-
Sinan abi kesinlikle haklı.Turksportal Türkiye'den Futbol forumunda gerçek manada futbol konuşulmuyor gerçekten.Konunun ilk mesajının konunun içeriğiyle alakası yok.Cevabı aranan soruya cevap verecek nitelikte değil.Onun üstünden bir sürü mesaj atılmış.Uzunca bir yazı yazmış Sinan abi.(Konu hakkında gayet objektifçe bir değerlendirme) Millet yazının tamamına yorum yapacağına 1 cümleyi çıkartıp onun üstüne defalarca mesajlar yazıyor.Bir tek Omana nikli abimiz (kusura bakmasın ismini bilmiyorum) Sinan abinin neler anlatmak istediği hakkında yorum yapmış.Ondan sonra konu küfürden Arsenal maçına gelmiş.Konunun başlığı neydi? Fenerbahçe'nin 9 senedir hep kazanmasının nedeni.Peki bunun nedenini açıklamak için objektifce yapılmış yorum sayısı? 1 elin parmaklarını geçmez.Fakat ben yinede konuyu kapatmayacağım.Konu ile alakası olmayan mesajları sileceğim.Ve sizden konu dışına sapmadan adam gibi objektifçe konu hakkında düşüncelerinizi yazmanızı bekleyeceğim.Çünkü yönetim olarak bu konudan rahatsızız ve bunun üstüne sonuna kadar gideceğiz.Bu yüzdende anlık çözümler yerine uzun vadede bu sorunu çözmeyi sağlayacaklar adımlar atmak istiyoruz.Umarım beklentim gerçekleşir fazla umudum olmasada..
Mesaj Yetkileri