü diye olacak şey mi ya???
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Francesco_Totti View Post
    ve 2 gb lık bir memoristike indirdiği herşeyi kopyalayıp onu alıp eve gelsem kurabilirmiyim
    bu şekilde olacakmı
    bende bunun cevabını arıyorum
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

arkadaşlar nedir bu steam oyunun cdsini alıp direk yüklesek olmuyormu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynı olay
    Futbolcu Bilgileri

Arkadaşlar sürekli tartışılan birkaç konuya açıklık getirmek istiyorum. yok başka ülkelere 30dolar bize 50 dolar diye kıyamet kopardığınız oyun Fm2009 değil Worldwide Soccer Manager oyunudur. Bu oyun Fm2009 ile benzemesine rağmen çoğunlukla farklıdır. WWSM amerika için üretilmiş oyundur ve ayın 17sinde çıkacaktır. Bu oyunu alırsanız bu sitede yayınlanan türkçe yamalar kitler vs kesinlikle oyununuza uymayacaktır.
    http://store.steampowered.com/app/10540/
    Bu steamin adresini açtığınızda 50usd olarak gözüken oyun
    Vtunnel,ktunnel gibi siteler üzerinden açarsanız sizede 30u
    sd olarak gözükür ve 30 dolara alabilirsiniz AMA açınca dikkat edin Fm değil Worldwide soccer manager almış olacaksınız ve oyun ayın 17sinde ÇIKACAK. İsteyen ktunnel üzerinden buyursun alsın diyorum.
    5 LİSANS olayıda çoğunlukla arkadaşlar arasında yanlış biliniyor. SIGAMES forumunda SI kendisi diyorki oyunu 5 makineye kurabilirsiniz. 5 makine limiti vardır diyor,yani 5 kişi oyunu almanız illegal değil gayet legaldir. 5 kişi ortaklaşa alınmasının hiçbir mahzuru yoktur ve bunu SI kendisi teyit etmektedir.
    http://community.sigames.com/showthread.php?t=60817
    How many computers can I install the game on?
    You can install and play the game on 5 computers at a time. We call these "license seats". 1 License seat = 1 unique computer.

Burda görüldüğü üzere oyunu aynı anda 5 bilgisayara kurabilirsiniz diyor.

Son olarak bu 5 lisans olayında 5 kişi aldınız diyelim. 5inizde kurdunuz ama birisi format atmak zorunda kaldı. Format atmadan önce oyunu uninstall etmesi şarttır. Oyunu uninstall ettiğinde lisans koltugu boşalıyor ve tekrar yükleyip aynı lisansla aktive edebiliyor. Yani tek şart uninstall edip deaktif etmek.
    What if I have to uninstall and reinstall 5 times on the same computer? Will I use up all of my available licenses?
    No, it will not. Remember - we do not limit the installations. We only limit the "unique" computer the game is being played on. You may install 100 times on 5 separate computers without limitation.

Başka Sorular varsa cevaplayabilirim.
    Saygılar

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by kumralyakisikli View Post
    ben keyi sağ tıklayıp steamdan aldım ayrıca ben sadece aktivasyon yapım sonra oyunu açtım oyun 9.0.1 versiyonunda açıldı zaten

Steam üzerinden güncel geliyor dosyalar. Yeni güncelleme çıktığı zamanda haberdar ediyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Steamden 9 oyun aldım. hiçbirinde bu kadar karışıklık olmamıştı. çok ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet sizi bilgilendireyim.

Oyunu şirkette indirdim,flash diske backup yaptım,ardından çıktım ve eve geldim.
    Az önce backup dosyasını pc ye kurdum,oyun su an pc de kurulu ve açılmayı bekliyor.
    Tek sorun şu an aktive etmekte problem varmış,onu deniyorum.
    Yani istediğiniz gibi backup dosyalarını cd yada flash belleğe rahatlıkla atıp başka pc lerde calıstırabilirsiniz.

insaf merhamet hala ugrasiyorum sistem busy bu sigames ozurlumu bilmiyormu oyunun cikacagi ilk gun milyonlar alicak yuklucek etkinlestirmek icin sisteme yuklencek hayir telefonu ariyorum saat 2 den beri oda surekli mesgul baglantida yok yahu birseyi tam yap sigames kafami kircam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aktivasyon yapılırsa kurban keselim
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Arkadaşlar peki oyunu senditten sipariş etsek böyle sorunlar yaşar mıyız? Yani oradan sipariş edince aynı dvd ile 5 kişinin bilgisayarına da kurabiliriz di mi?

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Arkadaşlar peki oyunu senditten sipariş etsek böyle sorunlar yaşar mıyız
    ? Yani oradan sipariş edince aynı dvd ile 5 kişinin bilgisayarına da kurabiliriz di mi?
    evet kurabilirsiniz.

aktivasyonla ugrasan varmi bnden baska

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Arkadaşlar peki oyunu senditten sipariş etsek böyle sorunlar yaşar mıyız? Yani oradan sipariş edince aynı dvd ile 5 kişinin bilgisayarına da kurabiliriz di mi?
    Hayır yaşanmaz. DVD geleceği için online activation (by phone) üzerinden DVD kutusu içerisinden gelen kodu yazdığın taktirde kullanabilirsin.

Quote Originally Posted by anlakn View Post
    insaf merhamet hala ugrasiyorum sistem busy bu sigames ozurlumu bilmiyormu oyunun cikacagi ilk gun milyonlar alicak yuklucek etkinlestirmek icin sisteme yuklencek hayir telefonu ariyorum saat 2 den beri oda surekli mesgul baglantida yok yahu birseyi tam yap sigames kafami kircam
    Sigames çok yoğun şu anda, telefonda nereden nereye ulaşmaya çalışıyorsun
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende uğraşıyorum.
    Sürekli aynı hatayı veriyor,heralde bizim gibi milyonlar var.

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Hayır yaşanmaz. DVD geleceği için online activation (by phone) üzerinden DVD kutusu içerisinden gelen kodu yazdığın taktirde kullanabilirsin.

Sigames çok yoğun şu anda, telefonda nereden nereye ulaşmaya çalışıyorsun
    oyunun kilifinin icindeki tanitim kitapcigindaki telefona sorunlar icin aramamiz soylenio ingiltere de

Quote Originally Posted by murtesa34 View Post
    Arkadaşlar sürekli tartışılan birkaç konuya açıklık getirmek istiyorum. yok başka ülkelere 30dolar bize 50 dolar diye kıyamet kopardığınız oyun Fm2009 değil Worldwide Soccer Manager oyunudur. Bu oyun Fm2009 ile benzemesine rağmen çoğunlukla farklıdır. WWSM amerika için üretilmiş oyundur ve ayın 17sinde çıkacaktır. Bu oyunu alırsanız bu sitede yayınlanan türkçe yamalar kitler vs kesinlikle oyununuza uymayacaktır.
    http://store.steampowered.com/app/10540/
    Bu steamin adresini açtığınızda 50usd olarak gözüken oyun
    Vtunnel,ktunnel gibi siteler üzerinden açarsanız sizede 30u
    sd olarak gözükür ve 30 dolara alabilirsiniz AMA açınca dikkat edin Fm değil Worldwide soccer manager almış olacaksınız ve oyun ayın 17sinde ÇIKACAK. İsteyen ktunnel üzerinden buyursun alsın diyorum.
    5 LİSANS olayıda çoğunlukla arkadaşlar arasında yanlış biliniyor. SIGAMES forumunda SI kendisi diyorki oyunu 5 makineye kurabilirsiniz. 5 makine limiti vardır diyor,yani 5 kişi oyunu almanız illegal değil gayet legaldir. 5 kişi ortaklaşa alınmasının hiçbir mahzuru yoktur ve bunu SI kendisi teyit etmektedir.
    http://community.sigames.com/showthread.php?t=60817
    How many computers can I install the game on?
    You can install and play the game on 5 computers at a time. We call these "license seats". 1 License seat = 1 unique computer.

Burda görüldüğü üzere oyunu aynı anda 5 bilgisayara kurabilirsiniz diyor.

Son olarak bu 5 lisans olayında 5 kişi aldınız diyelim. 5inizde kurdunuz ama birisi format atmak zorunda kaldı. Format atmadan önce oyunu uninstall etmesi şarttır. Oyunu uninstall ettiğinde lisans koltugu boşalıyor ve tekrar yükleyip aynı lisansla aktive edebiliyor. Yani tek şart uninstall edip deaktif etmek.
    What if I have to uninstall and reinstall 5 times on the same computer? Will I use up all of my available licenses?
    No, it will not. Remember - we do not limit the installations. We only limit the "unique" computer the game is being played on. You may install 100 times on 5 separate computers without limitation.

Başka Sorular varsa cevaplayabilirim.
    Saygılar
    world wide soccer ile football manager tamamen aynı oyundur.sadece amerika pazarında oyun soccer adıyla satılır.yıllardırda böyledir.oyunlar tamamen aynı..

Quote Originally Posted by Francesco_Totti View Post
    bu şekilde olacakmı
    Totti ben sana diğer topic'de cvp yazdım oraya bi bak ok ? Bende b.evlerdeyim

Quote Originally Posted by elensar77 View Post
    Bende uğraşıyorum.
    Sürekli aynı hatayı veriyor,heralde bizim gibi milyonlar var.
    sewindim simdi demek sorun bnde degil elbet birgun olcak ya napalim sabir.....

Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri