Quote Originally Posted by P0RT View Post
Arkadaşlar bukadar güzel bir oyun için bence 80 ytl çok az bile.Bazı arkadaşlar açlık sınırından asgari ücretten bahsetmiş tamam haklı olabilirlerde fakat asgari ücretle çalışan birisinin evinde bilgisayar internet nasıl oluyor? açlık sınırındaki insanları asgari ücretle çalışan kişileri düşünürsek bu insanların fm oynadıgını ben sanmıyorum.Ben inanıyorumki bu foruma kayıt olan kişilerin ailelerinin veya kendilerinin aylık geliri 1500 ytl veya daha üstüdür.Bence bu foruma takılan herkez 80 ytl verebilcek kapasitededir.Size bir oyundan örnek vereyim.Oyunun adı knight online 5 yıl boyunca bu oyunu oynadım.Bu oyunda bişeyler yapabilmek istiyorsanız daha doğrusu zevk almak istiyorsanız her ay premium paketlerinden veya knight cash almanız gerekmekte.( Premium oyuna girebilmenizi ve daha cabuk seviye atlamanızı saglar.Knight Cash ise oyun içi ekstra güç artırıcı eşyalara sahip olmanızı sağlar)Bu oyunun en az dünyada 10milyona yakın kullanıcısı oldugunu düşünürsek 5milyonu belkide daha fazlası Türktür.Premium fiyatları aylık 20 ytlden başlıyor 60ytl ye kadar yükseliyor (her ay) Knight cash de aynı şekilde.Her ay almak zorundasın.Kaldıki oyunda güçlü eşyalara sahip olmak için ytl ile eşya alıyorsunuz,bu eşyaların fiyatları 100 ytlden başlıyor 5000 ytl ye hatta dahada yukarlara kadar yükseliyor.Bu oyunu okadar çok Türk oynuyorki firma artık resmi sitesini Türkçeye çevirdi.Oyun içi türkçe destek vermeye başladı.Knight online oynayan birçok öğretmen,öğrenci,polis,cafeci arkadaşlarım var.Bu insanlar her ay 60ytl enaz oyuna veriyor.Fm ise senede 80 ytl veriyorsun.Gerisini siz düşünün
bence haksızsın burada forumda yazan herkesin geliri 1500 ytl den fazla olacak die bişey yok.ayrıca ben de metin oynadım orda da EP olayı var onu da ytl ile alıosunuz.Ama gidipte ona para yatırmak sizin sorununuz.ben metin oynadım ama hiç EP almadım benim görüşüm bir oyuna bu kadar para yatırılmamalı.hadi fm şahane bir oyun olsa ve korsanı olmasa verilebilir 80-100 ytl ama 5 ytl ye korsanı varken o parayı vermek herkes için uygun değil.duyduğum kadarıyla korsan oyunlara karşı bir sistem geliştirilmiş.bu belki orjinal oyun satışını arttırır ama yine de fm içinde çok fazla hata bulunan bir oyuna ben bu parayı verme taraftarı deilim