Sacta yoldursak lideriz ve mutluyuz beklentilerin uzerinde bi puandayiz bence yeni bir ekip icin.

Umutun kacirmasini anliyorumda, Gokhan hic kacirmamasi lazim. En azindan Kayseride kacirmiyodu. Biraz ceki duzen vermesi lazim kendine oyuna dahada adapte olmasi gerek.

Maci tam izliyemedim, ama okudugum yorumlara gore bugun Yattara tehlikeli ortalar yapmis hic eskisi gibi topu alip surmese bile. Duzelme var Umutun golunu begendim, gercekten herkesin dedigi gibi pozisyonu cok guzel takip etti.

Haftaya sanirim Sivas macimiz var, cok zorlicaklar bizi. Selcuk ve Serkanin haftaya olmasi bizim icin buyuk avantaj.

Ayrica Emrahin dedigi gibi bi isler donuyor bence, Trabzonspor 7 gunde 3 maca cikti. Bu hafta Fenerbahcenin (
arkadaslar alinmasin sadece hafta ici maci olmayan bi kulup oldugu icin bu takimi soyledim) kupada maci yoktu verseydilerya Cuma gunki maci onlara, Federasyon bazen anlamsiz islere imza atiyor. Insallah sadece bu seferlik boyle sacma bisey oldu, devami gelirse zaten amaclari belli olur